İSTANBUL- Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde her gün birbirinden ünlü sanatçıları hayranlarıyla buluşturan Turkcell Yıldızlı geceler, müziğin en renkli ismi olarak bilinen Nil Karaibrahimgil'i ağırladı.


"Aslında korkak bir tavşandım"

Açıkhava'da en renkli sahnesine imza atan Nil, "Elimde gitarımla çıktım, çünkü bugün size kendi hikayemi anlatacağım. 15 yaşında elinde gitarıyla müzik yapan kız, şimdi Açıkhava sahnesinde konser veriyor. İşte bu benim hikayem. Ben aslında korkak bir tavşandım, cesur olmayı yolda öğrendim ve bu yolda hep yürüyorum" diyerek, geceye özel olarak yazdığı "Tavşan" şarkısını söyleyerek başladı.


"Oğluma ninni yazdım"

Sahnede emzik şeklinde şapka takan Nil, "O kadar çok merak ediyorsunuz ki karnınızdaki nasıl bir insan? Kimin annesiyim? Kim geliyor? Kiminle tanışacağım? Nasıl birisi? Bana benziyor mu? Babasına benziyor mu? Bizden çok mu farklı? Kim acaba diye her gece onu düşünüyordum" diyerek oğluna yazdığı ninniyi ukulele çalarak seslendirdi. 

Hayatında dersler çıkardığı anları hikayelendirerek anlatan Nil, 'Pırlanta', 'Peri', 'Kek', gibi bir çok sevilen şarkısını büyük çoşkuyla seslendirdi. Harbiye Cemil Topuzlu'da Nil severler, şarkılara ayakta eşlik etti. 40 milyon hit alan şarkısı “Kanatlarım Var Ruhumda’ şarkısı ile konserini tamamlayan Nil 20 kişilik Kızlar Korosu ile unutulmaz bir gece yaşattı. 

Haber: Elif Günay