Beşiktaş maçından ders çıkaran Erol Bulut, sol bekte Caner ile başlayarak ne kadar doğru karar verdiğini daha ilk yarıdan gördü. Açtığı enfes ortalarla "alda at" dercesine paslarıyla yine alkış topladı. Gökhan Gönül'ün golünde de pay sahibi oldu. 

Luiz Gustavo'nun yokluğunda Ozan & Sosa ikilisi beklentilerin altında kaldı. Kanatlarda Pelkas ve Ferdi'nin bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi Fenerbahçe'nin ilk yarıyı önde kapatmasını sağladı. Ferdi Kadıoğlu demişken, bu sezon çok fazla forma şansı bulamamasına rağmen gelen her fırsatta skora katkı sağlayarak Erol Bulut'a mesajını verdi.

Öncelikle penaltıya ve maç içerisinde bir çok net pozisyonlara geçit vermeyen Altay tebrik ederim. Hakem Ali Palabıyık ve VAR ekibi uyduruk penaltı, üzerine uyduruk  bir kırmızı kart ile Fenerbahçe'yi 10 kişi bıraktı. Serdar Aziz'in pozisyonunda top omzundan kornere gitmesine rağmen penaltı vararı verilmesi yanlış karardı.

Hakem Ali Palabıyık gerçekten inanılmaz kötü maç yönetti. VAR ekibi olmasa belkide haksız ikinci penaltıyı verecekti. Her zaman söylüyorum, maalesef hakem hatalarında art niyetli olduklarını düşünüyorum. Verilen yanlış kararların  başka açıklaması olamaz.

Fenerbahçe, bu akşam Denizlispor'la değil hakem Ali Palabıyıkla mücadele etti.  Uyduruk hakem kararlarına rağmen, kazanan Fenerbahçe'yi tebrik ederim.