Müzik Dünyası

Hüseyin Kaya & Hande Subaşoğlu - İmza Attık

Hüseyin Kaya ve Hande Subaşoğlu’nun seslendirdiği bu yılın ilk dans şarkısı “İmza Attık” yayında!

Aslen Denizli’li olan, uzun yıllar Almanya’da müzik çalışmalarını sürdüren Hüseyin Kaya sözleri ve müziği kedisine ait olan “İmza Attık” şarkısını kızı Hande Subaşoğlu ile birlikte seslendirdi. Düzenlemesi Suat Sakarya’ya ait olan “İmza Attık” şarkısının klibinin yönetmenliğini Mehmet Göktan üstlendi. Klipte ikiliye dansçılar Michele Cantanna ve Angelina Gensrich eşlik ediyor. Hüseyin Kaya ve Hande Subaşoğlu, en mutlu günlerini unutulmaz kılmak isteyen yeni evlenecek tüm çiftlere bu duygu dolu şarkıyı armağan ediyor.
“İmza Attık” Hande Subaşoğlu Youtube kanalı ve tüm dijital platformlarda yayında!

Söz ve Müzik     : Hüseyin Kaya
Düzenleme        : Suat Sakarya
Klip Yönetmeni    : Mehmet Göktan
Mastering        : Emre Kıral

Meltem Yaman’dan Gezilsin Tozulsun

Meltem Yaman'ın ikinci teklisi “Gezilsin Tozulsun” DMC etiketiyle NETD ve tüm dijital platformlarda yerini aldı. Söz müzik Çağrı Özsoy, düzenlemesi ise ünlü aranjör Ender Çabuker imzalıdır. Müziğe çocuk yaşlarından itibaren tutkuyla bağlandığını her zaman dile getiren Meltem Yaman bu kez de yeni klibini 2 farklı mekan ve 4 farklı konsept yaparak genç yönetmen Akın Nergiz’e emanet etti Üç yıl önce ilk teklisi “ Bu Kadarı Fazla” isimli şarkısı yayınlayarak müzik sektörüne giriş yapan güzel şarkıcı Meltem Yaman, mutlu olduğu yolda ilerlemeye devam ediyor Behzat Gerçeker'den 1 yıl piyano eşliğinde müzik eğitimleri alan Meltem Yaman, hala şan eğitimlerine ve müzik sahne deneyimleri edinmeye devam ediyor Oyunculuk eğitimleri, drama ve diksiyon dersleri alan, gişe filmlerinde rol alan Meltem Yaman;  televizyon kanallarında da çeşitli programlar sunmuştu. Şarkıcılığının yanı sıra söz ve beste yapıp üretmeye devam eden Meltem Yaman yeni şarkılarının çok yakında bizlerle buluşacağı müjdesini verdi

ALTAY'DAN SANIRIM!


HEM PATRON HEM SOLİST!
 

Türk pop müziğinin başarılı ismi Altay, yeni şarkısı 'Sanırım'la dinleyicilerle yeniden buluştu. Yeni şarkısını kendi yapım şirketi AMC Müzik etiketiyle müzikseverlere sunan Altay, kendi işinin patronu oldu. Yapım şirketinden genç isimlere de destek vermeye hazırlanan tecrübeli sanatçı, çalışmalara başladı.
 
"AŞIKLARIN ŞARKISI OLACAK!"
 
Kerem Güneş'in yazdığı, Aşkhan'ın bestelediği 'Sanırım'ın düzenlemesini Çağrı Telkıvıran yaptı. Yeni şarkısı Sanırım için konuşan Altay, "Yeni aşık olanlara tercüman olacak bir şarkı. 'Sanırım' aşıkların şarkısı olacak" dedi. İmre Haydaroğlu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu klip Pendik'te çekildi. 'Sanırım' AMC Müzik etiketiyle bugün (24.09.2021) tüm dijital platformlarda yerini aldı.


ERKAN ŞEN feat ZEYNEP ONAT “BENDEN TAVSİYE”

Başarılı müzisyen Zeynep Onat teklilerini peşi sıra yayınlamaya devam edşiyor.  Sözü ve müziği kendisine düzenlemesi ve prodüktörlüğü Erkan Şen’e ait “Benden Tavsiye” tüm digital kanallarda Beyond Recordings etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Klip yönetmeni İrem Haykır’ın üstlendiği çalışma kısa zaman içerisinde müzik kanallarında ve YouTube da yerini alacak.

BENDEN TAVSİYE

SENSİZ İLK YALNIZ UYKUM
KAPANDI SANA KALBİMİN KAPISI
ÇARPTIM SURATINA AŞKINI
SENSİZ İŞTE SERZENİŞTE KALBİM

BIRAKTIM SONUNDA SENİ SON DURAĞA
KALKMAZ CANIM O TREN BURAYA
BENDEN TAVSİYE BANA MAVAL OKUMA
YAZ YAZ BU SÖZÜMÜ AS DUVARA

YA DA GİT YAŞA BÜTÜN KORKULARINI
ANMA SAKIN BİZİ HATIRALARI
ÖRDÜM KALBİME TAŞ DUVARLARI
YOKSUN ANLADIN MI ?

