DJ Mag Top 100'de bu yıl 30. sıraya yerleşen Don Diablo, Türkiye'de bir ilk olarak Quattro müzik festivali kapsamında İstanbul'a ayak basacak.

Daha önce Tiësto, R3hab, KSHMR, Nervo ve bir çok ünlü isimle projelere imza atmış, dünyanın her yerinde sahne alan Don Diablo, Türkiye'de Baha ve Graumann ile harika bir performans için hazırlanıyor. Bu geceyi ısıtacak diğer isimler ise Kaan Gökman, İlkan Eren, Sarp Akat, Ethem Evrim, Cem Seçkin ve Aynur Aydın.


Daha önce ülkemizi bir çok kez Avrupa'da temsil etmiş olan BAHA (Bahadır Öztürk - 19 yaşında), yeni plak şirketlerinden çıkacak olan parçalarını ve yeni performansı ile bu geceye damgasını vurmaya hazırlanıyor.


Türkiye'nin önde gelen plak sirketlerinden Berlinist'in kurucusu Buğra Bilecen, yeni sahne adı Graumann ile Hollanda'nın itibarı yüksek plak şirketlerinden Manual Music ile parçasını yayınladı. Bu parçasıyla büyük bir ivme yakalayan Graumann, sürekli müzik üreten ve özgün tarzıyla kısa sürede yeni ismini Türkiye'ye tanıttı. Festivalin gri rengi olarak geceyi sonlandıracak.