Galatasaray Trabzon maçı beklenildiği gibi geçmedi.Galatasaray sıradan bir iç saha maçı oynadı, Trabzon maçın hiçbir yerinde Galatasaray’a direnemedi.Galatasaray bir maç daha geçerek maç sayısını yediye indirdi.Trabzon ise sıradanlaşıyor.Dikkat etmemeliler.

Beşiktaş Alanya maçını dikkatle izledim.Alanya gol yiyene kadar oynadığı futbol kronik deplasman takımı oyunuydu.Gol yedikten sonra kendi oyununa dönünce takım olduğunu hatırladı.Bu da Beşiktaş’a zor anlar yaşatmasına yol açtı.Beşiktaş artık düzenli oynamıyor.Bazen top rotasyonu takibi bozar.Bence ideal 11’de devam etmeli hoca.Çünkü son yedi maça girdik.Bu maçları kazan şampiyon olacak.Bir sözüm de Beşiktaş taraftarına.Her direnen takıma kümeye diye bağırmak Beşiktaş’a hiçbir şey kazandırmaz.Tam tersi hep zarar verecektir.

Başakşehir bence zor virajlardan birini geçti.Ben puan bırakırlar derken şanslarının da yardımıyla üç puanı kaptılar.Akhisar’ı onurlu mücadelelerinden dolayı kutlamak isterim.

Fenerbahçe zor beklenen maçı on iki dakikada bitirdi ve hayallerini kovalamaya devam etti.İyi oynadılar ve rahat kazandılar.Bu kadar puanı nasıl toplamışlar dersiniz sahada görüntüsüyle Kayseri’nin.Çok kötüydüler.Hiç mücadele etmediler.Hakkettikleri bir yenilgiydi onlar için.

Sivas Karabük maçı Karabük’ün onur mücadelesine dönüştü.Daha düzenliydi Karabük.Sivas ise Kayseri’yi yakalabileceğini bildiği halde bu maçı daha ciddi oynamalıydı.

Göztepe Kasımpaşa’ya yenilirken değişen hedeflerinin kurbanı oldu.Tam bir deplasman takımı olan Kasımpaşa maçı kilitleyip kontra atakla rahat bir galibiyet aldılar.

Malatya Gençlerbirliği’ni yenerek üst bölgeye adım attı.Kaybettiği puanlar şimdi kendisine ah dedirtecek cinsden.Gençlerbirliği daha iyi oynamalıydı haftaya Galatasaray’la oynayacaklar.

Antalyaspor Bursa karşısında hakkettiği ve altın değerinde bir üç puan aldı.Alt taraf yanardağ gibi herkesi yakabilir.Bursa adına yakışmayacak seneler geçiriyor.Bana göre ligin en kötü futbolunu oynuyorlar.Çabuk kırılıp maçı bırakıyorlar.

Osmanlı Konya maçı hiç beklemediğim bir sonuçla berabere bitti.Hedeflere giderken bazen risk alırsınız.Yenilersem biterim derseniz kaybedersiniz.Keşke dememek için sistemde kalmalısınız.Bence iki takımda ligin sonunda kaybettikleri ikişer puanı arayacaklardır.

                                                                                                          Sevdiklerinizle Kalın…

                                                                                                           İsmet Aydoğan