1944’te “Irkçılık-Turancılık Davası” adı altında, Türkçü fikir, iman ve aksiyon adamlarını tabutluklara koyup, yapmadıkları işkence kalmadı; lâkin ben bugüne kadar, hiçbir liberal veyahut da sözde demokratın bu konuyu gündeme getirdiğine şahit olmadım.

Diyarbakır Cezaevi’nde yapılanları ısıtıp ısıtıp önümüze koyanlar, söz konusu Mamak Zulüm Kalesi olduğu vakit, kafalarını kuma gömmektedirler.

Bu ülkede 9 tane Ülkücü’yü darağacına çektiler!

Birçok Ülkücü yaşamış olduğu işkenceler neticesinde, şehadet şerbetini içti!

Bu ülkede yolsuzluklara karşı mücadele edip, hepsinin önüne geçen; iman, ahlâk ve adalet timsali Gümrük ve Tekel Bakanı Gün Sazak Bey’i şehit ettiler!

Bingöl’ün “Tanrı Dağı kadar Türk, Hira Dağı kadar Müslüman” olan Belediye Başkanı Reis Bey lakaplı Hikmet Tekin ve ailesini katlettiler!

İlhan Egemen Darendelioğlu, Kemal Fedai Coşkuner, İsmail Gerçeksöz ve Cengiz Akyıldız gibi, milli ve manevi değerlerini her şeyin üstünde tutan gazetecilerini şehit ettiler!

Bu ülkede Ertuğrul Dursun Önkuzu adlı bir genç, üç gün boyunca işkenceye maruz kalıp, sonunda ciğerlerine kompresör ile hava basılıp, üçüncü kattan aşağıya atılarak, katledildi! 

Bu ülkede sırf Ülkücü olduğu için, 1978 yılında 5 Ülkücü işçi katledildi!

Bu ülkede 1980 yılında, MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ali Rıza Altınok, eşi ve evlilik arifesinde olan kızı, evlerine giren terör örgütü militanları tarafından katledildi!

18-19 Eylül 1979 tarihinde, Adana'da Yapı Meslek Lisesi'ni basan iki komünist militan, altı ülkücü öğretmeni katletti!

Bunları bilmiyorsunuz değil mi liberal-faşist zihniyete sahip, emperyalizmin kucağına oturmuş, ruhunu Amerika’ya satmış olan medya!

Tabii ki biliyorsunuz!

Ama sizin bu şahsiyetleri köşenize taşımanız için; vatan, millet, din ve devlet düşmanı olması lâzım!

Cenab-ı Allah, Bakara Suresi 120. Ayet-i Kerimesi’nde, buyruğunu verip, içimizdeki Hristiyan ve Yahudi taşeronlarına karşı, bizi şu şekilde uyarmaktadır:

“Sen onların dinlerine uymadıkça yahudiler de hıristiyanlar da senden asla memnun kalmayacaklardır. De ki: "Asıl doğru yol ancak Allah’ın yoludur." Eğer sana gelen ilimden sonra onların arzularına uyarsan, bilesin ki artık Allah sana ne dost ne de yardımcı olacaktır.”

Biz, yeryüzünde tek kişi dahi kalsak, Allah’ın Davası’ndan bir adım dahi olsa geri adım atmayacağız!

Yolumuz, Allah yoludur!

Bu yolda her türlü çileye talibiz!

Bu davayı siyasi partiler arası bir çekişme olarak görenler, davayı küçültmeye çalışanlardır! Davamız, hak ile batılın mücadelesidir ve biz bu davada hakkın tarafındayız!

Dost da düşman da bunu böyle bilsin ve bize karşı tavrını o şekilde belirlesin...

Selâm, sevgi ve muhabbet ile...

Not: Bir kelime hatası vardı, düzeltip tekrar gönderdim. İyi çalışmalar, diliyorum.