ZİRVEYE YERLEŞTİ

Vizyona hızlı bir giriş yapan ödüllü korku filmi "Korku Takvimi" isimli tapım ilk 3 günde yaptığı gişe başarısıyla vizyona giren Türk filmleri arasında zirveye yerleşti. Senaryosunu Esma Şevik yönetmenliğini Yunus Şevik' in yaptığı "Korku Takvimi" isimli sinema filminin senaristi Esma Şevik, gala gösteriminde göz kamaştırırken senaryosuna çok güvendiğini her daim dile getirdi. Başarılı senarist Esma Şevik "Ben korkularımı yazdım ve toplumca bu korkular aynı ve sıra dışı bir korku olsun istedim. Bu isteğim önce yurt dışından ödül olarak döndü şimdide sinema seyircisi ödüllendiriyor" dedi.

ÇOCUKLARIN GÜLEN YÜZÜ

Her şarkısı bir milyon tıklanma barajını geçen gençliğin pop starı ve örnek aldığı Begüm Polat, SMA çocukları derneğinin yüzü oldu ve gönüllü desteğe başladı. SMA hastalığının son dönem en önemli hastalıklar arasına girmesi güzel pop sanatçısını da harekete geçirdi. SMA hastalığı hakkında evlilik öncesi çiftlerin bilinçlendirilmesinin gerektiğini dile getiren güzel popçu,’Evlilik öncesi testlerin zorunlu hale getirilmesi kamuspotu ile halkımızın hastalık hakkında bilinçlendirilmesi gerekiyor’dedi. Polat, ülkeme karşı sorumluluk hissediyorum bu gibi işlerde olacağım ifadesinde bulundu.

--------

SEYİRCİSİNE İLAN-I AŞK ETTİ

Yaptığı şarkılarla dinlenme rekorları kıran başarılı sanatçı Cem Adrian’ın, Back Drop Media organizasyonuyla geçtiğimiz gün Mersin’de Mersin Üniversitesi Stadyumu’nda gerçekleşen konserinde 50.000’inin üzerinde müziksever ağırladı. Konser boyunca Cem Adrian’a eşlik eden seyircilerin coşkusuna karşılık Adrian : “Bu aşk değil de ne?” şeklinde hayranlarına seslendi.

--------------

PARTNERİM HARİKA

Yapımcılığını M yapım adına Murat Yontan’ın yapacağı “Buhran” isimli sinema filminin başrol oyuncuları Dilara Kırmıt ve Anıl Dal, çalışmalarını hızlandı. 2021 yılı Miss And Mr FashionTV  Yarışması’ndan kraliçe olarak çıkan Dilara Kırmıt, Lübnan’da yapılacak olan World Next, Top Model yarışmasında 23 Haziran’da ülkemizi temsil etmeye hazırlanırken bir yandan da sinema filmindeki başrol partneri Anıl Dal ile oyuncu koçları eşliğinde oynayacağı karaktere hazırlanıyorlar. “Kanlı Roman” isimli sinema filminde başrol oynayan Anıl Dal, ikinci başrol filminde Dilara Kırmıt ile oynayacağı için mutlu olduğunu dile getirdi.

-----

SESİM’DE BULUŞTULAR

Eğitimde Fırsat Eşitliği temasıyla TEGV yararına gerçekleştirilen "Sesim" resim sergisi Ece Türkiye ana sponsorluğunda Aqua Florya AVM'de başladı. Gazeteci ve yazar Ayşe Arman'ın moderatörlüğün de gerçekleşen sergide Türkiye Eğitim Gönüllüler vakfının topluma armağan ettiği başarılı kişilerin hikayelerinin resmedildiği sergide tablo ve ürün satışından gelecek gelirleri Türkiye Eğitim Gönülleri vakfına armağan edilecek.

BİRE BİR YAŞADIM

Güzel oyuncu Şenay Gürler, Asu Maro ile Ayın Söyleşisi için bir araya geldi. Gürler, Medea’yı “Benim için her şeyden önce çok güçlü bir kadın karakter,” diye anlatıyor ve ekliyor: “Ataerkil düzeni tehdit eden bir kadın.” Medea gibi toplumun dışladığı, ötekileştirdiği kadınları canlandırmayı çok sevdiğini söyleyen başarılı oyuncu bunun sebebini ise şu sözlerle açıklıyor: “Çünkü o ötekileştirilmenin nasıl bir şey olduğunu bire bir yaşadım. Dul kadın olarak o mahalle kültürünün içerisinde nasıl ötekileştirildiğimi, nasıl bir kenara itildiğimi…”

İSTANBUL'DA BULUŞTULAR

Ülkemizde de çok sevilen Kadebostany, yepyeni teklisi ‘Two Lovebirds in a Cage'de son dönemin en önemli kadın yorumcularından Sena Şener ile güçlerini birleştirdi. Her biri dünya çapında ses getiren şarkılara imza atan ve muhteşem kadın vokalistlerle çalışan Kadebostany bu kez, daha ilk çalışmalarıyla uluslararası alanda ses getiren, yeni projeleriyle de her daim gündemde kalan Sena Şener’le müthiş bir ortaklığa imza attı. Kadebostany projesinin arkasındaki isim Guillaume de Kadebostany şarkının tanıtımı için 2 gün boyunca İstanbul'daydı.

