6 Ocak- 13 Ocak haftası

Pazartesi, Salı _ Ay Boğa burcunda

Salı 06:11’den itibaren, Çarşamba, Perşembe _ Ay İkizlerde

Perşembe saat 12:44’den itibaren, Cuma, Cumartesi _ Ay Yengeç’te

Cumartesi saat 16:16’dan itibaren, Pazar, Pazartesi akşam 18:07’e kadar_ Ay Aslan burcunda hareket ediyor olacak.

HAFTAYA BAKIŞ

Pazartesi, Salı günleri daha çok; maddi değeri olan konulara odaklandığımız iki günlük bir süreçte olacağız. Para ve kazançlar konusu bu iki gün gündem oluşturabilir.

Bu günlerde biraz daha dinlenmek, keyifli vakit geçirebileceğimiz, müzik, resim sanat gibi ruhu da besleyen konular gündemimizi oluşturacaktır.

Salı 06:11’den itibaren, Çarşamba, Perşembe; günleri daha çok iletişim ve haberleşmenin arttığı günler olacak.

Medya sektörünün oldukça hareketlendiği, sürekli son dakika haberlerinin yenilendiği, haberleşmede yoğunluk kazanan bir hafta olacağını şimdiden öngörebiliriz.

Kısa, kısa yollar, eğitim ve öğretim ile ilgili gündem oluşturan haberlerde medya’da yerini alır.

Perşembe saat 12:44’den itibaren, Cuma, Cumartesi; hafta başından beri Türkiye’nin “gizli düşmanlıkları” olarak gelişen haberler, Perşembe öğle saatlerinden itibaren ve hafta sonuna doğru görünür hale gelirler. Hafta sonu da gündem olur ve biraz da boy gösterisi haline dönüşebilirler. İlişkilerde gerilim söz konusu olabilir.

Cumartesi saat 16:16’dan itibaren, Pazar, Pazartesi akşam 18:07’e kadar daha eğlenceli bir döneme girmiş olacağız. Keyifli geçecek bir hafta sonu, sizi bol, bol arkadaşlarınızla bir araya getireceği gibi, birlikte eğlence ve sanata yönelik bir süreç olarak yaşanabilir. Hafta başına da zaten bu enerji  başlayıp akşam  saatlerine kadar bu keyifli ve gösterişli enerji güne haim olacaktır.

Ancak burası Türkiye’nin para evi olduğundan, hafta sonu ve hafta başı (13 Ocak) Türkiye’nin sahip oldukları, hazinesi, varlıkları gibi konular gözler önüne serilecek olabilir.

Yükselen Koçlar 6

Haftanın ilk günü yükselen koçlar; maddi konular olarak geçiriyorlar. Gelir gider ve ödemeler gündeminizi oluşturacak.

7 Ocak Salı, Çarşamba ve Perşembe öğlen saatlerine kadar olan haftanın önemli bir bölümünde siz yükselen Koçlar için; kardeş, kuzen yakın akrabalar ile ilgili konularda haberleşme trafiği artabilir. Çok sık, kısa kısa yollara gidilecek bir dönem.

9 Ocak Perşembe öğle saatlerinden itibaren; Cuma ve Cumartesi akşama kadar olan süreçte ev ve aile konuları ön plana çıkacaklar.

11 Ocak Cumartesi akşamdan itibaren, Pazar ve Pazartesi akşam saatlerine kadar siz yükselen koçlar için; sevdiğiniz kişi ile eğlenceli organizasyonlara imza atabileceğiniz bir hafta sonundasınız…

(Not 10 Ocak Ay tutulmasında nasıl etkilendiğinizle ilgili geniz yazımı gazetedeki köşemden takip ediniz lütfen)

13 Ocak Pazartesi günü akşam saatlerinden itibaren; sağlık konularınız ön plana çıkmaya başlayacak. 

Yükselen Boğalar 5

Haftanın ilk günü yükselen Boğalar; kendilerine odaklı, dış görüşleri ile ilgili yapacakları girişimlerle ilgili geçiriyorlar. Sağlık konuları önem kazanabilir.

7 Ocak Salı, Çarşamba ve Perşembe öğlen saatlerine kadar olan haftanın önemli bir bölümünde siz yükselen Boğalar için; maddi konular, ödemeler gelir-gider dengeleri bugünlerde ön plana çıkıyor.

