Kristal deyince bir çoğumuzun aklına doğal taşlar gelmekle birlikte gerçekte mineral olan bu doğal hazineleri tanımakta fayda var.

Kimyasal formülleri, yaydıkları frekansla bir çok faydası olan bu mineraller aynı zaman da barındırdıkları hafızaları ile kayıt yapabilmektedirler.

Günümüzde artan bir ilgiyle takip edilen kristallerin Dünyasını yakından tanıyalım.


Kehribar, en çok bilinen ve tercih edilen özellikle günümüzde diş çıkartan çocuklar için tercih edilen fosilleşmiş bir reçinedir.

Halk arasında gerek nazara iyi geldiği gerekse şans getirdiği ve benzeri özellikleriyle tercih edilen kehribar sıklıkla temizlenmesi gereken ve aslında kan pıhtılaşma sorunu olanların kullanması sakıncalı olan bir fosildir.

Görüldüğü üzere her taşı herkes kullanamaz üstelik bazı taşlar yanlarında kendilerinin etkisini destekleyecek bir diğer bazı taşlarla kullanılmalıdır.

Taşlarınızın sertlik derecelerine göre temizlenmesi gerekir. Her taşın sertlik derecesini bilmediğiniz göz önünde bulundurularak taşlara zarar vermeden temizlemenin en emniyetli yolu toprağa gömerek üzerlerinde biriken enerjiyi topraklamak suretiyle arındırmak olacaktır.

Yine her taşı kullanmadan önce kullanılacağı alana göre sesli olarak niyet etmek onu çalışacağı konuya yönlendirmiş olacaktır.

Taşlar, mineral değeri, kollektif alanda yüzyıllar boyunca yüklendikleri anlam ve astroloji haritanıza göre kullanılabilir, herhangi bir taşın size uygun olup olmadığını mutlaka danışarak edinin. Devam eden danışmanlık ve eğitimlerimizde farklı kullanım alanlarına göre farklı kullanım tekniklerini işletmekteyiz. Sevgiyle sizlere rehberlik etmesi dileklerimle