İSTANBUL

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 6 film vizyona girecek.

Yönetmenliğini Zack Snyder'ın yaptığı ve Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons ile Holly Hunter'ın oynadığı "Batman v Superman: Adaletin Şafağı" izleyici ile buluşacak. 

Yönetmen Snyder'ın Chris Terrio ve David S. Goyer'in yazdığı senaryodan filme aldığı yapım, Türkiye'deki sinema salonları ile birlikte tüm dünyada 3D, 2D ve bazı bölgelerde IMAX 3D olarak vizyona girecek.

"Hayatımın Yolculuğu"

Robert Redford, Nick Nolte ve Emma Thompson'ın başrollerini paylaştığı "Hayatımın Yolculuğu", yaşlı bir adamın, arkadaşı ile birlikte hem geçmişi yad edebileceği hem de içsel anlamda kendisiyle yüzleşebileceği bir yolculuğa çıkmasını konu alıyor.

"Hatıraların Masumiyeti"

Dünya çapında 12 milyonu aşkın okuyucuyla buluşan Orhan Pamuk'un aynı adlı romanından uyarlanan "Masumiyet Müzesi", Kemal ve Füsun karakterlerinin 70'li yıllarda İstanbul'da yaşadıkları trajik aşkın ve bu aşka tanıklık eden eşyaların hikayesini anlatıyor. 

"Azazil 2: Büyü"

Azazil serisinin ikinci filmi "Azazil 2: Büyü"nün yönetmen koltuğunda Mustafa Özen oturuyor. Filmde, "Azazil", aralarındaki bağ zayıflamış olan bir aileyi hedef alıyor.

"Sol Şerit"

Çekimleri Ankara, Eskişehir ve Denizli'de gerçekleştirilen "Sol Şerit", üç yakın arkadaşın komik ve maceralı yol hikayesine odaklanıyor.

"Leblebi Tozu"

Çorum ve İstanbul'da çekimleri yapılan "Leblebi Tozu", dolandırıcılık yaparak zengin olmaya çalışan bir grup arkadaşın başına gelenleri mizahi bir dille anlatıyor.