Kendiniz olunca ve kendinizi aşınca gerçek coşkuya kavuşacaksınız. O zaman farkındalık artacak, sahiplenmeden özgürleşecek ve hem kendinizi hem de herkesi affedeceksiniz

Dünya Değişim Akademisi’nde bilimsel tekniklerle uygulanan “Coşkulu Olma Sanatı” Değişim Programı ile özden gelen coşkuyu keşfedeceksiniz ve herkese yayacaksınız. Ancak özgür olduğunuzda coşkuyu yaşarsınız.

Coşku içinizden gelir ve her zaman sizinledir. “Coşkulu Olma Sanatı”Değişim Programı ile coşkuyu farkedeceksiniz. Coşku yaşam demektir. Değişim Sanatı ile yaşamı doyasıya yaşayacaksınız ve coşkuyu engelleyen herşeyden vazgeçeceksiniz.

Coşkulu olmak için tüm negatif anılarınızı sindirmek gerekir. Onlarla yüzleşmek ve hatalardan ders almak gerekir. 

“Coşkulu Olma Sanatı” Değişim Programı”nın  işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor.  Her çalışmada “gerçek coşku” ile ilgili derin,  kapsamlı teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor.  Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gevşeme tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Coşku mutluluk ve eğlence değildir. Coşku özden gelir. Dışardan hiçbir şey kişiyi coşkulu yapmaz. Kişi kendi olduğunda, tüm kızgınlıkları ve öfkeyi aştığında coşku içinden akar. 

Mutlu değişimler..