16 yılda Türkiye'nin gelmiş geçmiş en önemli rock müzik simgelerinden biri haline gelen Duman, son albümü "Darmaduman" dan parçalarını ve hayranlarının dilinden düşürmediği en sevilen şarkılarını ilk kez Arena'da seslendirmeye hazırlanıyor.

İlk albümlerinden itibaren sahne performanslarına ağırlık veren Duman çok kısa sürede kendine sadık bir dinleyici kitlesi yaratmayı başardı. 1999'da yayınladıkları ilk albümleri "Eski Köprünün Altında" ile müzik piyasasına giriş yapan grup, bu albümden "Köprüaltı", şarkılarına klip çekti. İkinci albüm olan "Belki Alışman Lazım" ile büyük bir çıkış yakalayan grubun "Herşeyi Yak" yorumu da büyük beğeni topladı. Sonrasındaki süreçte ise "Bu Akşam", "Seni Kendime Sakladım", "Senden Daha Güzel", ”Yürek” ve ”Melankoli”  gibi birçok hit şarkı ve cover üretti. Kendine has tarzı, verdiği sosyal mesajları ile kitlelere yön veren grup yıllar içinde bu çizgisinden hiç ödün vermedi, her zaman daha iyisini dinleyicisiyle buluşturdu.

Türkiye’nin en modern kapalı salonu Ülker Sports Arena, açılışından bugüne ulusal ve uluslararası bir çok yıldızın ve grubun konserlerine ve şovlarına ev sahipliği yaptı. 3 yılda 250’den fazla etkinliğe ev sahipliği yapan ve 1 milyona yakın konuğu ağırlayan arena, teknik altyapısı ve modern mimarisi ile hem konuklar hem de sanatçılar için benzersiz bir deneyim sunuyor.

21 Mart’ta Ülker Sports Arena’da Loft ana sponsorluğunda düzenlenecek Duman konserinin biletleri www.tixbox.com.tr de satışta.