Kadın psikolojisini her yönüyle  değerlendirmek için kadını anlamak değil sevmek gerekir.

Kadının kendisinin bile hatırlamadığı derin bilinçaltı dinamiklerini kalıplarını ve fiziksel, zihinsel, duygusal değişimlerini algılamak 
gerekir.

Işte o zaman kadın sevgisi yaşanabilir ve deneyimlenebilir.
Kadının kendisinin bile çözemediği, anlam veremediği davranış kalıpları, istek, arzuları , dürtüleri net bir şekilde ortaya çıkar.

Var olmanın en güzel yönü olan sevgi ve aşk, kadını sevmekle başlar.  Kadının doğumu, gelişimi, eğitimi, aşkı, mutluluğu yaşamın ta kendisidir  .

Bu dünyada her güzel şeyde kadın izleri vardır. Her eylemde kadının farkı fark edilir.

Yaşadığımız dünya kirlenirken, negatif sesler ve çatışmalar yükselirken tek kurtuluş kadından geçer. En temel çözüm kadından geçer.

Yaşamın güzelleşmesi Kadın Psikolojisinin yeniden yapılanmasından geçer. Dünya Değişim Akademisinde uygulanan Değişim Sanatı aracılığıyla kadının enerjisi değişir, dönüşür, böylece tüm dünya değişir. Bir kadının bile değişmesi,  tüm toplumu değiştirir.

Kadın orijinal haline döndükçe,  kendi oldukça öz değerindeki yüceliğe erişir. Doğal olarak ınsanlık kadınla türer. Mutlu çocuklar mutlu kadınlardan doğar. Özgür, yaratıcı, zeki ve aşk dolu varlıkları sadece mutlu kadınlar dünyaya getirebilir.
Evren gibi derin olan kadını algılayarak insan öz varlığına geri dönüş yapabilir.

İster kadın,  ister erkek bedeninde olun , fiziksel, zihinsel, duygusal katmanların ötesinde olan bir ebedi ruhi varlık olarak kadında olan şefkat dalga dalga herkese yayılır.  Çünkü kadın doğası gereği çok özeldir ve eşsizdir.

Her canlı varlığa sunulan farkındalık dolu sevgi ve merhamet içinizde olan sevgiyi daha da artırır.

Değişim Sanatı ve içsel simya ile içinizdeki sevgi yükselecek ve her ebedî ruhi varlığın kalbine ulaşacak. Böylece özün ışığı algılanacak ve keşfedilecek.

İçinizde yanan ışığı keşfedin ve herkesle paylaşın...Herkesin aydınlanması gerçekleşecek.