İSTANBUL (VHA) - Maltepe Belediyesinin gelenekselleşen "Halk Kürsüsü"ne vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Maltepeliler sorunlarını önerilerini ve şikayetlerini açık mikrofonla Başkanla paylaştılar. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Benim siyasi tercihim, vatandaşımı mağdur edemez”.
Her fırsatta Maltepe’yi halkla birlikte yöneteceğini vurgulayan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, düzenli olarak Maltepelilerle bir araya geldiği Halk Buluşmaları’nın meyvelerini toplamaya başladıklarını ifade etti. Maltepeli vatandaşların tespit ve önerilerini göz önünde bulundurarak, çözümün birer parçası olmalarını sağlayan Başkan Kılıç, “Maltepe’de yaşayan her canlının hakkı benim boynumun borcudur”dedi.
Maltepe’de yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’la görüştüklerini belirten Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışmayı hedeflediklerini ifade etti. Başkan Kılıç, “Siyasi tercihlerimiz yüzünden vatandaşlarımızın eziyet çekmesine izin vermeyeceğiz. Bu nedenle bizler de adım atacağız, sizler de bize yardımcı olacaksınız. Geçmiş dönemlerdeki hataları tekrarlamayacağız”diye konuştu. Maltepe Belediye Başkanı Kılıç, Belediye içinde oluşturulacak bir birim sayesinde tüm mahallelerde yapılan çalışmalarla ilgili vatandaşların bizzat bilgi edinebileceklerini belirtti.
Murat Boz Maltepe’de:
Maltepeli vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, kısa bilgilendirmelerde bulunarak, ilgili birimlerin en kısa sürede geri dönüş yapacaklarını söyledi. Başkan Kılıç, herkesi 18 Mayıs Pazar günü Aşık Mahsuni Şerif’i Anma programına ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Maltepe’ye gelecek olan pop müziğin sevilen ismi Murat Boz konserine davet etti. (Aykut Ünker)