Amerika’da son dönemlerde oldukça  popüler olan yepyeni bir cilt gençleştirme teknolojisi. Cildim için bir şeyler yapmalıyım ama acısız, ağrısız ve de çok kısa sürmeli diyenlere uygun bir cilt yenileme uygulaması. Sadece 5 dakikada hızlı, güvenle ve de etkin sonuç alabileceğiniz sonrasında da sosyal hayatınıza ara vermek zorunda olmadığınız bir cihazlı cilt yenileme, gençleştirme uygulaması deneyimini Soğuk lifting ile yaşayabilirsiniz.

Cildinizin parlaklığını ve potansiyelini sadece 5 dakika içinde çözün. Soğuk lifting, güzel sonuçlar elde etmek için kontrollü karbondioksit spreyi, hiyalüronik asit ile birlikte  cilt için gerekli bir çok vitaminin karışımını kesintisiz, enjeksiyonsuz ve ağrısız bir şekilde birleştiren yeni bir yüz bakım teknolojisidir.

Soğuk lifting'in geleceği gören teknolojisi, kırışıklıklarla mücadele etmek ve yüz gençleştirmek için yeni, olağanüstü,benzersiz, yenilikçi ve invaziv olmayan anti-aging konseptini ortaya koyan basit,hızlı ve etkili bir tedavi. Hem yüz ifadelerini hem de yerçekiminin sebep olduğu yüz kırışıklıklarını kolayca tedavi edebilecek şekilde tasarlanmıştır.

Nasıl çalışır?

Soğuk lifting ciltte meydana gelen sarkmalarda, yüzeysel çizgilerin ve derin kırışıklıklarda iyileşme sağlayan, etkileri ciltte kalıcı olarak gözlemlenebilen bir iyileştirme, gençleştirme sağlayan cihazlı uygulamadır.

Orijinal “gun” yani tabanca olarak nitelendirilen tabancayı andıran başlık ile cilde düşük derecede (soğuk) yüksek basınçta CO2 (karbondioksit) püskürtülerek, kan mikro dolaşımı hızlandırılması hedeflenir. İşlem sırasında kullanılan soğuk basınç dermiş üzerinde uyarıcı ve iletken görevi görür. Bu uygulama sırasında hyaluronik içerikli serumlar da cilde püskürtülerek genişleyen damarlar vasıtası ile derine inerek etki etmeleri sağlanır.

Çok düşük sıcaklıktaki yüksek basınçtaki CO2 ve hyaluronik asit birleşimi, cildin alt katmanlarında kolajen ve elastin oluşumunun hızlanmasını, artmasını sağlar ve dokuların daha fazla nemlenmesi sağlanır. Uygulama sonunda cilt yenilenir, yüz ovali toparlanır, yüzeysel çizgilerin görünümü iyileşir, derin kırışıkların ise derinlikleri azalır.

Uygulama sırasında basınç ve soğukluk derecesi sürekli kontrol altında tutulur, bu yüzden uygulama oldukça güvenlidir.

Cilt yoğun karbondioksite maruz kaldığında vücut bölgeye daha fazla oksijen vererek tepki verir. Bu sayede sıkılaşma ve dolgunluk etkisi yaratılır. Soğuk lifting, ciltteki aktif bileşenlerin uygulanmasını geliştiren bir teknoloji olan Dermal Dağıtım Sistemi (DDS)'dir. Soğuk lifting'; eşsiz hiyalüronik asit serumu kontrollü karbondioksit spreyi  ile birlikte  cilt için gerekli bir çok vitaminin karışımını kesintisiz, enjeksiyonsuz ve ağrısız bir şekilde cildin derinliklerine DDS sistemi sayesinde ulaştırır.

Soğuk lifting birkaç dakika içinde uygulanır ve seanstan sonra günlük hayatı etkilemez. İşlem sırasında ağrı ve acı yaşanmadığından ertesi gün normal hayatınıza devam edebilirsiniz.

SOĞUK LİFTİNG’İN FAYDALARI:

• Aydınlık ve parlak bir cilt görünümü sağlar.

• Daha genç ve sağlıklı görünen bir cilt için nem artışı sağlar.

• Dokuların uyarılması sayesinde ince çizgileri sıkılaştırır.

• Mikroneedling, mikrodermabrazyon, lazer cerrahisi ve diğer işlemler sonrasında cildi yatıştırır.

Özel günler öncesinde hızlı bir etki görmek için 1 kez uygulanabildiği gibi 6 seans olarak uygulandığında maksimum etki sağlanır.