BÜYÜLEYECEK
Muhteşem güzelliğiyle isminden söz ettiren Hilal Aslantürk, Türkiye’deki Suriyeli  öğrencilerin karma eğitimde yaşadığı zorluklarla ilgili kamu spotu’nda rol almaya hazırlanıyor. Güzel oyuncu Okul müdiresini canlandıracak.Müjdat Gezen Sanat Okulu mezunu Aslantürk,oyunculuk anlamında büyük başarılara imza atacağını söylüyor


DÖNME
Hayatını müzik ve yorumculuk üzerine kuran Özen Yıldırım güçlü sesi ve yorumuyla ‘Dönme’ şarkısıyla müzik seferlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çıktığı bu müzik yolculuğuna ‘Sakın Ha’ adlı ilk maxi single albümüyle adım atan Özen Yıldırım, Ekim ayında Şahin Özer Müzik etiketiyle tüm dijital satış kanallarında yerini alacak olan maxi single albümü, enerjisiyle bedeninizi, duygularıyla ruhunuzu ısıtmaya geliyor.


 

YILDIZ TİLBE’Yİ AĞLATTI


Yıldız Tilbe’nin geçtiğimiz gün Harbiye Açıkhava Tiyatrosunda verdiği konsere katılan ünlü sanatçı Cevher, Tilbe’yi sahnede ağlattı. Yıldız Tilbe’nin sahnede bir parça okuması için davet ettiği Cevher, İbrahim Erkal’ın ‘Sevme’ isimli parçasını seslendirdi. Bunun üzerine gözyaşlarına hakim olamayan Tilbe; ‘Çok fenasın çook…Ben sahnede ilk kez ağladım. Kimse görmedi, itiraf ediyorum. Ben çok severim İbrahim Erkal’ı, Allah  gani gani rahmet eylesin. Onun şarkıları beni çok etkiler. Bir de bu şarkı var ya, kaç kere dinlesem o kadar ağlıyorum. Radyoda denk geldiğimde mutlaka geçerim. Burda yakalandım’ diye konuştu.


ASİL ÇAĞIL’A ÖDÜL
 Nedim Delibaş  tarafından düzenlenen 7.  İstanbul Golden Palm Awards 2021, ödül töreninde 2021 yılının en iyi koreograf ödülü Asil Çağıl’ın oldu.İş, sanat ve medya dünyasından çok sayıda davetlinin yoğun ilgi gösterdiği törende farklı kategorilerde çok sayıda isme ödül takdim edildi. Zorlu Center Raffles Hotel’de düzenlenen ödül töreninde,Yılın En İyi Koreografı ödülü Asil Çağıl’a verildi.


AFET-İ DEVRAN
Her dönem yayınladığı projelerle radyo ve müzik listelerinin en üst basamaklarında yer alan Aydın Kurtoğlu, yeni projesi “Afet-i Devran”ı müzikseverlerle buluşturdu.Sözleri Melda Gürbey, müziği Tarık İster ve Melda Gürbey'e ait olan Afet-i Devran'ın düzenlemesinde ise yine Tarık İster imzası yer alıyor. Oryantal tınıları pop sound ile harmanlayarak alışılagelmişin dışında bir tarz sunan Aydın Kurtoğlu yeni projesinde yenilikçi tarzıyla dikkat çekiyor.


MUTFAKTAN SAHNEYE
Mutfaktan sahneye dönüşen hayat hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken genç sanatçı İlayda Ayan, ilk teklisi “Şeytan”ı müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor.Söz, müzik ve arenjesi Murat Yaprak’a ait olan şarkının klip yönetmenliğini Ferit Çetinkaya üstlendi.Sektöre yeni teklisi “Şeytan” ile giriş yapan genç sanatçı yetenekleri ve güzelliğiyle dikkat çekiyor.

