İSTANBUL- Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni Başbakan olduğu zamanlarda Cumhurbaşkanlığı makamına yükseleceğini, Ebru Gündeş'in sıkıntılı dönemler geçireceğini, Yıldız Tilbe'nin 2016'ya çok farklı bir albümle çıkacağını ve daha nice sevilen isimlerin gelecekleri hakkında iddialarda bulunan ünlü Astrolog Medyum Ferdi Bozduman en son çözdüğü cinayet ile görenleri şaşkına çevirdi. 
Yahudi bir din âliminden Kabalist ünvanını da alan ‘2008 Burç Kitabı’nın yazarı ünlü Astrolog, Medyum Ferdi Bozduman eşcinsellik ve seri katilliğin Astroloji açıları ile çok net anlaşıldığını da belirterek yepyeni bir gündem konusu yarattı. Bizlerde bu kadar iddialı bulgularla gündemi yerinden oynatan Ferdi Bozduman ile bir araya geldik. İddialarını Elif Günay’la paylaşan Ferdi Bozduman bu hafta sizlerle...

Ferdi Bey merhaba. Öncelikle hoş geldiniz. Birçok gerçekleşen iddianız var. Ama öncelikle bir cinayet çözdünüz ve o büyük şaşkınlık yarattı ondan bahseder misiniz?
Hoş bulduk sevgili Elifciğim. Sizlere de beni buralara davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Bende İstanbul'dan ayrıldım ve 5 yıla yakındır Kaz Dağları’nda yaşıyorum. Cinayet konusu ile başlayacak olursak, geçtiğimiz sene kışın İzmir'deyim çok sevdiğim manevi bir ablam var Nuran Hanım, o beni aramıştı. "Danimarka'ya giden bir kuzenim var ve kendisinden haber alamıyoruz" dedi. Danimarka'da bütün yazılı ve sözlü basına çıkan çocuktan hiçbir haber alınamıyormuş. Öncelikle medyumluk yeteneklerimle 29 yaşında uzun boylu bir genç gördüm. Yanında bir kadın ve bir erkek vardı. Bar ortamı gördüm. Otel görüyordum. Ardından bir deniz gördüm ve “bu çocuk yaşamıyor” dedim. Çocuğun cesedinin bir özel günde bulunacağını söyledim. Arkadaşım şok oldu. Ardından astrolojik açılarına bakarak bu olayı bilimselleştirmek istedim. Yıldız haritasının açılarının bittiğini gördüm ve bu kişinin hayatının durduğuna işaretti. Sonrasında Astrolojiyi iyi bilen üç arkadaşıma daha danıştım. Ve onlarda öldüğünü söylediler. Aradan aylar geçti Yılbaşı günü Danimarka polisi çocuğun cesedini denizde bulup, aileyi aramışlar. Kamera kayıtlarına baktıklarında da benim gördüğüm olayın hepsi gerçekleşmiş. Maalesef üzücü bir olaydı. Ama en azından ceset bulundu. Buradan o güzel aileye tekrardan sabır diliyorum. 

"Toplumda özellikle erkekler kadınlarla evleniyorlar, erkeklerle de yatıyorlar..."

Eşcinselliğin ve seri katilliğin astrolojik açıdan kişiler üzerinde belirlendiğini söylediniz. Bu konuyu açar mısınız?
Tabii ki bu çok önemli bir konu. Eşcinsel olan çoğu kişinin doğum haritasına baktığımızda bunu anlayabiliyoruz. Doğadan gelen bir gerçek var, Venüs romantik ilişkiler yöneticisidir. Jüpiter Güneş’in önünde yerleşmiş olması her iki gezegen Mars tutkuların yöneticisi ile dönüm yapıyorsa, erkeğin seks ilgisi kendi cinsine yönelik olur. Bir Kadın Doğum haritasında Mars ve Venüs erkeksi burçlarda Koç ile Aslan, Yay, İkizler, Terazi ve Kova’da yerleşmişse bu kadının mizacında lezbiyenlik vardır. Tabii bunun için her bu burçlar, hemcinsine yönelik olacak diye bir durum söz konusu değil. Ama bu doğum haritası ile anlaşıla biliniyor. Geçekten artık insanların görünüşlerine de aldanmamak gerekir diye düşünüyorum.

