Değerli okurlarımız,

Gazetemizin tanıtımı, yaygınlaştırılması ve yeni okurlarla kucaklaşabilmesi için, çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.

Önce bütün TV'lerin kapısını çaldık. Sabahları bazı gazetelerden haberler okunur TV'lerde bilirsiniz.

Yeni Mesaj ve Meltem TV dışında olumlu yanıt alamadık. Bu nedenle Prof. Dr. Haydar Baş'a (Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı) ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum.

Bu her iki TV'de de sabahları gazetemizin haberleri okunuyor.

Bir dönem Ulusal TV'de haberlerimizi okuyordu. Bu nedenle de Sn. Doğu Perinçek (İşçi Partisi Genel Başkanı) ve ekibine teşekkür ediyoruz. Fakat son zamanlarda Ulusal Kanal gazetemize yer vermiyor? Nedenini bilemiyoruz!?

Karadeniz'in Sesi Radyosu 93.3 bandından yayın yapıyor ve günde 8-10 kuşakta gazetemizin reklamlarına barter (karşılıklı) olarak yer veriyorlar.

Son günlerde de özellikle Azeri kardeşlerimizin kurup yönettiği Radyobaycan ile de bu şekilde karşılıklı reklam yayınlama şeklinde bir anlaşma sağladık. Radyobaycan 106.6 bandından yayın yapıyor.

Bize destek veren bu iki radyo kanalına teşekkür ediyoruz.

Hem radyo, hem de TV reklamlarına da ileriki günlerde başlama çabası içindeyiz.

TV reklamı, söylendiği kadar kolay yapılamıyor tabii ki. Bu hesap meselesi. TV reklamlarının saniyesi 10-15 dolar. En kısa reklam 8 saniye oluyor, 8 saniye gözaçıp kapayıncaya kadar bitiyor. 8 saniye 80 dolar, günde 10 kez tekrarlanırsa, günlük 800 dolar. Bir hafta, bir TV'ye reklam verilirse 5600 dolar. Buna göre varın maliyetleri siz hesap ediniz.

Bizim en büyük gücümüz, yazarı çizeriyle gazeteye gönül veren siz okurlarımız sayesinde varlığımızı sürdürebiliyoruz.

Tirajdan değil ama etkinlikte ülkemizin en saygın ve etkili gazetesi olma dileği ve ciddiyetiyle yayınımızı sürdürüyoruz.

Eksiklerimizi, zaaflarımızı biliyoruz, zaman içinde bunları gidermeye çalışacağız. Saygı ve sevgilerimle.

Gerçek dost felâket sırasında belli olur.

Çiçeron