BIRAKTIM SONUNDA SENİ SON DURAĞA
KALKMAZ CANIM O TREN BURAYA
BENDEN TAVSİYE BANA MAVAL OKUMA
YAZ YAZ BU SÖZÜMÜ AS DUVARA

Medya Dünyası

GÜLAY ÜSERBAY İLE SAĞLIKLI YAŞAM

Sağlık dolu yepyeni bir  hayat! Hastalıklarda erken tanı ve son tedavi yöntemleri Uzman konuklardan hayat kurtaran, hayatı kolaylaştıran öneriler…Sağlık sektörünün güvenilir ismi Gülay Üserbay, Sağlıklı Yaşam ile her hafta sonu evlerinize konuk oluyor,, sizlere; yeniliklerle dolu sağlıklı bir hayatın penceresini açıyor. Gülay Üserbay ile Sağlıklı Yaşam uzman konuklarıyla her Cumartesi Pazar Ekotürk’te. Program 14.00 / 15.00 saatleri arasında canlı yayınlanıyor.

BENAN KEPSUTLU İLE “AJANDA”  HABER GLOBAL’DE BAŞLADI!

Türkiye ve dünya gündeminin sıcak gelişmeleri, yerinden hazırlanan özel haber dosyaları ve çarpıcı röportajların yer alacağı “Benan Kepsutlu ile Ajanda” programı 26 Eylül Pazar 21.00’de Haber Global’de başladı.  “Haberi sahada yakalamaya devam ediyoruz” sloganıyla haberleri Türkiye’de ve dünyada yerinde araştıran, muhataplarıyla birebir görüşen Kepsutlu, dış politikadan iç politikaya, spordan sağlığa, aktüaliteden siyasi mizaha kadar pek çok konuyu haber dosyaları halinde izleyiciyle buluşturuyor. Ajanda’nın içeriğinde Türkiye’nin Ajandası, Dünya Ajandası, Ajanda’ya konuşanlar, Ajanda’nın Notları ve Magazin Ajandası bölümleri yer alıyor.  Benan Kepsutlu Haber Global bünyesinde olmanın heyecan verici olduğunu, Dünya ve Türkiye’nin Ajandasını Haber Global ailesinin sinerjisiyle birlikte tutmaya devam edeceğini ifade etti. İzleyicilerin Türkiye ve dünyada olan gelişmeleri yerinden hazırlanan özel dosyalar ve çarpıcı röportajlarla izleyeceğini belirten Kepsutlu, programın içinde Türkiye’de özlenen siyasi mizaha dair köşelerin de olacağını ekledi.
Benan Kepsutlu ile “Ajanda”nın ilk bölümünde;

Dünya Ajandası;

• Dünya televizyonlarında ilk defa ekrana gelecek görüntülerle, Benan Kepsutlu Taliban’ın okulu olarak bilinen Hakkani Medresesi’ne giriyor, medresedeki yaşamı görüntülüyor. ABD’nin terör örgütü olarak nitelediği Hakkanilerin iki numaralı lideri Sami Ul-Haq ile özel röportaj yapıyor.
• Türkiye’nin uzun zamandır gündeminde olan Afgan göçmenler konusunun ele alındığı bölümde, göçmenlerin Pakistan’da nasıl buluştukları ve İran’dan nasıl çıktıkları hem İran hem de Pakistan’da hazırlanan özel haber dosyaları ile ekrana geliyor.

Türkiye’nin Ajandası;

• Yeni sosyal medya düzenlemesine ilişkin TBMM Araştırma Hizmetleri Başkanlığı’nın hazırladığı raporun yanı sıra, konunun taraflarının görüşlerine de yer veriliyor.

Ajanda’nın Notları;

• Benan Kepsutlu’nun yorumlarıyla gündemin satır aralarındaki konular mizahi bir dille aktarılıyor.

Magazin Ajandası;

• Hem Türkiye’deki hem de dünyadaki siyasetçilerin magazinsel haberleri mizahi bir dille aktarılıyor.

