Serginin açılış kokteyli çok sayıda davetli sanatçı ve sanatseveri bir araya getirdi. Sergiye katılan sanatseverler eser sahibi sanatçılar ile çok miktarda anı fotoğrafı çektirdi ve sanat eserleri satın alındı.
CKM Galerisi; katılımcılara ve sanatçılara olağanüstü konukseverlik gösterdi.
Açılış konuşmasını sergi koordinatörü ressam Yasemin Bilgiç Eralp, “Sergimizi ziyarete gelen sanatçı ve tüm dostlarımız bizi bugün de yalnız bırakmadı. Gösterdikleri ilgi bizleri fazlası ile mutlu etti” dedi…
Sergide, büyük boyutlu yağlı boya çalışmalar ile birlikte karma sanat eserleri  çalışmaları yer alıyor.
Sanatçıların; bir çok alandan sanatçı ve sanatsever arkadaşlarının kalabalık katılımı ile gerçekleşen sergisinin eserleri gezilmeye değer. 
Sanatçıların eserleri Cadde Bostan Kültür Merkezi’nde 25 Aralık 2017 tarihine kadar sanatseverlerle buluşmaya devam edecektir.

SANATÇI CENAN UYANUSTA HAKKINDA...

İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Güzel Sanatlar Fakültesi (DGSA), SERAMİK-CAM Ana Sanat Bölümü’nü bitirdi. Therman Statom, Henry Halem, Michael Taylor, Marsha Blaker ve Paul de Somma ile “mixed media” çalışmaları yaptı, workshop ve karma sergilere katıldı. Türkiye, Japonya, İngiltere,  A.B.D., İtalya’da sergiler açtı. Yıldız Teknik Üniversitesi’nde “mixed media” dersleri, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde “cam heykel” dersleri verdi.

Cenan Uyanusta Sanat Atölyesi mensupları “Bizler sanat neferleriyiz. Bir şeyin farkındayız ki çoşkuyla birlikte; bilgi, emek ve fedakarlık gerekli sanat yapmak için. Hepimiz akademik öğretinin ve bize verilen sanat ruhunun karşısında saygı ile eğiliyor ve sergimizde “Biz ve Sanat” diyoruz...dediler...

Sanat ve eğitim çalışmalarına, İstanbul’da kendi atölyesinde devam etmektedir.

Haber: Zambak KaRABAY