Aslında Fenerbahçe'nin ilk yarıları beklenilen performansı sergileyememesine pek anlam veremiyorum. İlk yarı ayrı, ikinci çok başka bir Fenerbahçe izliyoruz. Umarım milli maç arasından sonra Erol Bulut bu soruna bir çözüm bulmuş olur.

İlk yarı demişken, Altay'ın % 100'lük gole izin vermediğini ve Pelkas'ın ne golünün de hakem tarafından iptal edildiğine değinmeden geçemeyeceğim. Özellikle hakem Ali Şansalan'ın  gol öncesi Valencia'nın "elle oynadı" kararını doğru bulmadığımı belirtmek isterim.

Maçın ikinci yarısı oynanan futbol ilk yarıyı resmen arattı. Maça ağırlığını koyan yakaladığı pozisyonları gole çeviren Konyaspor vardı. Perotti, Cisse ve Ferdi hamleleri de aranılan golü bulmamızı sağlamadı.

Valencia maçın başından itibaren sahada en çok kaybeden isimlerden birisiydi. Erol Bulut'un dakikalarca Valancia'ya sabretmesine anlam veremedim.

Açıkçası Konyaspor'un Kadıköy'den 3 puan ile ayrılacağını düşünmeyenlerdendim. Özellikle ikinci yarı yakaladıkları pozisyonları iyi değerlendirip 3 puanı ceplerine koydular. Umarım milli maç arası Fenerbahçe'ye olumlu yarar ve galibiyet serisini tekrar başlatır.