YOLA İKİ SINIR İLE DEVAM

HipHop&Rap müziğin başarılı isimleri Mert Şenel ve Seçkin Türk, Sony müzik Türkiye etiketiyle yeni teklileri ”İki Sınır” ile sevenleriyle yeniden buluştular. Mert Şenel ve Seçkin Türk ilk teklileri “Gri”  ile elde ettikleri başarı sonrası yeni başarılara yelken açmak için bir araya geldiler. Söz ve Müziği Mert Şenel, Seçkin Türk imzası taşıyan “İki Sınır” isimli şarkının çalışmaları pandemi dönemi boyunca devam etti.

----------------

DUYGULAR DİJİTALLEŞTİ

Almanya’da yaşamaya devam eden Ahmet Mehmet, iş hayatının yanında müzik yaşantısına da doludizgin devam ediyor. Evinde kurduğu Home Studio’da her anını müzikle geçiren Ahmet Mehmet, müzikal anlamda çalışmalarının semeresini görmeye de başladı.  “Zehirli Sarmaşık” isimli eserinin elde ettiği başarıdan sonra yeni teklisinin çalışmalarına başlayan Ahmet Mehmet, Nisan ayı içerisinde “Yer Ver Kalbime” isimli eserini müzik severlere sunacağını ifade etti.

Daha önce "Yerli Paris Hilton" olarak medyada yankı uyandıran genç sosyetik Melisa Özmen, İstanbul'un elit yerlerindeki 'Billboard' panolarındaki "İyilik Meleği" reklamlarıyla yine adından söz ettirmeyi başardı.Cemiyet hayatının köklü ailelerinden Özmenlerin 20 yaşındaki genç varisi Melisa Özmen, ailenin otellerini de yönetiyor. Pandeminin etkilerinin azalacağı yeni yaz sezonunda otelinde farklı yenilikler yapmak için çalışmalarını sürdüren Melisa Özmen bu süreçte "iyilik hareketini" de ihmal etmiyor.

------------------------

ARA TOPLAM

Yazar Irmak Zileli, usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’la hayata dair konuştu. Ve ortaya “Ara Toplam-Yolumu Ararken Öğrendiklerim” kitabı çıktı. Kronik Kitap’tan çıkan eserde, kendinize sorduğunuz birçok soruyu; emeğin, vicdanın ve dürüstlüğün pusulasından şaşmayan bir sanatçının nasıl yanıtladığını göreceksiniz.

  

ÖNCE YÜZÜNE SÜRDÜ,SONRA YEDİ

Pandemi döneminde evde fırsat buldukça kendisiyle ilgilenen pop müziğin sevilen ismi Fulin, bu sefer de çikolatadan yaptığı cilt maskesiyle dikkat çekti. Konuyla ilgili kendi sosyal medya hesabından yaptığı ilginç paylaşımıyla hayranlarından beğeni alan güzel şarkıcı, çikolatayı önce yüzüne sürüp maske yaptı.Ardından da maskenin bir kısmını afiyetle yedi.Fulin paylaşımının altına  "Anne, beni evde kaç kez yalnız bırakma dedim. Kendimi kreşte terk edilmiş gibi hissediyorum " notunu da yazdı.

BİR ŞANSIM DAHA OLSA

Voce Music etiketiyle ve “Bir Şansım Daha Olsa” isimli şarkısıyla müzikseverlerle buluşan Serkan Güneş, bu şarkıyla pandemi sonrasına yatırım yaptığını ifade etti. Aranjörlüğünü Yılmaz Tümözen’in yaptığı, söz ve müziği Serkan Güneş imzası taşıyan “Bir Şansım Daha Olsa” isimli eserle büyük çıkış yakalayacağını savunan usta yorumcu “Pandemi bittiğinde müzik ve sinemada büyük bir patlama yaşanacağına eminim bu gün yatırımını yapan, çalışan salgın sonrası kazancını alır. Oturanlar oturmaya devam eder” dedi.

TÜRKİYE’Yİ BİR KEZ DAHA TANITIYOR

Uluslararası yatırım danışmanlığı firması Trem Global’in marka yüzü olan Burak Özçivit, Türkiye'yi ve Türkiye'deki yatırım değerlerini Dünya'ya tanıtacak.Özçivit’in de sosyal medya hesaplarından yaptığı yeni iş birliğinin duyurusunun ardından, önümüzdeki günlerde çekilecek olan tanıtım filmi şimdiden hayranlarının büyük merakını uyandırdı.

--------------

MÜZİK DÜNYASINA ISINDI

Güzel oyuncu Derya Şen, oyunculuk dünyasında yoluna devam ederken çocukluk hayali olan şarkı söylemeye de profesyonel olarak adım attı. İlk teklisi “Zulmet” ile beğeni toplayan usta oyuncu Derya Şen ikinci tekli için çalışmalara başladı.Müzik dünyasını çok sevdiğini dile getiren Derya Şen, magazin dünyasının renkliliğini seviyorum vurgusunu yaptı

BİR KOLTUKTA 10 KARPUZ

Birçok gazetede hazırladığı röportajları ve köşe yazılarıyla isminden sıkça söz ettiren gazeteci Selhan Özdemir, şimdi de şarkıcılığa soyundu. Şu sıralar kitap hazırlığı içinde olan Özdemir,kitabın yanı sıra söz ve müziği kendisine ait olan ‘Gözüm Üstüne’isimli şarkısına klip çekmeye hazırlanıyor.

AKSİYONU BOL DİZİ

Türk Sineması’nın sevilen isimlerinden Turan Baskın, Özel bir TV kanalı için çekilen dizide Rus Mafyası ajanını oynuyor. Baskın, aksiyon dolu dizideki başarılı oyunculuğu ile adeta göz doldurdu. Çekimleri istanbul’da süren dizi önümüzdeki günlerde gösterime girecek.


HOLLYWOOD’TA TÜRK BAYRAĞI

Dünyaca ünlü yönetmen Ömer Sarıkaya,yakında çekimlerine başlanacak olan ‘Kıtlık’filmi için kolları sıvadı. ABD’ye giden ve  birçok Hollywood yıldızıyla bir araya gelen Sarıkaya, elindeki Türk bayrağıyla verdiği pozu da sosyal medya sayfasında paylaştı. Türkiye’de ve İrlanda’da çekimleri yapılacak olan ‘Kıtlık’ 25 ülkede gösterime girecek.


NE ÖYLEYİM NE BÖYLEYİM

İstanbul’un önemli caz kulüplerinden Divine Brasserie Jazz Club’ın kurucusu olan ve aynı zamanda 4 yıldır canlı performansları ile kendine has dinleyici kitlesi oluşturan Işıl Kahraman’ın ilk teklisi ‘Ne Öyleyim Ne Böyleyim’ Garaj Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımlandı.Pop caz tarzındaki ‘Ne Öyleyim Ne Böyleyim’in sözü ve müziği Işıl Kahraman’a düzenlemesi Erkan Zeki Ar’a ait.