İSTANBUL-Başrollerini Türkiye'nin yakışıklı oyuncusu Burak Özçivit, en sevilen şarkıcısı Murat Boz ve güzel oyuncu Aslı Enver'in gerçekleştirdiği ‘Kardeşim Benim’ filmi galasına başta yönetmen Mert Baykal, yapımcılar Timur Savcı-Cemal Okan, filmin senaristi Zafer Külünk ve filmin diğer oyuncuları Ahmet Gülhan, Nazan Kesal, Burak Satıbol, Ferdi Sancar, Sencar Sağdıç, Atalay Çetintaş, Celal Acaralp, Ali Beyat, Benian Dönmez Baran Çınar, Berke Önemli, Cihangir Turantaş, Buse Balkan, Sena Görgün, Yunus Eski, Adnan Mehmet Ali Arslan, Hakan Atalay, Çağlar Yiğitoğulları, Zeynep Belbel, Çeşmircioğlu, Ceyhun Tutal, Efe Tuncer, Murat Ercanlı, Gözde Mutluer, Mert Denizmen tam kadro yerini aldı. 

"Bizim kardeşliğimiz üzerine yazıldı"

 TAFF ve BRK’S Productions yapımı ile gerçekleşen ‘Kardeşim Benim’ filminin görücüye çıktığı galaya sanat ve cemiyet dünyasının sevilen isimleri adeta akın etti. Film gösteriminden önce kırmızı halı seremonisinde basınla bir araya gelen film ekibi eğlenceli bir sohbet gerçekleştirdi. Çekimlerle ilgili bilgi veren sevilen şarkıcı Murat Boz, “Çekimler o kadar eğlenceli geçti ki setten dönmek istemedik. Benim için çok farklı bir deneyim oldu. Bizim bu filme başlangıç noktamız, Burak(Özçivit) ‘la arkadaşlığımız ve dostluğumuz oldu. Çok eskiye dayanıyor. Oradan çıkmış bir fikir filme dönüştü. Filmi izleyince siz de göreceksiniz zaten o sıcaklığı. Herkes kendinden bir şey bulacak, tam bir kardeşlik hikayesi. Burak’ın olduğu bir işe her zaman evet derim. Kısacası ‘Kardeşim Benim’! Normalde çok iyi anlaşıyoruz. Burak’la kimyamız tutuyor bizim. Sette anlaşmamamız gerekiyordu o bizi bayağı zorladı” şeklinde açıkladı.

“Kardeş hepimiz için, Candır”

Geçtiğimiz sene sevgilisi Fahriye Evcen ile ‘Aşk sana benzer’ filmi ile büyük ilgi toplayan Burak Özçivit ‘Kardeşim Benim’ filmi ile ilgili, " Heyecanımızı görüyorsunuz çok mutluyuz. Kardeşilik üzerine bir film yaptık. Bunun en güzeli ise Murat (Boz) ile birlikte olmak oldu. Türk halkının özü çekirdek aileden oluşuyor. Çekirdek ailede kardeş en önemli faktör. Aynı şekilde kardeşi olmayanlar bazı dostlarını kardeşleri gibi seviyorlar. Kardeş hepimiz için candır. Benim hayatımda Murat’ta kardeşim gibidir. Bu filmde sağ olsun oda benimle kardeş oldu. Film benim düşüncemdi zaten ve Murat (Boz)’a söylediğimde ‘Sen varsan senaryoyu görmeme bile gerek yok’ dedi. İkimiz bir araya geldik ve senaryo bizim üzerimize yazıldı" dedi.

Kırmızı şıklığı

Giydiği kırmızı elbisesi ile görenleri büyüleyen Burak Özçivit'in sevgilisi Fahriye Evcen, "Ben seti bir iki kez ziyaret ettim. Gerçekte nasıl eğleniyorlarsa filmde de o kadar eğlendiler. Son zamanlarda izlediğim en eğlenceli film. Bu filmde gerçekten her şey var. Sevinçten üzüntüye, bağlılıktan özgürlüğe ve en önemlisi sımsıcak insanlar var bu film gerçekten kardeş filmi. Hepinize iyi seyirler" ifadelerini kullandı. 

