Levent Açıkgöz'den görevi devralan  Zoran Barisic, Kardemir Karabükspor'a oynattığı başarılı futbolla ve aldıkları galibiyetlerle hepimizin dikkatini çekmişti. Fenerbahçe karşısında da aynı mücadeleyi göstereceklerini, hatta en az 1 puan koparabilecekleri düşünüyordum.

* * *

Kaçın ilk çeyrek diliminde, özellikle kontra ataklarla ve ayağa kısa paslarla Fenerbahçe yarı sahasına oyunu yıkmaya çalışan, Kardemir Karabükspor mücadele zaman zaman etkili olmasına rağmen Fabiano'yu geçemedi.

* * * 

İlk yarının geneline baktığımızda; Kardemir Karabükspor takım anlayışıyla, kanat organizasyonlarıyla mücadele ederek Fenerbahçe'ye pozisyon vermemeye çalıştı. Fenerbahçe'de ise bir kaç oyuncunun bireysel yetenekleriyle bir şeyler yapmaya çalıştı ancak girilen 3-4 pozisyonda eşitliği bozamadı.

* * *

İkinci yarıda Fabiano'nun yaptığı başarılı kurtarışlar dışında, Fenerbahçe adına olumlu birşey göremedik. Fabiano yerine Volkan Demirel olsaydı şuan çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.

* * *

Seyir zevki düşük olan maçta,zaman zaman Lens'in tek başına bireysel becerisiyle birşeyler yapmaya çalışması, Kjaer ve Skertel'in rakip oyunculara pek göz açtırmaması skorun kısır geçmesini sağladı. Volkan Şen'in oyuna girdikten 10 dakika sonra oyundan çıkarılmasını tartışırken, Sow'un şut/pas karışımı Van Persie'nin önünde kaldı. Kısaca; Fenerbahçe bu akşam 3 puanı tamamen şansıyla aldı.