Şimdi gelelim birde seri katillere, eğer ki sabit yıldızlar karmaşık bir şekilde doğum haritasında yerleşmişse, kişilerin cinayet işleme oranının yüksek olduğunu belirtebilirim. Bir kimsenin haritasında Mars ön plandaysa, (Mars, savaş gezegenidir) bu kişiler çabuk cinnet geçirir, çok agresif olur ve çok çabuk suç işleyebilirler. Mesela Neptün kişinin doğum haritasında yanlış yerleşmiş ise o kişinin alkol, madde bağımlısı olma riski büyüktür.

“Her şeyimiz bizim doğum haritamızda gizli. Doğum haritalarımız parmak izlerimiz gibidir. Ve kimsenin doğum haritası kimseninkine benzemez.”

2008'de çıkan ve o yıl 500.000 satış rakamlarını geçen kitabınıza değinir misiniz?
Kitabım çıktığında 20 yaşındaydım. İstanbul'a yeni gelmiştim. İşsizdim. 15 gün sokaklarda kaldım. Geçtiğim yolda tesadüfen bir yazılım firmasının başında olan Tarık Sancar beni çok yoksul gördü ve bana bir miktar para yardımı yapıp geçici süreliğine evine aldı. Sonra üstümü başımı toparladım bir yayınevinde kitap dağıtmaya başladım. Yayınevindeki sekreter kız yayınevi kurup bir dergi çıkaracağını söyledi. "Hem astroloji hem medyumluk bilgin var çokta kitap okumayı seviyorsun bana bir ay içinde astroloji kitabı çıkarır mısın" dedi. 15 günde 450 sayfalık bir kitap yazdım. Dergi, kadın dergisi olduğu için sadece kadınlarla ilgili bakım kısımlarını aldılar. Ve dergi çıktı. Sevgili Elif inanır mısın dergi o kadar çok satıldı ki, çok ciddi para kazandım. Ailemin borcu vardı bir kısmını kapattım. Allah yürü ya kulum dedi. Sonra kuvvetli bir ailenin çocuğu benim menajerim olmak istedi ve uzun süre yazılı, sözlü basında adım duyuldu. 

"En büyük hüznüm"
Baazar Dergisi çıktığında dergi ile kitabımı alacak param yoktu. Derginin parası bana 1 ay sonra ödenecekti. Hemen D&R'a gittim ambalajlı kitabıma baktım. Kitabın son hali nasıldı bilmiyordum. İçim içimi yedi. Kimseye de bir şey diyemedim. Sonra bana 10 tane kitabımdan yolladılar. Ama ilk çıktığı günkü heyecanım kalmamıştı. Param ödenince de kendi paramla dergiyi aldım. Bu gördüğünüz dergi o dergi başka da yok. Derginin içindeki kitabımın reklamına günlerce baktım. Şimdi anlatırken bile çok duygulandım. Bu kadar derinlere gideceğim bir röportaj olacağını tahmin etmemiştim, sevgili Elif..

Kendi haritanıza baktınız mı?
Baktım. İlk astroloji haritası okumayı öğrendiğim zaman ilk kendi haritamı çıkardım. Öyle bir harita çıktı ki, bunları ben mi yaşayacağım dedim.Kareler, üçgenler gözüktü. İnişlerimi çıkışlarım, üzüntülerimin olacağını, karşıma çıkacak zorlukları ve yükselişlerimi hep gördüm. İstanbul’dan uzak bir yerde sessiz sakin yaşayacağımı gördüm. Şuan hepsini bir bir yaşıyorum. 

Siz Medyum aynı zamanda da Astrologsunuz. Kabalist ünvanı da aldığınız söyleniyor doğru mu? 
Evet. Astroloji bilimdir. Eğitimini alarak astrolojiyi öğrendim. Medyumluk ise, hislerden gelen bir yetenektir. Medyum özelliklerimi rahmetli dedem Hasan Bozduman'dan almışım. Küçüklüğümde fark etmiş kendisi bendeki bu yeteneği çünkü dedem çok ünlü bir medyumdu. Kabalistlik ise,  ruhsal alemle direkt bağlantı kuran kişiye denir. Sesler duyar, görüntüler alır. Bu ünvanı da bu yıl Yahudi bir din aliminden aldım. 

