AYIN BOŞLUKTA OLDUĞU SAATLER…

27 Ocak Pazartesi Ay Kova burcunda boşluktayken güne başladık. Ay saat 02:43’te Ay Balık burcuna geçiyor.

29 Ocak 2020 Çarşamba 04:08 2de Ay Balık burcunda boşluğa giriyor. Ay aynı gün saat 14:50’de Koç burcuna geçiyor.

31 Ocak 2020 Cuma günü saat 18:09’de Ay koç burcunda boşluğa giriyor. 

 01 Şubat 2020 Cumartesi günü saat  03:27’de Ay Boğa burcuna giriyor.

03 Şubat 2020 Pazartesi günü saat  14:27’de  Ay Boğa burcunda boşluğa  giriyor.  Aynı Gün Ay saat 14:28’de İkizler burcuna geçiyor.

HAFTAYA BAKIŞ

Pazartesi, Salı günü her zamankinden farklı olan özgürlüğümüzün daha çok ön plana çıkan iki günlük bir süreç yaşıyoruz.

Çarşamba sabahtan yarım kalan işlerimizi toparlamak için geçirip, öğleden sonra hareketli girişken olacağımız saatlere giriyoruz, Perşembe ve Cuma akşam saatlerine kadar her türlü girişimlerimizi başlatabiliriz.

Cumartesi, Pazar ve Pazartesi öğle saatlerine kadar keyifli zaman geçireceğimiz günler olup, Pazartesi öğleden sonra itibari ile haberleşme trafiğinin artacağı bir haftaya başlıyoruz.

Yükselen Koçlar 12-1-2-3

27 Ocak Pazartesi, Salı günü yalnız kalmak ve biraz  kendinizi dinlemek isteyebilir, ruhumuzu dinlendireceğimiz iki günlük bir süreç yaşıyoruz.

Çarşamba sabahtan yarım kalan işlerimizi toparlayabilir, öğleden sonra ise; daha çok kendimize odaklanacağımız, önemli işlerimizi halletmeye koyulacağımız saatlere giriyoruz.

Perşembe ve Cuma akşam saatlerine kadar önemli girişimlilerimizi başlatacağımız, ihtiyacımız olan cesurca harekete geçme enerjimizi kullanacağımız zaman dilimini değerlendirebiliriz. Cuma günü akşam 18:00’den sonra akışta kalmaya özen gösterelim.

Cumartesi, Pazar ve Pazartesi öğle saatlerine kadar keyifli zaman geçireceğimiz günler olup, hem maddi konular hem de “kendi özdeğerimizle” ilgili farkındalıklar yaşayabiliriz. 

Pazartesi öğleden sonra itibari ile haberleşme trafiğinin artacağı bir haftaya başlıyoruz.

Yükselen Boğalar 11-12-1-2

27 Ocak Pazartesi, Salı günü arkadaş çevrenizle, bir araya gelebilir ve yardımlaşma duygusunun ön planda olacağı, iki günlük bir süreç yaşıyoruz.

Çarşamba sabahtan yarım kalan işlerimizi toparlayabilir, öğleden sonra ise biraz dinlenmek girişimleriniz olabilir.

Perşembe ve Cuma akşam saatlerine kadar, kendinize ayırabileceğiniz günler olarak değerlendirebilir, ve ruhani yönden bazı girişimleriniz olabilir. Cuma günü akşam 18:00’den sonra akışta kalmaya özen gösterelim.

Cumartesi, Pazar ve Pazartesi öğle saatlerine kadar kendi estetik konularımızla ilgili zaman geçireceğimiz günler olarak değerlendirebiliriz.

Pazartesi öğleden sonra itibari ile maddi konularda haberleşme trafiğinin artacağı bir haftaya başlıyoruz.

Yükselen İkizler 10-11-12-1

27 Ocak Pazartesi, Salı günü kariyer yaptığımız alanda, yardımlaşmanın ön plana cıkacağı iki günlük bir süreç yaşıyoruz.

Çarşamba sabahtan yarım kalan işlerimizi toparlayabilir, öğleden sonra ise; arkadaşlarımızla bir araya gelip hareketli ve girişken olacağımız saatlere giriyoruz…

Perşembe ve Cuma akşam saatlerine kadar, arkadaşlarımızla bir araya gelip, keyifli ziyafetler verebileceğimiz günler olarak değerlendirebiliriz. Cuma günü akşam 18:00’den sonra akışta kalmaya özen gösterelim.