9 Ocak Perşembe öğle saatlerinden itibaren; Cuma ve Cumartesi akşama kadar olan süreçte kardeş, kuzen ve yakın çevrenizle ilgili duyguların ön planda olacağı günler yaşanacaktır.

(Not 10 Ocak Ay tutulmasında nasıl etkilendiğinizle ilgili geniz yazımı gazetedeki köşemden takip ediniz lütfen)

11 Ocak Cumartesi akşamdan itibaren, Pazar ve Pazartesi akşam saatlerine kadar siz yükselen Boğalar için; aile ve ev konuları evde eğlenceli organizasyonlar gündeminize gelebilir.

13 Ocak Pazartesi günü akşam saatlerinden itibaren çocuklarınızla ilgili konular gündeme gelecektir.

Yükselen İkizler 4

Haftanın ilk günü yükselen kendi kişisel gelişimleri ile ilgili, okuyacakları kitaplar veya almayı planladıkları eğitimler üzerine geçirebilirler.

7 Ocak Salı, Çarşamba ve Perşembe öğlen saatlerine kadar olan haftanın önemli bir bölümünde siz yükselen İkizler için; kendinize, imajınıza ve sağlığınıza odaklanacağınız bir dönemde olacaksınız.

9 Ocak Perşembe öğle saatlerinden itibaren; Cuma ve Cumartesi akşama kadar olan süreçte maddi konular gündeminiz olacak.

(Not 10 Ocak Ay tutulmasında nasıl etkilendiğinizle ilgili geniz yazımı gazetedeki köşemden takip ediniz lütfen)

11 Ocak Cumartesi akşamdan itibaren, Pazar ve Pazartesi akşam saatlerine kadar siz yükselen ikizler için; keyifli sohbetler gerçekleştirebileceğiniz bir süreçte olacaksınız.

13 Ocak Pazartesi günü akşam saatlerinden itibaren evde hijyen konuları söz konusu olacaktır.

Yükselen Yengeçler 3

Haftanın ilk günü yükselen Yengeçler; Arkadaş çevreleri ile bir raya gelip, keyifli yemek toplantıları ile geçirebilirler. Bazı yengeçler ise, “milli değer” konuları gündemleri olarak geçirebilirler bu günü.

7 Ocak Salı, Çarşamba ve Perşembe öğlen saatlerine kadar olan haftanın önemli bir bölümünde siz yükselen Yengeçler için; Kendi iç dünyanıza yönelik birkaç günlük bir süreç geçirip, dinlenmek isteyebilirsiniz…

9 Ocak Perşembe öğle saatlerinden itibaren; Cuma ve Cumartesi akşama kadar olan süreçte imajınıza yönelik dış görünüşünüzle ilgili bir süreç olacaktır.

(Not 10 Ocak Ay tutulmasında nasıl etkilendiğinizle ilgili geniz yazımı gazetedeki köşemden takip ediniz lütfen)

11 Ocak Cumartesi akşamdan itibaren, Pazar ve Pazartesi akşam saatlerine kadar siz yükselen yengeçler için; maddi konular ile ilgili keyifli organizasyonların içinde olabilirsiniz.

13 Ocak Pazartesi günü akşam saatlerinden itibaren kardeşlerinizle ilgili eleştiri konuları gündeme gelecektir.

Yükselen Aslanlar 2

Haftanın ilk günü yükselen kariyer ve iş konuları ön plana çıkan bir gün olarak yaşıyorlar. Dolayısı ile önemli iş girişimleri için değerlendirebilirler bu günü. Özellikle estetik ve sanat ile ilgili iş girişimleri için uygun bir gündür.

7 Ocak Salı, Çarşamba ve Perşembe öğlen saatlerine kadar olan haftanın önemli bir bölümünde siz yükselen Aslanlar için; sosyal çevre ve arkadaş grupları ile ilgili yoğun olacakları bir süreç geçiriyorlar.

9 Ocak Perşembe öğle saatlerinden itibaren; Cuma ve Cumartesi akşama kadar olan süreçte kendi iç dünyanıza yönelik günleriniz olacak. Biraz duygusal ve melankolik olabilirsiniz.

