‘Unleash’ ve ‘The Big Bang Tour’ şovlarıyla geçtiğimiz yıllarda İstanbul’a damgasını vuran dünyanın en renkli şovu ‘Life in Color’, bu yıl ilk kez gerçekleştirilen festival konseptiyle ‘One Colony’ ev sahipliğinde Miami’nin ardından 6 Ağustos’ta ilk kez İstanbul Life Park’ta gerçekleşiyor.

Dünya turnesi kapsamında 6 Ağustos’ta İstanbul’da gerçekleştirilecek olan ‘Life in Color Festival İstanbul’, 2 farklı ana sahne, dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı 22 DJ’den oluşan dev kadrosu ve muhteşem şovlarıyla İstanbul’u eğlencenin her tonuna boyayacak.



Dünyanın En İyileri İstanbul'da


Nicky Romero, Fedde Le Grand, Laidback Luke, Adventure Club, Atmozfears, Bolier, Caked Up (Oscar Wylde), Dannic, Danny Avila, Moti, Noisecontrollers, Paris & Simo, Pham, Shapov, Sick Individuals, Sunnery James & Ryan Marciano, Twoloud, Vicetone, Arem Özgüç, Arman Aydın, Sercan Yanbay ve Sheldon Blake gibi dünyaca ünlü isimlerinin sahne performanslarını sergileyeceği ‘Life in Color Festival İstabul’, binlerce müziksevere unutulmaz bir gün yaşatacak.



2 farklı ana sahnede 22 performans, daha önce görülmemiş dev sahne tasarımları, rengarenk şovlar, dansçı ve akrobat gösterileri, aktiviteler ve muhteşem sürprizleriyle 'Life in Color Festival İstanbul’, Avrupa’nın farklı ülkelerinden binlerce müzikseveri de İstanbul’da ağırlayacak.

Not: Etkinlik esnasında kullanılacak olan boyalar su bazlı özel boyalar olup, sağlık açısından (tenle ve gözle temas, yutma vb. durumlarda) herhangi bir tehlike arz etmez. Su ile kolayca temizlenebilmektedir.