Cumartesi, Pazar ve Pazartesi öğle saatlerine kadar, yalnız kalıp, dinlenmek  isteyeceğiniz ve keyif süreceğiniz zaman dilimi olarak değerlendirebilirsiniz.

Pazartesi öğleden sonra itibari ile haberleşme trafiğinin artacağı bir haftaya başlıyoruz.

Yükselen Yengeçler 9-10-11-12

27 Ocak Pazartesi, Salı günü öğrenci isek yüksek eğitim yaptığımız alanda, yardımlaşmanın daha çok ön plana çıktığı iki günlük bir süreç yaşıyoruz.

Çarşamba sabahtan yarım kalan işlerimizi toparlayabilir, öğleden sonra ise; iş yerimizde hareketli ve girişken olacağımız saatlere giriyoruz…

Perşembe ve Cuma akşam saatlerine kadar, arkadaşlarımızla son derece hareketli günlere giriyoruz. Cesur girişimlerimiz ön plana çıkacaktır. Cuma günü akşam 18:00’den sonra akışta kalmaya özen gösterelim.

Pazartesi öğleden sonra itibari ile haberleşme trafiğinin artacağı bir haftaya başlıyoruz. Kendi iç dünyamızda da bir yüzleşme  veya farkındalık söz konusu olabilir.

Yükselen Aslanlar 8-9-10-11

27 Ocak Pazartesi, Salı günü ortaklarımızla bir araya gelip, her zamankinden farklı, özgürlüğümüzün daha çok ön plana çıktığı iki günlük bir süreç yaşıyoruz.

Çarşamba sabahtan yarım kalan işlerimizi toparlayabilir, öğleden sonra ise; yüksek eğitim çağında olanlar unilerde yapmak istedikleri girişimlerinizi yapabilirsiniz. Ayrıca seyahat girişiminiz söz konusu olabilir.

Perşembe ve Cuma akşam saatlerine kadar, kariyer yaptığınız alanda, keyifli geçirilecek zaman dilimi olarak değerlendirebilirsiniz. Maddi konular bu günlerde ön plana çıkacaktır…

Cuma günü akşam 18:00’den sonra akışta kalmaya özen gösterelim.

Pazartesi öğleden sonra itibari ile arkadaşlarımızla haberleşme trafiğinin artacağı bir haftaya başlıyoruz.

Yükselen Başaklar 7-8-9-10

27 Ocak Pazartesi, Salı günü eşimizle bir araya gelip, her zamankinden farklı, özgürlüğümüzün daha çok ön plana çıktığı iki günlük bir süreç yaşıyoruz.

Çarşamba sabahtan yarım kalan işlerimizi toparlayabilir, öğleden sonra ise; ortaklarımız ile bir araya gelip hareketli ve girişken olacağımız saatlere giriyoruz…

Perşembe ve Cuma akşam saatlerine kadar, seyahat etmek gibi keyif alacağınız

faaliyetleriniz olabilir. Cuma günü akşam 18:00’den sonra akışta kalmaya özen gösterelim.

Pazartesi öğleden sonra itibari ile haberleşme trafiğinin artacağı bir haftaya başlıyoruz.

Yükselen Teraziler 6-7-8-9

27 Ocak Pazartesi, Salı günü iş arkadaşlarınızla bir araya gelip, her zamankinden farklı, özgürlüğümüzün daha çok ön plana çıktığı iki günlük bir süreç yaşıyoruz.

Çarşamba sabahtan yarım kalan işlerimizi toparlayabilir, öğleden sonra ise; eşimizle hareketli ve girişken olacağımız saatlere giriyoruz…

Perşembe ve Cuma akşam saatlerine kadar, ortaklık konusu gelir gider ve ödemeler ile ilgili zaman dilimine girebilirsiniz. Cuma günü akşam 18:00’den sonra akışta kalmaya özen gösterelim.

Pazartesi öğleden sonra itibari ile haberleşme trafiğinin artacağı bir haftaya başlıyoruz.

