İSTANBUL (VHA) - Kartal Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Taşçı, “Kartal Belediyesi ile olumlu ve uyumlu bir işbirliği içinde çalışıyoruz” dedi. Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer beraberinde Zabıta Müdürü Atilla İlgün, Ruhsat Denetim Müdürü Funda Aydoğan, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars,  Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Güler ile fırıncılar odasını ziyaret etti. Ziyarette İstanbul Ekmek İşverenler Sendikası Yönetim Kurulu üyesi ve Başkan Yardımcısı Yaşar Tüylüoğlu ve Kartal Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Taşçı da hazır bulundu.
Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal’da sivil toplum örgütleri ve esnaf kuruluşlarına ziyaretler yaparak geçmişte oluşan uyumlu çalışmanın devamı ve gelişimi adına görüşmelerde bulunduklarını söyledi. Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer şöyle dedi:
“Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz, beş yıllık hizmet döneminde farklı projelerle halkımıza ve esnaflarımıza hizmet taşıdı. Uyumlu bir işbirliği ile sorunların çözümü yönünde bizleri de yönlendirdi. Bu bağlamda Kartal ilçesindeki esnaf kuruluşlarımızı tek tek ziyaret ediyor; sorunlarını dinliyor, geleceğe dönük hazırlayacağımız projeler için önerilerini alıyoruz. Unlu mamul üreticilerinin, ekmeğimizi yapanların, daha iyi koşullarda geleceğe daha iyi bakacakları şartlarda çalışması, yaşaması, bizlerin de öncelikli dileği. Hem halkımıza en iyi hizmetin sunulması, hem de üretimin en sağlıklı hijyen koşullarda yapılması hepimizin isteği. Mesleğin zorlukları, sorunlarına rağmen özverili bir çalışma bu anlamda devam ediyor. Biz, Fırıncılar Odası üyelerimizin de işbirliği içinde sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanında çevre ile ilgili çalışmaları birlikte yapmayı planlıyoruz”dedi.
Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Taşçı’da Kartal Belediye Başkan Yardımcısı ve Müdürlerini konuk etmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Sektörel bazda baktığımız zaman biz Belediye Başkanımız Op. Dr Altınok Öz’den memnunuz. Asla bu hakkı inkar edemeyiz. Belediye tüm birimleri bizi zaten yakından takip edip,  ilgileniyorlar. O konuda bir sıkıntımız yok. Şunu memnuniyetle belirmeliyim ki, fırın ve unlu mamul satan işyerleri ile ilgili her şey yerine oturmuş, bir sisteme bağlanmış durumda. Türkiye’de belki hiçbir yerde gerçekleşmeyen bir durum var. Zira Odamıza bağlı tüm iş yerleri ruhsatlandırılmış olarak hizmet etmekte. Diyebiliriz ki, ruhsatsız çalışan hiçbir işyeri yok. Oda yönetimi olarak bizimle yürüttükleri ortak çalışmadan dolayı taleplerimizi dikkate alan başta Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’e ve tüm ekibine huzurunuzda teşekkür ediyorum.  Bizim ve üyelerimizin her zaman yanında olmuş ve destek vermiştir. Bizleri ziyaret etmiş sorunlarımıza eğilmiştir. Belediye Başkanımız ile uyumlu bir çalışma dönemimiz oldu. Bizde işbirliğinin gelişmesi adına Oda olarak yapılacak her türlü sosyal, kültürel ve mesleki faaliyetlerde sizlerle beraber olacağız. Kartal’daki tüm fırıncı ve unlu mamul satanlar adına teşekkür ederim”diye konuştu. (Altan Bahadır)








111111qqewe