Merhaba, bu haftaki yazımızda, sizlere Dünya Değişim Akademi’sinde bilimsel tekniklerle uygulanan “Hırs Giderme Sanatı Değişim Programı”nı anlatmak istiyorum.

Önce hırsın tanımını yapalım. Hırs, herhangi bir şeye karşı doyumsuz, güçlü ve karşı konulmaz bir çekimdir. 

Hırslandığınızda tutkuyla istediğiniz şeyi elde etmek istersiniz. Kıskançlık, kızgınlık, sinirlilik gibi duygular hırsın yaşattığı duygulardır. Hırstan arınmak için farkındalık gelişmeli ve kendinizi tanımalısınız.

Hırsa neden olan dinamikler bulunduğunda hırstan özgürleşme de gerçekleşir. O zaman gerçeğin ışığı ile aydınlanırsınız. Hırs yapıcı da yıkıcı da olabilir. Eğer hırs yıkıcı ise, hem sizi hem de çevrenizdekilere zarar verir. Kişi hedefine ulaşamayınca hayal kırıklığına uğrar, o zaman da sevdikleri kişilere zarar verme noktasına bile gelir. 

Hırs var ise, yetinme ve tatminlik yoktur. Hırslı kişi  hep daha fazlasını ister. Hedefine o an ulaşsa da, ondan sonra yeni hedefler koyar. Onlardan da tatmin olmaz. Hırstan özgürleşmek için bu duyguyu yargılamamak gerekir. Onu olduğu gibi gözlemlemek ve dinamiklerinin farkına varmak gerekir. Ondan kaçmamak ve onunla yüzleşmek gerekir.

Dünya Değişim Akademi’sinde uygulanan “Hırsı Giderme Sanatı Değişim Programı” sayesinde içinizdeki hırs duygusuyla yüzleşecek ve onu azme dönüştüreceksiniz. Azim, son derece yapıcı ve yararlı bir duygudur. Kimseye zarar vermez ve başarınızı artırır. 

Böylece bu değişim programı ile başarılı olursunuz. Tekamül yolunda yürümeye başlar ve kararlı olursunuz. Özgürleşir, özgürleştirir, kendine güvenir ve yenilenirsiniz.

Hırs herhangi bir şeyi tutkuyla, ihtirasla yapmaktır. Azim ise engellere, zorluklara karşı sabırlı, istikrarlı, kararlı olmaktır. “Hırs Giderme Sanatı Değişim Programı”ile hırs azme dönüşecektir. 

Bu değişim programı sayesinde artık sadece kendinizi düşünmeyecek, çevrenizdekileri ve iletişim kurduğunuz herkesi düşüneceksiniz. Herkesi kucaklayacaksınız. Böylece içinizdeki koşulsuz sevgi de yükselecek.

Değişim, içsel bir simya gibi sizi değiştirecek  ve içinizdeki yıkıcı duyguları dönüştürecek. 

“Hırs Giderme Sanatı Değişim Programı” ile hedefleriniz gerçek olacak ve hayattan daha çok zevk alacaksınız..

Program  8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor ve her çalışmada teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor. Her çalışmada hırs  ile ilgili   teorik bilgilendirmeler yapılıyor. Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gevşeme tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Gerçek özünüzden ne kadar uzaklaşırsanız içsel boşluk da artar, o zaman hırs da güçlenir. İşte güç hırsından özgürleşmek için “Hırsı Giderme Sanatı Değişim Programı”nı uygulayın ve içinizde farkındalık ve gerçek güneşi doğsun.