İSTANBUL- Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleşen konsere Arzu Sabancı, Türker İnanoğlu, Hıncal Uluç, Zeynep Ilıcalı, Ece Erken, Şebnem Çapa, Ceylan Çapa, Candan Kıramer, Gülden Büyükuçak gibi ünlü isimler  vardı.

"Tarkan'ı çok seviyorum"
Konser başlamadan önce tarafımıza açıklama yapan usta yönetmen, yapımcı, iş adamı Türker İnanoğlu, "Tarkan'ı gururumuz olarak görüyor ve kendisini çok seviyorum. İlk defa kendisinden Türk Sanat Müziği dinleyeceğim merakla bekliyorum" diyerek Tarkan'ın bizim için büyük bir değer olduğunu aktardı. 

"Türkiye'de star tarifine uyan tek Mega"
Harbiye Açıkhava Tarkan konseri'nde Türker İnanoğlu ile yan yana oturan usta gazeteci yorumcu Hıncal Uluç, "Bugün Tarkan konserinin 3. günü. 23. günüde olsa yine böyle tıklım tıklım olacağına eminim. Türkiye'de star tarifine uyan tek mega! Daha ne diyebilirim ki?" şeklinde konuştu

"İkinci gelişim"
Bu yıl düzenlenen Tarkan Açıkhava konserine ikinci gelişi olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Ilıcalı, "Dün de burdaydım, bugün de buradayım. Zaten her sene Tarkan konserine geliyorum. Sanat Müziği ile başlayacak konserde Tarkan'ın herzaman olduğu gibi bugünde bizleri büyüleyeceğine eminim" şeklinde konuştu. 

"Tarkan konuşuyor"
 "Harika bir akşam" diyen Arzu Sabancı, "Muhteşem bir konserde yine bir aradayız. Biz susuyoruz ve Tarkan konuşuyor" şeklinde açıklama yaptı.

Mega Star...
Konserinin ilk bölümünde Türk Müziği şarkılarını seslendiren Tarkan, Dönülmez Akşamın ufkundayım" şarkısı ile konserine başkadı. Ardından konserin ilk yarısında Türk Sanat Müziği söyleyen Tarkan, musikimizin değerli eserlerini Harbiye'deki sevenleri ile birlikte hep bir ağızdan söyledi. Hayranlarının kaldırdığı “Kalbimizdesin Müzeyyen Senar” pankartına “Bugün beni burada bu sahnede görseydi çok duygulanırdı, bir kez daha sevgilerimi yolluyorum ona” sözleriyle karşılık verdi. 

İkinci yarıya “Cuppa” ile başlayan Megastar, Tarkan Fan Club’ın sürprizi ile karşılaştı. Yaklaşık iki bin kişi “Cuppa ile coşuyor tayfa” yazılarını havaya kaldırarak tüm Harbiye’yi dolduran sevenleri Tarkan ile birlikte dans etti. Tarkan’ın Türk Müziği bölümündeki kıyafetlerini Gülnur Güneş, Pop Müziği bölümündeki kıyafetlerini ise Hatice Gökçe tasarladı. 

Haber: Elif Günay
Fotoğraf: Ekrem Algın