Kaygı, zihnin tehlikeye verdiği tepki olarak adlandırılır. Korkular kaygılara neden olur, farkındalık düşer ve kişi mutsuz bir hayat sürdürmeye başlar. Kaygı, beden, zihin, duygularda sürekli artan strese neden olur ve adeta yaşam, kişinin ellerinden akıp gider.

 
Kaygılar, gelecekle ilgili olduğu için hayalidir. Kaygıların gerçekle hiçbir ilgisi yoktur. Kişi, geçmişte yaşanan negatif bir olayın gelecekte de yaşanma riskiyle ilgili korkar ve böylece kaygı ortaya çıkar. Dünya Değişim Akademisi’nde Değişim Uzmanları aracılığıyla gerçekleşen ‘’ Kaygılardan Özgürleşme Sanatı’’ Değişim Programı ile kaygıların kaynağını bulacak ve kaygıların yaşamı nasıl olumsuz etkilediğinin farkına varacaksınız.
 
 
‘’ Kaygılardan Özgürleşme Sanatı’’ Değişim Programı’ nın  işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor.  Her çalışmada kaygılardan özgürleşme ile ilgili  derin,  kapsamlı teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor.  Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gerginliği atma tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   
 
Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Değişim Sanatı sayesinde kaygının ne demek olduğunu anlayacak ve oluşumu ile ilgili farkındalığa sahip olacaksınız. Kendinizi bildikçe ve anladıkça korkularınız azalacak ve geçmişten, gelecekten özgürleşerek şimdide kalabileceksiniz. Gelecekle ilgili hayaller acılara neden olur. Geçmişe tutunmak hayata olan bağlılığınızı yok eder.

Hüzün, acı, stresten kurtulmak için ‘’ Kaygılardan Özgürleşme Sanatı’’ Değişim Programını uygulayarak kaygıları yaşamınızın dışına yönlendirin…

Mutlu değişimler…