Yükselen Akrepler 5-6-7-8

27 Ocak Pazartesi, Salı günü çocuklarımızla bir araya gelip, her zamankinden farklı, özgürlüğümüzün daha çok ön plana çıktığı iki günlük bir süreç yaşıyoruz.

Çarşamba sabahtan yarım kalan işlerimizi toparlayabilir, öğleden sonra ise; iş arkadaşlarımızla bir araya gelip hareketli ve girişken olacağımız saatlere giriyoruz…

Perşembe ve Cuma akşam saatlerine kadar, eşinizle keyifli bir zaman dilimi geçirebilirsiniz. Cuma günü akşam 18:00’den sonra akışta kalmaya özen gösterelim.

Pazartesi öğleden sonra itibari ile ödemeler konusunda haberleşme trafiğinin artacağı bir haftaya başlıyoruz.

Yükselen Yaylar 4-5-6-7

27 Ocak Pazartesi, Salı günü ailemizle bir araya gelip, her zamankinden farklı, özgürlüğümüzün daha çok ön plana çıktığı iki günlük bir süreç yaşıyoruz.

Çarşamba sabahtan yarım kalan işlerimizi toparlayabilir, öğleden sonra ise; çocuklarımızla bir araya gelip hareketli ve girişken olacağımız saatlere giriyoruz…

Perşembe ve Cuma akşam saatlerine kadar, iş arkadaşlarınızla keyifli bir zaman dilimi yaşayabilirsiniz. Cuma günü akşam 18:00’den sonra akışta kalmaya özen gösterelim.

Pazartesi öğleden sonra itibari ile partnerinizle haberleşme trafiğinin artacağı bir haftaya başlıyoruz.

Yükselen Oğlaklar 3-4-5-6

27 Ocak Pazartesi, Salı günü kardeşlerimizle bir araya gelip, her zamankinden farklı, özgürlüğümüzün daha çok ön plana çıktığı iki günlük bir süreç yaşıyoruz.

Çarşamba sabahtan yarım kalan işlerimizi toparlayabilir, öğleden sonra ise; ailemizle hareketli ve girişken olacağımız saatlere giriyoruz…

Perşembe ve Cuma akşam saatlerine kadar, çocuklarınızla veya aşkınızla keyifli bir zaman dilimi geçirebilirsiniz. Cuma günü akşam 18:00’den sonra akışta kalmaya özen gösterelim.

Pazartesi öğleden sonra itibari ile iş arkadaşlarınızla haberleşme trafiğinin artacağı bir haftaya başlıyoruz.

Yükselen Kovalar 2-3-4-5

27 Ocak Pazartesi, Salı günü maddi açıdan her zamankinden farklı, özgürlüğümüzün daha çok ön plana çıktığı iki günlük bir süreç yaşıyoruz.

Çarşamba sabahtan yarım kalan işlerimizi toparlayabilir, öğleden sonra ise; kardeşlerimizle bir araya gelip hareketli ve girişken olacağımız saatlere giriyoruz…

Perşembe ve Cuma akşam saatlerine kadar, ailenizle bir araya gelip lezzetli sunumların olacağı keyifli bir zaman dilimi olarak değerlendirebilirsiniz. Cuma günü akşam 18:00’den sonra akışta kalmaya özen gösterelim.

Pazartesi öğleden sonra itibari ile çocuklarınızla veya aşkınızla haberleşme trafiğinin artacağı bir haftaya başlıyoruz.

Yükselen Balıklar 1-2-3-4

27 Ocak Pazartesi, Salı günü her zamankinden farklı, özgürlüğümüzün daha çok ön plana çıktığı iki günlük bir süreç yaşıyoruz.

Çarşamba sabahtan yarım kalan işlerimizi toparlayabilir, öğleden sonra ise; maddi konularda yeni kaynaklar yaratmak adına  hareketli ve girişken olacağımız saatlere giriyoruz…

Perşembe ve Cuma akşam saatlerine kadar, kardeşlerinizle keyifli bir zaman dilimi olarak değerlendirebilirsiniz. Cuma günü akşam 18:00’den sonra akışta kalmaya özen gösterelim.

Pazartesi öğleden sonra itibari ile ailenizle haberleşme trafiğinin artacağı bir haftaya başlıyoruz.