(Not 10 Ocak Ay tutulmasında nasıl etkilendiğinizle ilgili geniz yazımı gazetedeki köşemden takip ediniz lütfen)

11 Ocak Cumartesi akşamdan itibaren, Pazar ve Pazartesi akşam saatlerine kadar siz yükselen aslanlar için; kendinize ve imajınıza yönelik çalışmalar yapacağınız keyifli bir organizasyon içinde olabilirsiniz.

13 Ocak Pazartesi günü akşam saatlerinden itibaren maddi konularınızı düzenleyeceğinşiz bir haftaya başlıyorsunuz.

Yükselen Başaklar 1

Haftanın ilk günü yükselen Başaklar; bancılarla yoğun ilişkiler içinde oldukları bir gün olarak geçiriyorlar. Yabancılar, yurtdışı, seyahatler “keyifli zaman” konusunun hakim olduğu bir gün olacak bu sizin için.

7 Ocak Salı, Çarşamba ve Perşembe öğlen saatlerine kadar olan haftanın önemli bir bölümünde siz yükselen Başaklar için işyerinizde kariyerinizle ilgili konulara odaklanıyorsunuz…

9 Ocak Perşembe öğle saatlerinden itibaren; Cuma ve Cumartesi akşama kadar olan süreçte arkadaş gruplarınızla ilgili bir duygusal süreç içinde olacaksınız. 

(Not 10 Ocak Ay tutulmasında nasıl etkilendiğinizle ilgili geniz yazımı gazetedeki köşemden takip ediniz lütfen)

11 Ocak Cumartesi akşamdan itibaren, Pazar ve Pazartesi akşam saatlerine kadar siz yükselen başaklar için; biraz içinize kapanacağınız bir süreç olacaktır. Kendi kendinize geçirebileceğiniz keyifli bir hafta sonunun organizasyonunu yapabilirsiniz.

13 Ocak Pazartesi günü akşam saatlerinden itibaren  kişisel bakım ile ilgili bir haftaya başlıyorsunuz.

Yükselen Teraziler 12

Haftanın ilk günü yükselen Teraziler; ortaklar gelir gider, ortaklardan gelen kazançlar, ödemeler, krediler veya miras gibi konuların öne çıkacağı bir gün olacak bu sizin için.

7 Ocak Salı, Çarşamba ve Perşembe öğlen saatlerine kadar olan haftanın önemli bir bölümünde siz yükselen Teraziler için; yurtdışı ile ticaret ve yabancılarla yapılan işler gündem oluşturacak…

9 Ocak Perşembe öğle saatlerinden itibaren; Cuma ve Cumartesi akşama kadar olan süreçte kariyerinizle ilgili önemli uygulamalar yapacağınız birkaç günlük süreçte olacaksınız.

(Not 10 Ocak Ay tutulmasında nasıl etkilendiğinizle ilgili geniz yazımı gazetedeki köşemden takip ediniz lütfen)

11 Ocak Cumartesi akşamdan itibaren, Pazar ve Pazartesi akşam saatlerine kadar siz yükselen teraziler için; arkadaş gruplarınızla keyifli organizasyonlara gireceğiniz bir süreçtesiniz.

13 Ocak Pazartesi günü akşam saatlerinden itibaren  kendi iç dünyanızda eleştirel iç muhasebenizi gerçekleştireceğiniz bir süreçte olacaksınız.

Yükselen Akrepler 11

Haftanın ilk günü yükselen Akrepler için; eşleri ve eşleri ile ilgili konuların önem kazanacağı bir gün olarak yaşıyorsunuz bu günü.

7 Ocak Salı, Çarşamba ve Perşembe öğlen saatlerine kadar olan haftanın önemli bir bölümünde siz yükselen Akrepler için; “ödemeler”, gelir gider konusu gündeminiz olacak…

9 Ocak Perşembe öğle saatlerinden itibaren; Cuma ve Cumartesi akşama kadar olan süreçte yabancılar ve yurtdışı ile ilgili konularla alakalı bir süreç geçireceksiniz.

(Not 10 Ocak Ay tutulmasında nasıl etkilendiğinizle ilgili geniz yazımı gazetedeki köşemden takip ediniz lütfen)

11 Ocak Cumartesi akşamdan itibaren, Pazar ve Pazartesi akşam saatlerine kadar siz yükselen akrepler için; kariyerinizle ilgili keyifli organizasyonlariçinde olacağınız bir süreç olacaktır sizin için.