“Genç kızlara hayırlı olsun”

“Gençler film çekmiş hayırlı olsun demeye geldik" diyen Demet Akbağ, "Artık genç kızlarımıza da hayırlı olsun iki tana yakışıklı bir arada. Gişede tatlı bir rekabet olur ama her filmin izleyicisi ayrıdır, her filmde başka bir hikaye vardır. Ben bizim izlenmeden çok memnunum” açıklamasını yaptı. 

"Komedi oynamak istiyorum"

'Kardeşim Benim' filminin galasında eşi Sinem Ceceli ile birlikte kameralar karşısına geçen Mustafa Ceceli,“Murat ve Burak benim yakın arkadaşlarımdır onları bu özel günde yalnız bırakmak olmaz. Bu gün de Murat’ın yeni albümünün çalışmasını yaptık oradan buraya geldik. Bana hep dram senaryoları geliyor ama ben komedi olmasını istiyorum. Yoksa bir filmde oynamayı çok istiyorum” dedi

"Merakla bekledik"

Cemal Okan iyi filmlere imza atan başarılı bir yapımcı. Oyuncular zaten Türkiye’nin en yakışıklı isimleri ben bu filmin iddialı olacağını düşünüyorum" diyen Sarp Levendoğlu'nun ardından eşi Birce Akay, "Yazdan beri takip ediyordum. Güzel mekanlarda güzel bir iş çıktığını düşünüyorum. Heyecanla izlemeyi bekliyorum" dedi. 

Kardeşim benim beee...

Sıkı dostların sokak ağzı olan, "Heeyy bee Kardeşim benim" lafı bu filmde çok güzel yansıtıldı diye düşünüyorum" diyen Yavuz Seçkin, "Ben filmi daha izlemedim ama fragmanlarından belli. Yapımcısı ve oyuncularıyla müthiş bir kadro ile karşı karşıyayız. Çok kaliteli film olduğu çok belli inşallah gişede de güzel sonuçlar çıkar. 

Salonları tıklım tıklım dolduran davetliler film bitiminde ‘Kardeşim Benim’i dakikalarca alkışladı! Film, gerek duygusal ve eğlenceli sahneleri gerekse müzikleriyle çok beğenildi. Davetliler, medyada büyük yankı uyandıran Murat Boz’un ‘Abe Kaynana’yı seslendirdiği, Burak Özçivit’in org başına geçtiği düğün sahnesine alkışlarıyla eşlik etti.

 Kim yoktu ki? 

Galaya gelenler arasında, Demet Akbağ, Fahriye Evcen, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Erkan Kolçak Köstendil, Büşra Pekin, Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay, Mustafa Ceceli ve Sinem Ceceli, Kemal Uçar, Irmak Ünal, Gökhan Keser, Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı, Bora Gencer, Nejat Yavaşoğulları,  Ömür Gedik, Nurseli İdiz, Kerem Çatay ve Beril Çatay, Erdem Kınay ve Sinem Kınay, Dolunay Soysert, Derya Baykal, Tuğba Coşkun, Yosi Mizrahi, Yavuz Seçkin, Ümit Erlim, Sasha Perera, Pakize Suda,  Oya Aydoğan, Ümit Okur, Eylem Yıldız, Efecan Şenolsun, Derin Mermerci ve Cem Aydın, Çisem Çancı, Burak Can, Batuhan Begimgil, Altan Gördüm ve kızı Gülnur Alize gibi birçok ünlü sima yer aldı. 

 

 

AMSTERDAM, BERLİN  VE BAKÜ MÜJDESİ!

 Filmin aynı zamanda yapımcılarından olan Burak Özçivit, Amsterdam, Berlin ve Bakü’ye gidip oradaki hayranlarla buluşacaklarını da ekledi.


Özel Haber: Elif Günay