2020 YILINA GENEL BAKIŞ

https://www.oncevatan.com.tr/yasam/2020-yilina-genel-bakis-h145647.html?fbclid=IwAR1ICtQUDok1oCyrCJF2GIWOXH36o218gQZ43m_YYEZtwdVN1anSgAs9J6w

Yükselen Burcunuza göre 2020 yılı

KOÇLAR ve yükselen KOÇLAR

https://www.oncevatan.com.tr/2020koclar-ve-yukselen-koclar-makale,47221.html

BOĞA ve yükselen BOĞALAR

https://www.oncevatan.com.tr/2020bogalar-ve-yukselen-bogalar-makale,47226.html?fbclid=IwAR2moO624yeddT9ToUZKwdK1YGCYUlxOfM3FHJL20fOfYsYQiVUPeO1KlN4

İKİZLER ve yükselen İKİZLER

https://www.oncevatan.com.tr/2020ikizler-ve-yukselen-ikizler-makale,47275.html?fbclid=IwAR0E9ir5S0rbdkTq6SdC1iPb7AuJ_8zJQgwjk6gTv81h_-q209THb08VB7s

YENGEÇ ve yükselen YENGEÇLER

https://wwwAKIŞ.oncevatan.com.tr/2020-yengecler-ve-yukselen-yengecler-23-haziran-22-temmuz-makale,47287.html?fbclid=IwAR1qJEpir-BVclM1lUez9qn5ENYETvXxsLikS4k_TQxlnmdiWwh5v0RaRzY

ASLAN ve yükselen ASLANLAR

https://www.oncevatan.com.tr/2020-aslanlar-ve-yukselen-aslanlar-makale,47304.html?fbclid=IwAR1OyIpVXNFXykw3XO6jGOjTFH8neqaMxGdfMaMFyjOofXbXDc3DFLJ6XWA

BAŞAK ve yükselen BAŞAKLAR

https://www.oncevatan.com.tr/2020-basaklar-ve-yukselen-basaklar-makale,47347.html?fbclid=IwAR0HxAuY7qSzMZA9ybmBA3pXqQTzqkq3fFBx2dzpeYBG_9VPT0rDAoCYxFc

TERAZİ ve yükselen TERAZİLER

https://www.oncevatan.com.tr/2020-teraziler-ve-yukselen-teraziler-makale,47364.html?fbclid=IwAR3O5uFMasORjqdnY_znwTLBxw8lZ8wNvBgthhChFN1UQB0jJVe-NEYBW74

AKREP ve yükselen AKREPLER

https://www.oncevatan.com.tr/2020-akrepler-ve-yukselen-akrepler-makale,47370.html?fbclid=IwAR0lwHcSewixwLVwPGD5cXuECWwQaDexGQNUWd-1XnvrRQkuumlQTKiLs-M

YAY  ve yükselen YAYLAR

https://www.oncevatan.com.tr/2020-yaylar-ve-yukselen-yaylar-makale,47382.html?fbclid=IwAR0TLuBF9u2Cjiy5ld8gXFp9Uf5xWzcEVjSOxkq9_Yx4iqPp_TAOZvTB0K8

OĞLAK  ve yükselen OĞLAKLAR

https://www.oncevatan.com.tr/2020oglak-ve-yukselen-oglaklar-makale,47437.html?fbclid=IwAR10Cp2rmpNGwebC1Oj90qAv8ZhPU3-RLiBKqsGDncLUq3Of-5aqyGnwlgw

KOVA ve yükselen KOVALAR

https://www.oncevatan.com.tr/yasam/2020kova-ve-yukselen-kovalar-h146487.html

BALIK ve yükselen BALIKLAR

https://www.oncevatan.com.tr/2020balik-ve-yukselen-baliklar-makale,47489.html?fbclid=IwAR1iJ5AD73-mu_2nCLkRAYjvZLRHgHcEn9l0kC804SPEDHZVtER-9LRK2So

devam edecek……

Ayrıca  youtube kanalımdan hem canlı, hem videolu yayınlarımı izleyebilirsiniz.

youtube.com/c/ozlemcetinkayayılmaz abone olmayı unutmayın…

Sağlıkla

Astrolog Özlem Çetinkaya YILMAZ

Danışmanlık için WhatsApp 0531 2585128