Koronavirüs hayatımızı tamamen değiştirirken bazılarımız maskelere öyle alıştı ki sanki artık maske vücudumuza ait bir parçaymış gibi onun kapatamadığı alanların- gözlerimiz, göz çevremiz, kaşlarımız, elmacık kemiklerimiz ve alnımız- estetiğine karar veriyorlarmış.

Op. Dr. Reşit Burak Kayan, odak noktalarımız değişti, yeni odak noktalarımız oluştu  demiş… 

Allah Allah… Burun estetiği sonrası erken dönemde yanlış maske kullanımı ciddi sıkıntılara neden olabildiği- yanlış kaynama ve burun ucu düşüklüğü bunların başında geliyor- için inatla estetik de estetik diyenler… 

Salgının gözdesi ise mağlum, yaşlanmanın önündeki en güçlü bariyer olarak her dönem olduğu gibi pandemi döneminin de vazgeçilmezi botoks ve endoskopik estetik.

İnanılır gibi değil maskeler gidince maske şeklinde yaşlanmış bir cilt. 

I-Ihh…Bana göre değil. Bu kadar hastalık virüs bakteri volta atarken estetiği düşünmek komik ötesi geliyor.

Pandemi gün be gün kimilerinin  beden sağlığını, kimilerinin sosyal yaşamını bozarken , kimilerini de depresyona sokmaya başladı. Arayışlar devam.

Ne mutlu ediyorsa onu yapın tabii. Ama bir kere buna karar veriyorsanız doğru kişiler ve merkezlere gidin. Botoks sonrası fenalaşıp ölen örnekler de buruk acı… Bir de unutmayın bu günler bir gün biter maskeler gider aceleye gerek yok. Zaten sosyal de değiliz evim evim güzel evim de estetiksiz de oturabiliriz. Oralara vereceğiniz paraları bu dönemde geçinemeyen insanlara, sokakta bir damla suya ekmeğe muhtaç kedi köpeklerimize ayıralım.

Dünya açlığın eşiğinde farkına varın lütfen. Kaynaklar hızla tükenirken bari ruhumuzu besleyelim...

Coronadan çok ölüm vakaları yaşıyoruz. Çok yakınlarımda bile görmeye başladım. Zor süreçten geçmekteyiz maalesef.

Hepimize şans diliyorum 2021 de 

Umutsuz olan hastalarımıza da güzel bir söz;

Umut edebiliyorum insanım. Açılmamış kanatların büyüklüğünü kimse bilemez işte umut bunu sağlar. Açın kanatlarınızı kocaman. Unutmayın her düşüş bir yükseklğin adayıdır.

Umutsuzluk yerine umudu, vazgeçmek yerine mücadeleyi seçin.

MORALLER YÜKSEK!

KUYRUK HEP DİK ! 

PES ETMEK YOK !