Size ulaşmak isteyenler sizi nasıl buluyor?
Çok zor ulaşıyorlar aslında. Kaz Dağları’nda yaşadığımdan beri basından elimi çektim. İlk kitabım dergiyle birlikte ayın en çok satan dergisi ve kitabı olduktan sonra çok basına çıktım. İnsanların bana ulaşması da çok kolaydı. Sonra kendi kabuğuma çekildim. Şimdilerde bana sadece belirli ünlü isimler ulaşabiliyor. Bununla beraber https://www.facebook.com/ferdi.bozduman?fref=ts facebook sosyal paylaşım sitesini aktif kullanıyorum. Buradan bana ulaşmak isteyenlere mutlaka cevap veririm. Zaten biri yardımı hak ediyorsa ve o insanın yardıma ihtiyacı varsa yaradanım onu bana getiriyor.

"En yakınından daha iyi tanıyoruz"
Bizler, bir kadını kocasının tanıyacağından daha çok tanıyoruz. Bir kadının erkeğini, annesinden çocuğunu ya da sevgilisinden sevgilisini... İnsanlar en yakınlarına bile gerçek yüzlerini göstermezlerken, bir tek bizim mesleğimizdeki insanlara gerçek yüzlerini gösteriyorlar. Bu mesleği yapan tüm meslektaşlarıma verilmiş bir nimettir. Aynı zamanda zorluğu da var tabii!

Sizi bulmuşken biraz da ünlülere geçelim istiyorum.  Halkın severek takip ettiği ünlüler hakkında neler sözlersiniz?
Bülent Ersoy; Bülent Ersoy'a yeni bir albüm ve nikah var. Bir kez daha aşk görüyorum. Kendisi de imkansız diye nitelendiriyor bunu ama aşık olacak.

Tarkan; Mega Star Tarkan, toplum yararına konserler düzenleyecek. Güzel dualar enerjiler alacak. Mutlu giden bir evliliği var. Yakın zamanda baba olacak!

Yıldız Tilbe; Çok yakında sevgili Yıldız Tilbe’yi büyük bir aşkın içinde bulacaksınız. Bu aşkı tüm basın da bilecek. Öyle bir aşk olacak ki, çok güzel üretimler getirecek!

Demet Akalın; Harbi bir kadın. Çok güzel evlilikleri var. Kızı Hira'ya yapılan negatif enerjilere çok dikkat etsin. 2017'den sonra muhteşem bir albüm yapacak ve doruklara çıkacak. 

Orhan Gencebay; Sağlığı ile ilgili sıkıntılar görüyorum, dikkat etmesi gerekiyor. 

Ebru Gündeş; Şu an bir karmaşa geçiriyor. İki sene içerisinde kendini toparlayıp harika bir albüm ile gelecek. Dönüşü muhteşem olacak. 

Sibel Can; Küçük oğlu Emircan ile ilgili şansı çok yaver gidecek. Emircan annesine güzel sevinçler yaşatacak. Tabii ki yeni projeleri var hayatında. Sibel Can yıllarca başkaları için yaşadı, artık ben diyecek. Birazda maneviyata yönelik hayat görüyorum onda. 

İdo Tatlıses; İdo, bu sene altın çağını başlattı. Reklamlar, organizasyonlar, albümler her yerde var. Uzun bir sürede yıldızı parlak olacak.

Mustafa Ceceli; Her an başarıya gidiyor. Sistemi doğru kullanan bir adam, güzel projeleri olacak.

Kıvanç Tatlıtuğ; Kazalara karşı dikkatli olması gerekiyor. Problemler yaşayabilir. Duygusal hayatında her şey istediği gibi gidecek. 

