İnsan, bedenden bağımsız olan öz varlığının farkına varmalıdır. Dünya Değişim Akademisi’nde “Bedeni Aşma Sanatı” Değişim Programı sayesinde içinizdeki gerçek benlikle bağlantıya geçerek, onun farkına varacaksınız. Gerçek kendinizi keşfedeceksiniz. Kendinizi beden olarak görmeyi bırakacak ve içinizdeki gerçek özle temasa geçeceksiniz. 

İnsan, sadece bedenden ibaret değildir. Ruhi öz ve maddi bedenden oluşur. İnsan doğduğunda doğumdan ölüme doğru giden bir süreç içinde bulunur. 

Değişim Sanatı ile bedeni anlayacak ve onun farkına varacaksınız. Bedenden bağımsız varlığınızı keşfedeceksiniz. Var olma amacınızı keşfedeceksiniz. Kendinizle ve çevrenizle uyum ve bütünlük içinde olarak, kendinizle barışık olacaksınız.

“Bedeni Aşma Sanatı Değişim Programı”nın  işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor.  Her çalışmada sizi beden denilen fenomenden  özgürleştirici, sizi gerçek özünüzle temasa geçirici  bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor.  Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gerginliği atma tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Gerçekten mutlu olmak için kendinizi beden olarak görmemeniz ve böyle hareket etmemeniz gerekir. Siz, bu bedenin içinde bulunan ebedi ölümsüz ruhi varlıksınız. 

Siz, ne yaparsanız yapın bu sürece direnemezsiniz ve engel olamazsınız. Doğdunuzdan itibaren sürekli değişim içinde olursunuz ve bu değişimi kontrol edemezsiniz. Eğer siz, bedeninizi kontrol etmeye başlarsanız, hayal kırıklığına uğrarsınız. Bu, sonu olmayan bir çaba olur. Beden, insana bağlı değildir.

Kendinizi kabullendikçe ve teslimiyet içinde oldukça içinizde koşulsuz sevgiyi hissedeceksiniz. Ölüm korkusundan özgürleşerek hayatınızı dolu dolu yaşayacaksınız.

Mutlu Değişimler...