13 Ocak Pazartesi günü akşam saatlerinden itibaren arkadaşlarınızla birlikte eleştiri konularının  gündeme gelebileceği bir haftaya başlıyorsunuz.

Yükselen Yaylar 10

Haftanın ilk günü yükselen Yaylar; sağlık konularının önem kazanacağı bir gün olarak geçiriyorlar.

7 Ocak Salı, Çarşamba ve Perşembe öğlen saatlerine kadar olan haftanın önemli bir bölümünde siz yükselen Yaylar için eşleri veya partnerleri ile ilgilenecekleri bir gün olarak yasayacaklar…

9 Ocak Perşembe öğle saatlerinden itibaren; Cuma ve Cumartesi akşama kadar olan süreçte gelir-gider ve ödemeler konusu ve “kendinizi güvende hissetme” ile ilgili bir süreç geçireceksiniz.

(Not 10 Ocak Ay tutulmasında nasıl etkilendiğinizle ilgili geniz yazımı gazetedeki köşemden takip ediniz lütfen)

11 Ocak Cumartesi akşamdan itibaren, Pazar ve Pazartesi akşam saatlerine kadar siz yükselen yaylar için; seyahat planlayabilecekleri muhtemelen şeir dışına çıkabilecekleri keyifli ve eğlenceli bir süreç olacak sizin için.

13 Ocak Pazartesi günü akşam saatlerinden itibaren kariyerinizle ilgili düzen getireceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz.

Yükselen Oğlaklar 9

Haftanın ilk günü yükselen Oğlaklar için; özellikle bekar Oğlaklar için aşk konuları ön plana çıkarken, evli Oğlaklar için ise çocukları ile ilgili konular gündeme geliyor. Keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

7 Ocak Salı, Çarşamba ve Perşembe öğlen saatlerine kadar olan haftanın önemli bir bölümünde siz yükselen oğlaklar için; sağlığınızla ilgili konular gündem olacaktır. Muhtemelen eller, sinirleriniz veya akciğeriniz ile ilgili konular öne çıkacaktır.

9 Ocak Perşembe öğle saatlerinden itibaren; Cuma ve Cumartesi akşama kadar olan süreçte eşinizle ilgileneceğiniz duygusal bir süreç olacaktır.

(Not 10 Ocak Ay tutulmasında nasıl etkilendiğinizle ilgili geniz yazımı gazetedeki köşemden takip ediniz lütfen)

11 Ocak Cumartesi akşamdan itibaren, Pazar ve Pazartesi akşam saatlerine kadar siz yükselen Oğlaklar için; ortak eğlenceli bir girişim yapacağınız hafta sonu yaşayabilirsiniz.

13 Ocak Pazartesi günü akşam saatlerinden itibaren yurtdışı konularında detaylı bir araştırma yapacağınız bir sürece giriyorsunuz.

Yükselen Kovalar 8

Haftanın ilk günü yükselen Kovalar için; evleri ile alakalı konularda öne çıkan durumlar söz konusu olabilir. Bu nedenle yükselen kovaların “ev” haftanın ilk günü gündemleri olabilir.

7 Ocak Salı, Çarşamba ve Perşembe öğlen saatlerine kadar olan haftanın önemli bir bölümünde siz yükselen Kovalar için; evli Kovalar için çocuklar, bekar kovalar için aşk konuları gündeminize gelecektir.

9 Ocak Perşembe öğle saatlerinden itibaren; Cuma ve Cumartesi akşama kadar olan süreçte

 Sağlık ve günlü iş hayatınızla ilgili konularda yoğunlaşacağınız bir süreç olacaktır.

(Not 10 Ocak Ay tutulmasında nasıl etkilendiğinizle ilgili geniz yazımı gazetedeki köşemden takip ediniz lütfen)

11 Ocak Cumartesi akşamdan itibaren, Pazar ve Pazartesi akşam saatlerine kadar siz yükselen kovalar için; eşinizle keyifli organizasyonlar yapabileceğiniz bir süreç olacak bu hafta sonu sizin için.

13 Ocak Pazartesi günü akşam saatlerinden itibaren ödemeler konusunda bir düzen getireceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz.