Murat Boz & Aslı Enver; Uzun soluklu ilişkilerin insanı Murat Boz, sevgilisi Aslı Enver'de kendisi gibi dünyalar tatlısı. İlişkilerinde uzlaşamadıkları bir neden görüyorum. Uyuşmaları gereken bir nokta var. Onu aşarlarsa, iyi bir evlilikleri olur. 

Kenan İmirzalıoğlu & Sinem Kobal; 2017 sonlarında ayrılık görüyorum. İkisi de birbirinden değerli yüreğe sahip. Ama onların evlilikleri ile uğraşanlar var. Sinem Hanım evlerine girenlere dikkat etsin. Çok üzülerek söylüyorum. 

Nurgül Yeşilçay; Yepyeni bir proje ile 2017’de kendinden çok söz ettirecek. Ardından başka bir proje ile de adını yazdıracak. Bu üç yıl filmlerde yükselmeler yılı. 

Müge Anlı; Tutturduğu bir çizgi var, yıllardır topluma birçok konuda hizmet ediyor. 2017 bir çöküş dönemi olacak kendisi için. Ruhsal inişler görüyorum. 

Esra Erol; Çok kötü bir yıl geçirdi. 2017’de bu saldırıları almaya devam edecek. Evliliğinde hiç bir sıkıntı yok ama kariyerinde sıkıntılar var. 

Ebru Şallı; Aslında platesi bize sevdirdi ve iyi de kazanımları oldu. Sinan Akçıl ile birlikteliğini bitirecek ve kendisine yepyeni bir aşk gelecek. 

Naşide Göktürk; Malesef çok üzülerek söylüyorum. Sesine hayran olduğum sanatçı Naşide Görktürk, yakın bir tarihte kansere yenik düşecek.

Ülkemizle ilgili bilgi verecek olsanız ne dersiniz?
2017'de biraz gündem duruluyor sakinleşiyoruz.  Maddi olarak biraz daha feraha kavuşacağız. 2017 biraz daha özümüze dönmeye ihtiyaç duyacağımız bir yıl olacak. 

Yakın gelecekteki projelerinizde neler var?
Yeni bir kitap hazırlığı içerisindeyim. Hazırlıkları sürüyor. Yıllardır yaptığım enerji çalışmalarımı, şifa çalışmalarımı da içeren farklı bir kitap olacak. İnsanların hayatlarındaki şanssızlıkları nasıl döndüreceklerini anlatan ve yaşanmış hikayeleri ele alan bir kitap olacak aynı zamanda. 
2017 için bir Astroloji kitabı hazırlıyorum. Bu senenin sonunda bitmiş olup okuyucularla buluşacak. Onun haricinde Çanakkale Rotaract Kulübü tarafından düzenlenen sevgili Zuhal Çeliker ile gerçekleştireceğimiz astroloji geceleri yapacağız. Gelirini de mülteci ve kimsesiz çocuklara gidecek. 

Son olarak okuyucularımıza neler söylemek istersiniz?
Önce Vatan Gazetesi aracılığıyla İnsanların birbirine daha canı gönülden davranıp, daha canı gönülden yaklaşmalarını temenni ediyorum. İnsanlarımız inançlarını hiçbir zaman yitirmesinler. Hayatlarını o kadar güzel yaşasınlar ki, ölüm bile kapılarına geldiğinde Azrail onların canını almaktan utansın. Herkese güzel yaşam dilerim. Sizlere de başarılar sevgili Elif.
Ferdi Bey muhteşem bir röportaj oldu. Değindiğiniz çarpıcı konuların çok büyük ilgiler göreceğinden eminim. Tekrar görüşmek üzere hoş çakalın...


Doğum tarihi: 15 Temmuz 1985
Burcu: Yengeç
En sevdiğiniz huyunuz: Kararlılık
En sevmediği huy: Hassasiyet
En sevdiği renk: Mavi
Uğurlu sayısı: 7- 8
Uğurlu gün: Pazartesi
En sevdiğiniz film: Kaldırım serçesi (Edith Piaf)
En sevdiği ressam: Frida Kahlo
En sevdiğiniz söz: "Bazı yıkılışlar, daha parlak kalkınışların teşvikcisidir." William Shakespeare


Röportaj: Elif Günay
Fotoğraf: Ekrem Algın