Alanya Beşiktaş maçını çıplak gözle seyrettim.Alanya’nın altı futbolcusu Afrika Kupasında olduğu için bir türlü düzen kuramadı.Bunda başlarında bir hoca olmamasında etkendi.

Beşiktaş çok iyi dizilmişti sahaya.Erken golüde bulunca daha iyi oynamaya başladılar ve sonunda rahat kazandılar.

Fenerbahçe ve Başakşehir orta sahada birbirleriyle çok didiştiler.Yalnız Fenerbahçe’nin, Başakşehir’in hızlı çıkışlarını durdurmak için yaptığı pres amansızdı ve bu devamlılık gösterince Başakşehir bir türlü oyun kuramadı.Golü bulan Fenerbahçe maçı kazanarak kendisi için ligin yeniden başlamasını sağladı.

Karabük’te çelişkileri çok olan bir maç oynandı.Galatasaray golü bulduktan sonra yüklenebilseydi maçı kazanabilirdi.Bir türlü ikinci golü bulamayağınca maçı kaybetti.

Antalya 89. dakikaya kadar yenik oynadığı Osmanlı maçını uzatmalarda kazanarak hedefini layık olduğu yere Avrupa’ya çevirdi.

Konyaspor Çaykur Rize’yi evinde yenerek üst sıralardaki yerini kaybetmedi.Oyun olarak bana hiç güven vermiyorlar.Rize ise beraberlik alabileceği maçtan yenik ayrıldı.Ligin sonunda bu puanı arayacaklardır.

Bursaspor Adana’ya yenilerek hem hocasını hem de havasını kaybetti.Hep yazmıştım.Adana her maçta mücadele ediyor fakat kaybediyor diye.Fakat artık kazanmaya başladılar.Saygıyı hakkediyorlar.

Akhisar’da Kayseri’de maçı kazanmak için her şeylerini ortaya koydular fakat gol atamadılar.Akhisar kazansa üstlere tırmanacak Kayseri için bir devrim olacaktı.Tüm lig yeniden başlıyor onlar için.

Sevdiklerinizle kalın…