Yükselen Balıklar 7

Haftanın ilk günü yükselen Balıklar için; kardeşleri, komşuları ve yakın çevreleri ile ilgili konular ön plana geliyor.

7 Ocak Salı, Çarşamba ve Perşembe öğlen saatlerine kadar olan haftanın önemli bir bölümünde siz yükselen Balıklar için;

9 Ocak Perşembe öğle saatlerinden itibaren; Cuma ve Cumartesi akşama kadar olan süreçte varsa eğer çocuklarınızla onları büyütme konuları ile ilgili bir süreç olup, bekar Balıklar için de aşkınızla ilgileneceğiniz duygusal bir süreç olacaktır.

(Not 10 Ocak Ay tutulmasında nasıl etkilendiğinizle ilgili geniz yazımı gazetedeki köşemden takip ediniz lütfen)

11 Ocak Cumartesi akşamdan itibaren, Pazar ve Pazartesi akşam saatlerine kadar siz yükselen balıklar için; günlük iş ortamınızda iş arkadaşlarınızla bir araya geleceğiniz keyifli bir organizasyona imza atabilirsiniz.

13 Ocak Pazartesi günü akşam saatlerinden itibaren eşinizle ilgili eleştirel bir haftaya başlayabilirsiniz.

2020 YILINA GENEL BAKIŞ

https://www.oncevatan.com.tr/yasam/2020-yilina-genel-bakis-h145647.html?fbclid=IwAR1ICtQUDok1oCyrCJF2GIWOXH36o218gQZ43m_YYEZtwdVN1anSgAs9J6w

Yükselen Burcunuza göre 2020 yılı

KOÇLAR ve yükselen KOÇLAR

https://www.oncevatan.com.tr/2020koclar-ve-yukselen-koclar-makale,47221.html

BOĞA ve yükselen BOĞALAR

https://www.oncevatan.com.tr/2020bogalar-ve-yukselen-bogalar-makale,47226.html?fbclid=IwAR2moO624yeddT9ToUZKwdK1YGCYUlxOfM3FHJL20fOfYsYQiVUPeO1KlN4

İKİZLER ve yükselen İKİZLER

https://www.oncevatan.com.tr/2020ikizler-ve-yukselen-ikizler-makale,47275.html?fbclid=IwAR0E9ir5S0rbdkTq6SdC1iPb7AuJ_8zJQgwjk6gTv81h_-q209THb08VB7s

YENGEÇ ve yükselen YENGEÇLER

https://wwwAKIŞ.oncevatan.com.tr/2020-yengecler-ve-yukselen-yengecler-23-haziran-22-temmuz-makale,47287.html?fbclid=IwAR1qJEpir-BVclM1lUez9qn5ENYETvXxsLikS4k_TQxlnmdiWwh5v0RaRzY

ASLAN ve yükselen ASLANLAR

https://www.oncevatan.com.tr/2020-aslanlar-ve-yukselen-aslanlar-makale,47304.html?fbclid=IwAR1OyIpVXNFXykw3XO6jGOjTFH8neqaMxGdfMaMFyjOofXbXDc3DFLJ6XWA

BAŞAK ve yükselen BAŞAKLAR

https://www.oncevatan.com.tr/2020-basaklar-ve-yukselen-basaklar-makale,47347.html?fbclid=IwAR0HxAuY7qSzMZA9ybmBA3pXqQTzqkq3fFBx2dzpeYBG_9VPT0rDAoCYxFc

TERAZİ ve yükselen TERAZİLER

https://www.oncevatan.com.tr/2020-teraziler-ve-yukselen-teraziler-makale,47364.html?fbclid=IwAR3O5uFMasORjqdnY_znwTLBxw8lZ8wNvBgthhChFN1UQB0jJVe-NEYBW74

AKREP ve yükselen AKREPLER

YAY  ve yükselen YAYLAR

OĞLAK  ve yükselen OĞLAKLAR

KOVA ve yükselen KOVALAR

BALIK ve yükselen BALIKLAR

devam edecek……

Ayrıca  youtube kanalımdan hem canlı, hem videolu yayınlarımı izleyebilirsiniz.

youtube.com/c/ozlemcetinkayayılmaz abone olmayı unutmayın…

Sağlıkla

Astrolog Özlem Çetinkaya YILMAZ

Danışmanlık için WhatsApp 0531 2585128