Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar,

İbrahim Muratoğlu Askere, Necdet Tuna Terzioğlu Derslere....

Yeğenlerin biri askere diğeri oyunculuk dersine gidiyor. Genç ve Başarılı Oyuncu İbrahim Muratoğlu 10 Haziran Pazartesi Ankara Mamak’ta birliğine teslim olacak bakalım kısmetse. Askere gitmeden önce saçlarını kısacık kestirip tarz yaratan İbrahim Muratoğlu “Askere gitmeden tüm röportajlarımı verdim ben yokken hepsi yayınlanacak dolayısıyla yokluğumu hissetmeyeceksiniz” dedi. Bu ay’dan itibaren Haziran sayısında Bonne Vıe dergisinde köşe yazılarına başlayan İbrahim Muratoğlu ilk yazısında biraz kendisine ve hayranlık duyduğu Türk ve yabancı aktörlere yer vermiş. Eee ben daha çok bahsetmeyeyim alın ve okuyun derim. Ayrıca yakında gazetemizin değerlisi Genel Yayın Yönetmenimiz Funda Akosman Erman’ında kendisiyle yaptığı özel röportajıda merakla bekliyoruz. Gel teskere gel teskere (merhum esmeray’ıda bu vesileyle anmak istiyorum. Nurlar içinde yatsın.) Hayırlı Teskereler olsun Yeğenim. Sağlıcakla Git Gel İnşallah.

Küçük Yeğenim Necdet Tuna Terzioğlu ise Beyoğlu’nda bulunan Yedisanat Akademisinden oyunculuk dersleri almaya başladı. Daha 6 yaşında olan Necdet Tuna’dan eğitmeni Murat Özen büyük bir övgü ile bahsediyor. Teknoloji çocuğu tabiiki bu yaşlarda ne verirseniz onu alır çocuklar, o yüzden oyunculuk dersleriyle çok büyük ilerlemeler kaybedeceğiz Necdet Tuna’da diyor. Hadi bakalım genç yeğenimde sektöre girdiğine göre sırtımız yere gelmez herhalde. Necdet Tuna’cığım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Başarılar diliyorum. 

Ünlü Oyuncu ve yazar olan Almula Merter Fosforoğlu Churm’un, Merhum Oyuncu Ferdi Merter Fosforoğlu’nun yani babasının anısına yazmis olduğu Dokuz Ay On Gün adli kitabının 15 Haziran cumartesi günü saat 14:00’de Şaskınbakkal Nezih kitabevinde imza günü var. Canım dostum Almula bu kitabının tüm gelirini kimsesiz cocuklar icin kullanacak olmasıda, çok büyük alkışı hak ettiğinin göstergesi. Canım dostuma canı gönülden kutluyor ve başarılar diliyorum. 

Saygılarımla....

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın.