Günümüzde yaşanan olayları görüp, bunları yazan ve yorumlayan gazeteci müsvettelerine bakınca utanıyorum. Bir insan nasıl olur da bu kadar da Devlet ve Millet düşmanı olur anlamıyorum. Bu Ülkede bazı Kripto gazeteciler var. Menşei farklı olanlardan! ABD'de rotasyona alındıktan sonra birden yıldızları parlatılan ve onun bunun adamı olan gazetecilerden bahsediyorum. Bunlar dönem adamı bile olamaz. Çünkü Kıbleleri Washington'dur onların. Abdestlerini de Tel-Avivde alırlar. Bazıları hakkında öyle bilgiler var ki okudukça kahroluyorum. Bu gazeteci kisvelerine inanan insanları da anlamak mümkün değil. Yani ABDye gidip de dil veya sözde master yapma bahanesi ile orada CIA ve bazı düşünce kuruluşları ile irtibata geçip rotasyona alınan gazetecileri çok iyi biliyoruz. Bunlar orada birilerinden emir alıp Türkiyeye gelerek, yeri geldiğinde Ordu düşmanlığı, yeri geldiğinde de Devlet düşmanlığı yaparak ortalığı karıştırmaya çalışan insanlardır. Bu sözde gazeteci tayfası, yalan konusunda da çok maharetlidirler. Bu arada bunların ABDde aldığı en sağlam eğitim Psikolojik Harp tekniğidir. Bu gazeteciler günümüzde iyice artmış durumdadır. 90lı yıllarda bunların esamesi bile okunmazken, son zamanlarda birileri tarafından parlatılıp cilalatıldıktan sonra ortaya çıkarılmaya başlanmışlardır. Bu zavallı sözde gazetecilik yapan tetikçi tayfa, Terör olaylarında Pkk ve uzantıları hariç herkesi suçlu görüyorlar. Bunlar yalan haber yapma ve hedef göstermede ve de tetikçi gibi kalem oynatmakta epey maharetlidirler.

 

Bu Kripto gazeteciler bu aralar o kadar çok aktif hale geçirildi ki, Türkiye Cumhuriyetinin kurumlarının yıpratılıp pasifize edilmesi için operasyon düğmesine basanlar tarafından iyice kullanılmaya başlandılar. Bu savaşın adı CIA raporlarında da geçen ‘’Karanlık Savaş’’ adlı bir yıpratma savaşıdır. Devletin en önemli kurumu olan ve Devlet refleksini üstünde en iyi taşıyan kurum olan Orduda bu süreç başlatıldı. Psikolojik Harbi Ordu üzerinde piyon gazeteciler ile sürdürdüler. Şimdiler de ise Pkkyı aklama paklama derdine düşüp, siyasi uzantısını da sözde barış güvercini gibi göstermeye çalışıyorlar ama yemezler!

 

Benim güvenlik kuvvetlerim Pkk ile mücadele ederken moral yerine, onları hedef gösterenler benim kardeşim veya Vatanperver olamaz Bunlar Almanyadan, ABDden ve dahi Tel-Avivden emir alıp ülkemde milli olan ne varsa düşmanlık yapıyor.

 

Ayrıca özellikle baktığımız zaman muhalefette de bu konuda akıl tutulması yaşanıyor. Pkk ile mücadele eden askerlerimize ve polislerimize suç duyurusunda bulunacak kadar haysiyetsiz olan Milletvekillerini de Allaha ve bu milletin vicdanına havale ediyorum. Yine bu da yetmezmiş gibi sosyal medyada emniyet kuvvetlerimizi zalim suçlu gibi gösterenler de kime hizmet ettiklerini belli ediyor. Kim hangi safta ortaya çıkıyor.

 

Bugünlerde yapılan operasyonlarda askerlerimizin ve emniyet kuvvetlerimizin göstermiş olduğu kahra- manlıkları ve başarıları dolayısı ile hepsini yürekten kutluyorum. Rabbim her daim yar ve yardımcıları olsun. Bölge halkı da artık Pkkya karşı net bir tavır alsın. Terör örgütünü Gerilla diye değil Pkk diye tanımlayarak bu tavır konusunda başlangıç yapabilir.

 

Ayrıca son olarak belirtmem gereken önemli bir husus daha var. Malum operasyonlar artarak devam ederken sosyal medya da asılsız paylaşımlar ve halkı kin ve nefrete yöneltecek kardeşliği zedeleyecek bilinçli eller tarafından bazı paylaşımlar ortaya çıkmaktadır. Bu konuda son derece dikkatli olmakta fayda vardır. Şuan yabancı istihbarat elemanlarının tam istediği bir ortam var. Böyle zamanlarda psikolojik istihbaratın kara propaganda ayağını devreye sokmak için uğraşırlar... Dikkat etmek lazım! Bölgedeki bazı cemaat ve tarikatlarında halkı Terör örgütüne karşı bilinçlendirmesi lazımdır. Doğu ve Güneydoğu illerimiz de çok önemli Tarikatlar bulunmaktadır. Bu tarikat önderleri bu konuda bir nevi sivil toplum örgütü gibi çalışıp Terör konusunda oradaki halkı bilinçlendirmelidir. Pkk konusunda uyarı yapmalıdır. Tam da böyle bir zamanda kendi kabuğuna çekilmemelidirler. Bu hususta umarım yazımız bir nebze de olsa gerekli yerlere gider

 

Ve son söz: ''Sadece Terörist ile mücadele değil, Terör ile de mücadele etmeliyiz.''