Merhabalar dostlar  

cinsiyet kimliği ile alakalı bu defa makale konum. 

Yaşadığımız ülkenin şartları cinsiyet kimliğini saklı tutmak zorunda kalan bir yığın insanla dolu ...insanla diyorum ...çünkü önce insan diyoruz ..mavi veya pembe ayrımı yapmadan ....  

nsan cinsiyeti ne olursa ,olsun tercihi ne olursa ,olsun toplum içinde özgürce yaşama hakkına sahiptir ....fakat bir takım onyargi ve toplumsal baskılar sebebiyle ...malesef yaşadığı ülkenin yasaları sebebiyle kimliğini gizlemek durumda kalıyor....bunun sonucunda çıkan durum ise vahim olabiliyor. 

Nasılmi?şöyle...kimliğini saklayan anne veya baba olabiliyor ve sonrasında mutsuz yaşantılara sebep olup ...bu durum çocukları olumsuz etkileyebiliyor ...işte böyle kurulan toplumun en önemli parçası Aile olma kısmı hasar görüp zedelenebiliyor ....sonrasindada mutsuz çocuklar yetisebiliyor ....halbuki Aileler çocuklarını oldukları gibi kabul etse ..toplumda kabullenecek ve sonucunda insan olma kısmı net gorulebilinecek ...insan olmak insanı duruşla toplumda bulunmaksa yaşanılan toplumu gizliliğe değil...özgürce düşünce, duruş, davranışa burundurunecektir.Hic bir insan toplum içinde yeryüzünde uzaydan gelmiş... muamelesini   hak etmez ..çünkü insan olmak cinsiyet gozetmez .