-------------

DELİ İŞİ

Atiye, Türkiye'nin ilk fusion pop albümü  ‘Deli İşi’ni dinleyicileriyle buluşturuyor. Dokuz şarkıdan oluşan Mikslarj etiketli albüm Atiye'nin dokuz yıl aradan sonra yayınladığı ilk albüm. Sibel Algan, , Burcu Tatlıses Murat Güneş Zeki Güner gibi önemli isimlerin yazdığı şarkıların bulunduğu ‘Deli İşi’nde tüm şarkıların düzenlemesi albümdeki birçok şarkının bestesine de imza atan Erol Sebebci'ye ait. Atiye’nin Londra sokaklarında çekilen video klibinin fotoğraf çekimi (tercihi: Zendaya - Keira Knightley gibi ünlülerin portre fotoğrafçısı) Emily Hope tarafından gerçekleştirildi.

ALTIN GELİNLİK

Gülay moda evi tasarımcısı Fatoş Akyıldız tarafından tasarlanan altın gelinlik 2014 yılında Dubaili bir şeyhin müstakbel eşi için hazırlanmıştı. İki buçuk ay süren çalışmayla hazırlanan 55 kilo ağırlığındaki  gelinlik dünyanın en pahalın gelinliği unvanına  sahip olmuştu. 900 adet altın zümrüt  yakut ve safir taşları ile hint kumaşından  yapılan gelinlik, maddi değeriyle de dudak uçuklatan cinsten bir tasarım olarak moda dünyasındaki yerini aldı. Pop müzik sanatçısı Şahsenem’in de sahne kıyafetlerini tasarlayan Fatoş Akyıldız, dünya çapında sükse yapan altın gelinliğini yapacağı defilede Şahsenem’e giydirmek istiyor.

FARKINI ORTAYA KOYDU

Rap müziğin Türkiye’de ki başarılı temsilcisi Norm Ender, geçtiğimiz günlerde Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirmiş olduğu konseriyle unutulmaz bir geceye imzasını attı.Yaklaşık 2 bin kişiyle tek bir ağızdan şarkılarını seslendiren ve göz alıcı sahne performansıyla Bostancı sahnesini inleten Norm Ender, gece boyunca enerjisiyle büyüledi.

ŞÖLENE HAZIRLIK

Dünyaca ünlü takı firması Rotana, Türkiye’de ilk şubesini 4 Levent’te bulunan Shaphire AVM’de açmaya hazırlanıyor. Ünlü sanatçı Selami Şahin başta olmak üzere birçok ünlü isim açılışa renk katacak. Türkiye’nin dört bir yanına şubeler açacaklarını dile getiren Rotana’nın  Ceo’su Mohamad Al-Assal ‘Yakında markamızı tüm Türkiye’ye tanıtacağız’dedi. Firmanın Basın Halkla İlişkilerini Turgut Geleç üsteniyor.

HEDEFİ 12’DEN VURACAK

'Sevgi Yürek İster' adlı şarkısı ile milyonlara ulaşarak gönüllerde taht kuran Dilek Şimşek , şimdilerde yeni  teklisi , ‘Gecelerim Haram’ adlı  eseri ile tüm sevenlerinin ve dinleyicilerinin  karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yepyeni imajı ve tarzı ile  yakın çevresinin ve müzisyenlerin de  beğenisini kazanarak kendisinden söz ettiren Şimşek;  konser, program ve organizasyonlara hızlı bir giriş yaptı . Pandemi sürecinde yeni beste ve çalışmalara ağırlık veren  Şimşek, büyük ses getiren şarkısı ile tüm dijital platformlarda.

HERŞEY UKRAYNALI ÇOCUKLAR İÇİN

Bugüne kadar yapmış olduğu başarılı işlerle isminden sıkça söz ettiren güzel model ve oyuncu Diana Duygu Resulova, önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak olan sinema filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Resulova, filmden kazanacağı tüm paralarını Ukraynalı savaş mağduru çocuklara bağışlayacağını söyledi.

--------------------------

BAĞIŞ HIZ KESMİYOR

Fantezi ve Halk müziğin başarılı yorumcusu İbrahim Bağış, söz ve müziği Mustafa Beyazkuş'a ait olan "Narım" adlı yeni çalışması ile yine adından söz edeceğe benziyor. Kendine has yorumuyla müzik dünyasına farklı bir soluk katan Bağış, kısa sürede müzik severlerin gönlünü fethetmeyi başardı.