Benan Kepsutlu Hakkında;
Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler Bölümü’nü ve Yeditepe Üniversitesi Radyo TV Sinema Bölümü'nü bitirdi. 1991 – 2001 yılları arasında İtalyan Kültürü bitirerek, aynı yıllar aralığında İtalya Modena’da Romenica okulunda italyanca dil eğitimini tamamladı. Marmara Üniversitesi Ortadoğu Araştırmaları Enstitüsü'nde yüksek lisans yaparak Ortadoğu konusunda uzmanlaştı. Kepsutlu, Marmara Üniversitesi Ortadoğu Araştırmaları Enstitüsü Ortadoğu Siyasi Tarihi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde doktorasına özel öğrenci statüsünde devam etmiştir.
Gazeteciliğe 1999 yılında TRT Ankara Haber merkezinde adım attı. 2002 TV-8 haber merkezindeki tecrübesinden sonra, Mehmet Ali Birand yönetiminde Kanal D Haber ve CNN TÜRK’te muhabirlik yaptığı dönemde, televizyon haberciliği eğitimi almak üzere Londra’da BBC News’e kabul edildi. Kepsutlu, TRT Türk’ün Erbil bürosunu kurdu ve ilk temsilcisi oldu. 2010’da haber editörü ve program sunucusu olarak Habertürk’e transfer oldu. Muhabir ve sunucu olarak görev yaptığı dönemde 30’a yakın “Dünya’da İlk” ve “Türkiye’de İlk” olarak yayınlanan habere ve dosya habere imza attı. Açıldığı ilk dönemde A Haber’de sabah kuşağını hazırlayıp sundu ve 2010 yılından itibaren, Habertürk’te Ajanda Programı’nın yapımcılığı ve sunuculuğunun yanı sıra, haber spikerliği ve editörlük görevlerini de üstlendi.
Kriz ve savaş dönemlerinde İsrail, Filistin, Irak, Gürcistan, Afganistan, Pakistan, Suriye, Mısır’da görev yapan Kepsutlu, Ermenistan, İngiltere, İtalya, Hollanda, İsviçre, Yunanistan, Malezya ve Kırgızistan gibi yirmiyi aşkın ülkede haber dosyaları hazırladı. Türkiye ve dünya çapında pek çok liderle özel röportajlar gerçekleştirdi.
Benan Kepsutlu 2015 yılında Yeditepe Üniversitesi’nde akademik hayata da adım attı. 2016 – 2021 yılları arasında Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler ile Yeni Medya bölümlerinde lisans ve yüksek lisans öğrencilerine ders verdi. Kepsutlu 2016 yılından beri NATO tatbikatlarının Stratejik İletişim ve Medya danışmanı olarak görevine devam etmektedir. Bu dönemde Kepsutlu’nun akademik çalışması olan “ABD’nin Ortadoğu Politikası: 90’dan Günümüze Başkan’dan Başkan’a”, ilk kitabı olarak yayınlandı. Kepsutlu’nun “Arşivde Saklı Kalan İtiraflar” isimli kitabı Türk Arşivciler Derneği’nin tarihinde ödül verdiği ilk ve tek kitap olmuştur.  
Kepsutlu bundan sonra özel haber ve dosyaları ile Haber Global’de izleyici karşısında olacak.

İlke Duyan’dan Kırmızı Halı Röportajları

Burak Akan tarafından organize edilen  8.mood ödülleri sahiplerini buldu: Sunucu İlke Duyan’ın röportajlarıyla Kırmızı Halıdan ünlüler geçidi yaşandı! Yıllardır özel etkinlik sunumlarındaki başarı ile bilinen İlke Duyan kırmızı halı röportajlarındaki başarısı ve şıklığı ile de dikkat çekti.  Boğaziçi Gösteri Merkezi'nde gerçekleşen törende geceye; sanat, spor ve iş dünyasından bir çok ünlü isim katıldı.  

Yılın En İyi Kadın Oyuncu Ödülü Nurgül Yeşilçay’ın olurken,
En iyi Gündüz Kuşağı Programı: Çağla ile Yeni Bir Gün
En iyi Müzik Grubu: MANGA
En iyi Pop Müzik Kadın Sanatçı: Derya Uluğ
En iyi Rock Müzik Kadın Sanatçı: Fatma Turgut
Yaşam Boyu Sanat Ödülü: Aydemir Akbaş
Türk Sanat Müziği Özel Onur Ödülü: Kamuran Akkor

Türk Sineması Özel Onur Ödülü: Engin Çağlar
Jüri Özel Ödülü: Turgay Tanülkü
En Sosyal Sorumluluk Sahibi Kadın Sanatçı: Aydilge
En Sosyal Sorumluluk Sahibi Erkek Oyuncu: Murat Serezli
En Başarılı Genç Erkek Oyuncu: Berat Efe Parlar
En Başarılı Genç Ses Sanatçısı: Alper Erözer
Yılın En İyi Talk Show Programı
Esra Sönmezer'in hazırladığı ve sunduğu 'Pembe Pijama'

Azra Akın'ın yönetim kurulu başkanı olduğu Umudum Olur Musun Derneği’ne destek sağlamak amacıyla düzenlenen gece için Nurgül Yeşilçay kendi yaptığı tablosunu, Arzum Onan da yaptığı heykeli bağışladı. Düzenlenen açık artırmada Onan’ın heykelini iş insanı Yaşar Yolcular, Yeşilçay’ın tablosunu da Burak Akan satın aldı.