Bazen insan hiçbir şey yapmak istemez ya işte o günleri yaşıyoruz milletçe.

Gencecik fidanlarımızı kahpece bir saldırıda şehit vermemiz ruhumuzda derin izler bıraksa da acımızı kalbimize gömüp kahpelere inat başımızı dik tutmalıyız.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.

Başakşehir bence kilit maçlarından biri olan Trabzon maçını kazanarak derinlerindeki hayallerine bir adım daha yaklaştı.Trabzon geleceğinin takımını kurmak için daha fazla çalışması gerekiyor.

Beşiktaş, Kasımpaşa maçında çok kötü oynayınca, Kasımpaşa sistemde kalarak üç puanı kaptı.İlerde hesap etmedikleri bu üç puan çok işlerine yarayacak.

Galatasaray tam kaybettim derken bir puanı cebine koydu.Osmanlı ise bence kazanacağı maçtan beraberlikle ayrılarak üstlere biraz daha yaklaşma hayallerini ilerideki haftalara bıraktı.

Fenerbahçe Gençlerbirliği maçında bir kalecinin takıma ne kadar etki edebileceğini Volkan bir ders olarak sundu.

Karabük ile Konya tipik bir beraberlik maçı oynadılar.

Gaziantep evinde Rize’ye yenilerek çok şey kaybetti.Esasında hakketmedikleri bir yenilgi aldılar.Rize ise bence bu maçta altın buldu.

Bursaspor evinde oynadığı Antalya maçını kazanarak ileriye ümitle bakmaya devam etti.Çok zor maçtı.Antalya beraberliği kurtarmak için çok çabaladı.Eline fırsatta geldi ama değerlendiremedi.

Adana Kayseri maçı gerçekten çok heyecanlı bir maçtı.Kayseri öne geçtikten sonra farkı açacak pozisyonlar buldu.Fakat bir türlü atamadı.Futbolun gizli kuralı atamayana atarlar devreye girdi ve son dakikada kaybettiler.Adana bu maçı kazanarak üstündeki ümitsiz havayı dağıttı.Güzel günlerin hayalini kurmaya başladı.

Alanya Akhisar maçı kim atarsa onun kazanacağı bir maçtı.Alanya belki Süper Lige çıktığından beri en kötü iç saha maçını oynadı.Akhisar kendisine bir puanı hedef seçmiş gibi geldi bana.Yoksa bu maçta daha etkili olabilirlerdi.

Sevdiklerinizle kalın...