Son zamanlarda cennet vatanımız da  dahil olmak üzere dünya gündeminin 1 numaralı konusu olan Koronavirüs pandemi hakkındaki detaylar yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Bu detaylardan en dikkat çekici olanı ise İngiltere Pirbringht Enstitüsü tarafından 20 KASIM 2018 tarihinde  Amerika birleşik devletleri Patent Enstitüsü’ne US.10.130.701 B2 numaralı Koronavirüs patent başvurusudur. 

Pirbringht Enstitüsü NO.00559784 tüzük numarası ile  kraliçe’den bir tüzüğe sahip olan  yardım kuruluşu olarak kayıtlıdır.  Ve Pirbringht Enstitüsü İngiltere Hükümeti'nin Biyoteknoloji ve Biyolojik Araştırma Konseyi ( BBSRC ) tarafından kontrol edilmektedir. 

Pirbringht Enstitüsü her ne kadar bir yardım kuruluşu gibi görünsede irdelendiğinde altında çok fazla karanlık detay karşımıza çıkıyor.  En farklı detay ise Lord Pirbright veya Baron Pirbright olarak da adlandırılan Henry  Rothschild. Baron Pirbright 45 yaşında  İngiliz ticaret ve koloniler bakanı oldu (1885-1892). 

Bakanlığı döneminde Nikola Tesla’nın kablosuz telegraf elektrik taşıyıcı ve frekans üzerine yaptığı patent başvurularını İngiliz patent ofisinde denetledi. İngiliz patent ofisinin  sahte mucidi olan Guglielmo Marconi özel direktif vererek Nikola Tesla’nın çalışmalarını izinsiz ele geçirip  Pirbringht Enstitüsü tarafından hayata geçirilme görevini üstlendi. Baron Pilbright bu çalışmalar neticesinde geliştirdiği yöntemlerinde başında Frekans ve aşılar olmak üzere Alman,Hollandalı ve Fransız mahkumlar üzerinde deneyler yaptı. 

Pirbright Enstitüsü, İngiltere'nin Surrey şehrindeİngiliz Savunma Bakanlığı (MOD) tarafından kontrol edilen 200 dönümlük bir arazi üzerinde farklı bir çalışma dalı olan çiftlik hayvanları bulaşıcı hastalıkları araştırma enstitüsü’dür. Bu enstitü Bill ve Melinda Gates Vakfı yakın ilişkiler içerisinde olup Pirbright Enstitüsü’ne fon sağlayan vakıftır. Pirbright Enstitüsü 30 Temmuz 2009 yılında 1.1 Milyar Dolar karşılığında Merial Animal Health Limited isimli şirketle ortak olmuştur.  

Aradan 3 ay gibi kısa bir zaman zarfında 12.Ekim 2009 tarihinde Merial Animal Health Co., Ltd. (Nanchang, Çin) adında 70 milyon dolarlık bir üretim tesisi kurdu bu tesisin kurulma amacı kümes hayvanları’nın aşılaması ve kümes hayvanlarından bulaşan salgın hastalıklarının araştırılması idi. 

Pirbright Enstitüsü 2004 yılından bu 2019 ocak ayına kadar bulaşıcı hastalıklar üzerine 75 patent başvurusunda bulunmuş en dikkat çekisi olanı ise Koronavirüs Pandemi ismi dahi anılmazken 2018 yılındaki KORONAVİRÜS patent başvurusudur. 

Koronavirüspantenti 17 ay gibi kısa bir zamanda Amerika patent enstitüsü tarafında hızlı bir şekilde onaylandı. Amerika patent enstitün de ciddi bir söz sahibi olan İngiliz şirketi olan CERCO’da bu patentin gizli ortakları arasında dır. Çok ilginç bir detay ise Pirbright Enstitüsü’nün CEO’su Prof Dr. Bryan Charleston’dur. 

Yıl 2019 mali bütçe çalışmaları yapılıyor, bu mali bütçe çalışmalarında savunma politikaları gereği, bir madde ekletiliyor. Maddeyi ekleyen kişi Cumhuriyetçi kongre üyesi Chris simit.

Ve sonra New Jersey'li bir siyasetçi bunu fark ediyor ve itiraz ediyor. Bu maddenin eklenme sebebi biyolojik silah çalışmaları. Bu siyasetçi  diyor ki kardeşim biz araştırdık 1950 ve 1975 yılları arasında siz keneler üzerinde bir biyolojik silah denemesi yapmışsınız ve bunu Pentagon'un emri ile yapmışsınız!

Daha sonra ortaya çok daha ilginç bir şey çıkıyor... Amerika savunma bakanlığı bu çalışmalara yani biyolojik silah çalışmalarına 2. Dünya savaşından hemen sonra başlıyor..

Şimdi  düşünelim, 1940-1950'lerden itibaren biyolojik silah çalışmalarına başlayan bu kurumların veya ülkelerin, yazımızda belirttiğimiz patentleri alması şaşılacak bir şey midir? 

Dr. Bryan Charleston hayvanlardan bulaşan salgın hastalıkların incelenmesi kontrol altına alınması konusunda yapmış olduğu çalışmadan dolayı 1982 yılında Londra üniversitesi Kraliyet veteriner Kolej’inden Kraliyet nişanı almıştır.  Yine 1988 yılında London Moleküler Biyoloji alanında yüksek lisans ve Doktorasını tamamladıktan sonra Kraliyet Veteriner Koleji ve Babraham Enstitüsü'nde Cambridge'de ismi yasadışı deneylere karışmış olsada 1994 Yılında The Pirbright Institute katılıp kendi ekibi ile tarım ürünleri ve hayvanlar üzerinden  bulaşan salgın hastalıkların kontrol edilip aşılar üzerine çalışmalar yürütmüştür. 

Pirbright Enstitüsü CEO’su Prof DR Bryan Charleston şunları söyledi: “Oxford tarafından geliştirilen ChAdOx1 vektör aşısı, bu SARS-CoV-2 aşı araştırmasında tek bir dozla güçlü bir bağışıklık yanıtı oluşturabileceğini söyledikten kısa bir süre sonra bu çalışmanın tahrip olduğunu beyan etmiştir.

Son zamanlar da ABD Başkanı TRUMP’ınaçıklamalrında bizim askerlerimiz aşılı onlar için koronavirüs tehdit olmaktan çıkmıştır sözleri halen hafızalarımızda tazeliğini korumaktadır. 

1989'da Biyolojik terör yasası hazırlandı, hazırlayan ekibin başında Françis Boyl isminde bir adam vardı... Bu yasa diyordu ki çeşitli ülkelerin Amerika'ya karşı biyoterör saldırılarını engellemek adına faaliyet yürütülecek..

Kim o karşı ülkeler, Rusya, Çin ve İran...

Şimdi buraya dikkat, Corona virüsü ortaya çıktığında Çin hükümeti de nereden yayıldığını bilmiyordu, ilk resmi açıklama yapıldı Çin hükümeti tarafından hemen aynı akşam bu az önce adını andığımız Françis Boyl çıktı ve dedi ki Yeni tip Corona virüsü Çin'in Wuhan kentinden yayıldı...

Yani aslında patent alanlar, haliyle de virüsün nereden ve ne zaman başlayacağını pek tabi ki biliyordu! 

Koronavirüs olayı sanıldığı gibi Amerika Birleşik Devletlerinin bir oyunu değildir. Tam tersi Rothschild hanedanlığı ve İngiliz Kraliyet ailesi tarafından tüm dünyaya açılmış bir savaştır. 

Yani HANEDANLAR SAVAŞI’DIR.