Nerede olursanız olun,hangi ülkede yaşarsanız yaşayın  etrafınıza bir bakın dini  kendinize mal etmeye uğraşmayın.O hepimizin ve neyin iyi neyin kötü olduğunu hemen hemen hepimiz biliyoruz. Sanki bu dini sadace onlara vermişler ve onlardan başka kimse hiç birşey bilmiyormuş gibi aptal saptal kanılara varıp,etrafa pislik saçan bir sürü insan müsveddeleri tanıyorum.Artık yeter Allah her yerde ve hepimizin Allahı ve bize yol gösterip,ibadeti sevip,uygulamamız için kuran kitabımız  var şükürler olsun  .Neyi bilmek istiyorsanız açın Türkçe meal-i var okuyun.

Kendi kendinize uydurmayın.O günah,bu sevap ya da bu hak,bu helal demeye çalışmayın. İnsanları dinden soğutup,uzaklaştırıp, yobazlaştırmayın.Elinize günahtan başka birşey geçmez bilginiz olsun.Çocukları aileleri camiye yolluyorlar ibadetle ilgili bilgi sahibi olmaları için. Bakın hoca efendiler egolarınızı tatmin etmeniz için,bu çocuklara şiddet uygulamanız   için yollamıyorlar cami'ye bilesiniz.İbadet tatlı dille güler yüzle sevdirilir.

Hemde cami'de allah'ın evi diyorsunuz  çocukları dövüyorsunuz.Bu ne şimdi ibadeti böyle mi öğretiyorsunuz ?İçlerinde iyi olanları,ibadeti sevdirenleri,gerçekten eğitip,öğretenleri  tenzi ediyorum tabiki.

Mahallemizde 7 yaşında Kamuran'ımız var.Çocuk camiye gitmek için can atıyordu.

Hayırlısıyla başladı fakat din istismarcılarının yüzünden malesef bitti gitmiyor.Ağlayarak eve gelen çocuk bir daha camiye gitmek istemediğini söylediğinde annesi şaşkınlık içerisinde sorunca ağlayarak başlamış anlatmaya.Duayı ezberleyemedim hoca  beni dövdü bir daha camiye gitmem dedi.

Sen kimsin de minicik çocuğa vurarak dini öğreniyorsun acaba?Bana kalırsa sen önce kendin öğren büyüğe küçüğe insana hayvana nasıl davranılacağını hoca efendi.

Öyle dayakla başlarsan zamanla  tek başına ibadet edersin ne yazik ki .Birde yabancı ülkelere gitte bak çocukları kiliseye getirmek için,sevdirmek için oyuncaklar veriyorlar,yemekler pastalar ikram ediyorlar.

Ayin günlerinde ağzına kadar dolu oluyor üstelik çocuklar çoğunlukta. Bizde neden yok acaba bir düşünün?Bilmiyorsanız ben söyleyeyim size çünkü yazılana göre değil kuralına göre oynuyorsunuz. Bu kuralları da kim koyuyor ?Tabiki de siz koyup,çocuklarımıza yazık ediyorsunuz. 

Dinsiz, imansız, kurbansız, kitapsız sakın demeyin.Sayenizde!.

Sevgiyle kalın Güler Şen