Yeni Malatya,Göztepe ve Kayserispor maçlarında kaybedilen 9 puandan sonra Fenerbahçe'nin A.Konyaspor deplasmanından mutlaka 3 puanla dönmesi gerekiyordu.

Açıkçası oynanan futbol pek tatmin etmesede,kazanılan 3 puan bir hayli önemliydi. İlk yarıda Atiker Konyaspor net pozisyonlar yakaladığı dakikalarda Milosevic'in şutu direkten dönmesi Fenerbahçe adına büyük şanstı. Ayew'in kanatta etkili olamaması,Benzia ve Jailson'un ilk yarı takım arkadaşlarının futbol anlayışına tam olarak adapte olamaması,Slimani'nin istediği topları alamamasıyla geçti.Fenerbahçe gibi büyük takımın ilk şunu 31. dakikada atması maçın gidişatını gösteren en güzel örneklerinden birisiydi.

İkinci yarı Fenerbahçe'de üzerindeki ölü toprakğını atmasıyla maça ortak oldu. Maç boyunca Harun'un başarılı kurtarışları Fenerbahçe'ye hayat verdi.Alınan 3 puanda Eljif kadar Harun'unda payı büyüktü. Eljif demişken,oynadığı futbolla ve düzgün karakteriyle Alman'ların ve İngiliz'lerin iştahını kabartan genç yeteneğin yeri daima ilk 11 olması lazım.

Benzia'nın Eljif'e yaptığı asiste baktığımızda futbol kalitesinin ne kadar üst düzey olduğunu görebiliyoruz.Bu sezon asistleri ve golleriyle Fenerbahçe'ye ciddi fayda sağlayacağına inanıyorum.Golden sonra mücadeleye daha çok hakim olan Fenerbahçe'de futbol adına kıpırdamalar oldu. Haftalardır beklenen galibiyetin Atiker Konyaspor deplasmanından alınması D.Zagreb ve Beşiktaş maçı öncesi ilaç gibi geldi. Umarım ilerleyen haftalarda güzel futbol ile alınan 3 puanları görürüz.