1-2-3 değil tam 7 maçtır Beşiktaş galibiyet yüzü görmüyor. Üstelik galibiyet olmadığı gibi takımın oynadığı oyunda büyük sıkıntılar var. Wolverhampton karşısında alanı daraltarak, birbirine yakın ve yüksek pas yüzdesiyle oynayan Beşiktaş, geçiş futbolu oynamaya alışmış İngiliz ekibini baskı yaparak uzun süre kendi sahasından çıkarmadı. Çıkarmadı ama kendi de çıkıp gol atamadı. Maç boyunca rakip kaleye 35 metreden öte etkili yaklaşamayan, net gol pozisyonu üretemeyen bir Beşiktaş izledik. 

Futbol bir skor oyunu, ileri uçta etkili olmayınca, gol atamayınca ne oyunu oynarsanız oynayın bir işe yaramıyor. Burak'ın sakatlığı nedeniyle sezona eksik forvetle başlayan Beşiktaş, maça Güven'le başladı fakat oyuncunun 26. dakikada sakatlanmasıyla oyuna Umut Nayir'le devam etti. Ne var ki  gol atamıyor takım. Umut Nayir, maç boyunca yaptığı olumlu işlerle umut veren zamanla daha iyi olacak bir forvet adayı ama Beşiktaş'ın artık zamanı yok. 

Pas oyunu oynatmak isteyen Abdullah Avcı'nın en büyük sıkıntısı haftalardır ideal 11'ni netleştirememiş olmasıdır. Burada en büyük hata yönetime ait. Transfer döneminde geç kalan Beşiktaş yönetimi, takımın bir arada oynama alışkanlığı kazanamamasına neden olmuş haliyle teknik heyetin işini de zora sokmuştur. 

Adem Ljajic'in formsuzluğu orta sahanın etkisiz kalmasına neden olurken, 36'lık Atiba'nın yokluğu, Diaby'nın son anda rahatsızlanması, Burak ve Ruiz'in sakatlıkları derken Beşiktaş, İngiliz ekibi karşısında yine değişik bir 11'le sahaya çıktı. Haliyle ortada olmamış bir takım var. İşin en kötüsü; maç içinde kimse sorumluluk almak istemiyor ve takıma liderlik yapan bir oyuncu yok. En büyük sıkıntı oyuncuların kaybetme korkusuyla oynaması, panik içinde pas yapmaya çalışmaları... Takım etkili şut çekemiyor, oyuncuların mental olarak yıpranmaya başladığını net olarak söyleyebiliriz. Art arda gelen mağlubiyetler oyuncuların üzerinde ciddi bir baskı oluşturmaya başladı. Beşiktaş bir an önce kazanmaya başlamak zorunda aksi takdirde maç boyunca tüm gücüyle destek olan taraftarını da bu sezon kaybedebilir. 

Wolverhampton maçında dengede bir oyun sergileyen Beşiktaş, yüksek pas yüzdesine rağmen 90+3'te Boly'nin golüne engel olamayarak sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bu mağlubiyet Abdullah Avcı'yı ve oyuncuları bir an önce kendine getirmezse Beşiktaş'ta herkes ve her şey sorgulanır. 

Örneğin; Avcı yerine sezon başında Sergen Yalçın, Mehmet Özdilek, Rıza Çalımbay, Tamer Tuna, Samet Aybaba vs. getirilseydi ya da hiç maceraya girilmeden Şenol hocadan sonra  Guti'yle devam edilseydi ve Beşiktaş ligde 6 haftada 5 puan alsaydı ne olurdu? Sanırım yer yerinden oynardı. Beşiktaş haftalardır ne oynuyor? Çözebilmiş değiliz. Her şeyden biraz var ama hiçbir şey yok gibi. Peki şimdi bu rahatlık, bu gereksiz ego nedir? Hiç kimse kusura bakmasın, futbolda gol yoksa işler yürümez. İşler yürümezse de her şey herkes sorgulanır...