ABD film şirketleri  yıllardır  şeytani emellere hizmet ettiler. Ettirildiler!

Küresel  Şeytanların  oyuncağı haline  gelen filmler  yıllardır insanlara  kan,acı,nefret ve kin pompaladılar. Toplumları kitle

Film yıldızı Mel Gibson,un  önemli açıklamaları olmuştu bu konuda ve kendisi de  hedef tahtasına konulmuştu. Çocuk istismarlığı ve pedofili ile ilgili olan “sapık parazitler” örgütü  üzerine konuşmuştu..

Ünlü yıldızı “Hollywood'daki her stüdyo, masum çocukların kanıyla satın alınıp ödeniyor” demişti ve “en değerli para birimi bebeklerin kanı”  İngiltere' de  Daddy's Home 2' filmindeki en son rolünü tanıtan Gibson, eğlence endüstrisi seçkinlerinin ve küresel baronların “masum çocukların kanıyla ziyafet çeken” insanlığa düşman ”olarak nitelendirmişti.

 Hollywood film  sektörü “İnsanların hayatlarını yok etmek onlar için sadece bir oyun - Para baronlarının ve şeytana hizmet edenlerin beslenme alanı  korku,acı,sapıklık ve ritüel , insanlar ne kadar çok acı çekebilirlerse, heyecan da olar için o kadar iyi oluyor. Ve “Çocuklar onlar için sadece bir besin kaynağı.. 

Hedefledikleri  çocuklar  için korku ve acı  pompalıyorlar “Acı ve korku ile ziyafet çekerler ve ne kadar genç olursa o kadar iyidir.”

Bu insanlar kendi dinlerini hesapta  ahlaki rehberlik için kullanıyorlar.  Ama  işin aslı hiç de öyle değil. “Bunların  yaptığı ritüeller  ve  inanç sembolizmi  normal insanların duyabileceği türden dini öğretiler değil.

.Bu sapkınlık sadece  son moda değil, kuşaklar boyunca Hollywood'da derin bir kültür haline geldi ve hem erkekler hem de kadınlar arasında popüler bir şey oldu.  Ne  yazık ki  ünlü diye  bize  lanse edilen  sapıklık içinde olan yıldızlarda  buna  dahil. Bunun öncesi  Hollywood kurulmadan önce gerçekleşiyor. Detaylı araştırırsanız, tarihteki her karanlık çağın gölgesinde gizlenmiş olan bu sapkınları bulacaksınız.

Bu karanlık, çok boyutlu gizli uygulamalar gizli toplumlarda yüzlerce yıldır kullanılmakta.  Hollywood sosyal programlama ve zihin kontrolü için kullanılıyor ve mesajları ABD halkının ruhuna yansıtılıyor… ve sonra dünyaya...

Yaydıkları  enerji korku ve acı stres bunalım..
Bunu da merhametle yapmıyorlar, hedefledikleri  kişileri ve çocukları kurban etmeden önce onları korkutuyorlar. Kişi veya çocuk ne kadar masum olursa, dehşete düştükçe de onların aldığı enerji o kadar büyüyor .  Bu ne anlama geliyor?  Bunu bir tür sanatsal ifade olarak yapmıyorlar.  Çocukların kanını alıyor ve etlerini yiyorlar çünkü onlara bir tür 'yaşam gücü' verdiğini düşünüyorlar.  Çocuk öldüğünde zihinsel ve fiziksel olarak acı çekiyorsa, onlara 'ekstra yaşam gücü' verdiğine  inanıyorlar.

Son 30 yılında  Hollywood endüstrisi hiyerarşisinin “istismar, acı, işkence, stres ve acı çekmeyle büyüdü.

Dinleri ve  inançları  kötüye kullanma arzusu sadece seçkinlerle sınırlı değil, Hollywood masum çocukların kanıyla boğulmuş. Ve Sanatçı yıldızlarda buna dahil.

Hollywood'u kontrol  eden güç  şeytani ritüeller  yapan sapkınlar!