İSTANBUL- 26 Ağustos Çarşamba günü başlayan ve yoğun istek üzerine 13 Eylül'e kadar sürecek olan "Tarkan Açıkhava Konseri" ilk gününde müthiş bir kalabalıkla izlendi.

"Ölürüm Sana" şarkısı ile konserine başlayan Tarkan, "Dedikodu", "Öp", "Şıkıdım" gibi sevilen şarkılarını bir bir seslendirirken, bu yıl ilk defa repertuarına eklediği türkülerini de okuyarak hayranlarını mest etti.


"Hazır mıyız?"

"Bu gece eğlenmeye hazır mıyız?" diyen Mega Star, "23 sene oldu, yine aynı heyecanı taşıyorum. Gerçekten, sizlerle burda bulunmaktan çok büyük keyif alıyorum. Ve hepinizin çok sevdiğine inandığım "Kış Güneşi" şarkısıyla devam edeceğim. Sizler de hazır mısınız?" sözleriyle yıllara damgasını vurmuş şarkısı "Kış Güneşi"ni tüm sevenleriyle birlikte seslendirdi.

"Her zaman bir olacağız"

 "Türküler bizim özümüz. Ve ben bugün özümüze de yer vermek istedim.Hepimiz biriz ve bu birliğimiz hiç bozulmayacak" diyerek birlik mesajı veren Mega Star Tarkan,“Ne Ağlarsın”, “Leylim Ley”, “Allı Turnam”, “Uzun İnce Bir Yoldayım”, “Mihriban” ve “Yalan Dünya” türkülerini sahne'ye davet ettiği Erkan Oğur ve Türk Halk Müziği sazlarından oluşan ikinci bir orkestra eşliğiyle seslendirdi.

"Çok heyecanlıyız"

Eşi Volkan Bahçekapılı ve annesi Fulya Terim ile konsere gelen Buse Terim Bahçekapılı," Nedenilebilir ki, yine muhteşem bir Tarkan konseri. Tarkan dünyaya kendini duyurmuş bir star. Büyük heyecanla izliyoruz. Burada olmaktan çok mutluyum" şeklinde konuştu.

"Harbiye harika"

Konsere arkadaşı ile gelen Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, "Tarkan'ın o hayran bıraktığı sahne performansını görmek için geldim. Harbiye'de atmosfer  inanılmaz güzel" sözleriyle açıkladı.


 “Aşk Gitti Bizden” ile gecenin kapanışını yapan Tarkan'a yedi bin kişi tek bir ağızdan tüm şarkılara eşlik etti. Gecede Hatice Gökçe imzalı iki kostüm giyen Tarkan, “Aşk Gitti Bizden” ile ilk günkü konserinin kapanışını yaptı.


Haber: Elif Günay