Doğa da, ondan daha kötü. Mübarek,sağ sol demiyor ,el ayak demiyor,sıcak soğuk demiyor,vurdukça vuruyor. Unutturup unutturup tekrar  vuruyor.

Bu dünyada, doğa kadar kötü insanlar da var .Onlar, bu felaketleri lehine çevirip ceplerini doldurmaya çalışıyor. 

Hadi  diyelim,felaketlerin ne zaman geleceğini bilmiyoruz. önlemini de almıyoruz. söylenen bir kulağımızdan giriyor diğer kulağımız dan çıkıyor diyelim ama bu fırsat düşkünü insanlara, niçin engel olmuyoruz bunu anlamıyorum.. Herkes deprem, de, canını malını yitirmiş, canı başı derdinde her türlü yardımı beklerken, Gelen yardımı almak  için,  bunlara sıra gelmiyor bile. hain insanlar onlardan önde gidiyor. Felaket zedelere ulaşmadan,  yardımlar bu insanlara ulaşıyor.  Çünkü Ne zaman milletin başına bir felaket gelse bu hain insanlar hemen bir şeylerden faydalanarak ortaya çıkıyor. muhtaç olan kişilere,bir şeyler satma peşindeler..

Bu sadece bizim ülkeye mahsus değil.bütün  devletlerde var 

hatta böyle devletler de var..iç çatışma çıkarıp sonra tepelerine bomba yağdıran devletler.neymiş  yardım yapıyor..hayır yardım falan yapmıyor,ya yeni çıkan silahlarını insanlar üzerinde deniyor..yada birilerine silah satıyor.

Allah devletimize güç kuvvet versin milletimize huzur versin

Böyle hain devletleri, insanlarda  bizden uzak etsin

Amin