HÜZÜNLER
Küçük yaşlardan beri müzikle iç içe olan ve eğitimini bu yönde tamamlayıp zaman içerisinde eğitmen kimliğinin yanına sanatçı kimliğini de ekleyen “Mehmet Bulun”, ilk teklisi “Hüzünler”i müzikseverlerin beğenisine sunmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor. Sözü ve müziği genç sanatçının kendisine ait olan şarkının iddialı aranjesinde ise ''Mehmet Bulun''a Emrah Demiralp eşlik etti.

OLMAZ GÜLÜM
“Cennetten Çiçek” ile YouTube’da 250 milyona yakın izlenme sayısına ulaşarak kırılması zor bir rekora imza atan Zehra, yeni şarkısıyla sevenlerinin karşısında. İçinde yer alan özel ses frekansıyla dinleyenlerde rahatlatıcı etki yaratan “Olmaz Gülüm”, dijital platformlarda yayında.Zehra, “Olmaz Gülüm”ün klibinde de bir sürprize imza attı. Çekimlerden önce 4 ay boyunca Latin dansı dersleri alan genç şarkıcı, sette tüm hünerlerini sergiledi.


İSTANBUL'DA BULUŞACAKLAR
Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda 21 Eylül-2 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 1. İstanbul Uluslararası Oda Müziği Festivali, efsanevi çellist Gary Hoffman, piyanist Caspar Frantz, keman sanatçısı Svetlin Roussev gibi usta isimleri ağırlayacak.Ülkemizde klasik müziğin gelişmesi ve genç sanatçıların yeni mecralar bulabilmesi için Boğaziçili sosyal girişimciler ve genç sanatçılar tarafından yaklaşık iki yıl süren çalışmalar sonucu hayata geçirilen festivalin teması “Doğa ve İstanbul” olarak belirlendi.

GÖZÜ ZİRVEDE
Üniversitede Akademisyen olarak görev yapan Ahmet Teke,şimdi de oyunculuğa soyundu. Müjdat Gezen Sanat  Okulu’nda oyunculuk eğitimi alan Teke, Hint Sineması’ndan teklif aldı. İlk kez bir sinema filmi teklifi aldığı için çok heyecanlı olduğunu dile getiren yakışıklı oyuncu,’Tek amacım dünyaca ünlü oyuncular kervanına katılmak. Bunu da başaracağım’diyor. Teke, oyunculuğun yanı sıra gitar, piyano başta olmak üzere birçok müzik enstrümanı çalıyor.


DİANA DÜNYAYA AÇILIYOR
Uzun yıllardır ülkemizde modellik yapan  Diana’ya Avrupa ülkelerinden de teklifler yağmaya başladı. Birçok firmanın kataloglarını süsleyen güzel model Fransa’da düzenlenecek defileye davet edildi. Tek amacının dünyaca ünlü model olmak olduğunu belirten Diana,’Fransa’dan birde katalog teklifi aldım. Defileden sonra katalog çekimlerine de katılabilirim’dedi.


SAHNELERİ ÖZLEDİ

Kendine has yorumuyla dinleyenlerini adeta mest eden müzik dünyasının sevilen ismi Asena, sahnelere dönmeye hazırlanıyor. Bir süre önce evlendiği için  sahnelere ara veren güzel şarkıcı, yeni şarkılarıya hayranlarını coşturacak.


HIZLANDILAR
Birçok  sinema, dizi, belgesel. TV programı gibi konularda başarılara imza atan Murat Yontan kurduğu M Yapım logosu altında yolunda yine emin adımlarla ilerliyor. Kendisine en büyük destek olarak kardeşi Mert Yontan’ı yanına alan Murat Yontan, geliştirdiği projeleri emanet edecek kişiyi de buldu. Yontan kardeşler birlikte çalışmalarını durmadan dinlenmeden sürdürürken oyunculuk sektörü ve kamera arkası çalışanlar içinde önemli bir kazanç kapısı oldular. Hollanda da bir dağıtımcıya 2022 sonuna kadar teslim edecekleri 100 film için kolları sıvayan yontan kardeşler senaryo elemelerine devam ederken alımları da gerçekleştiriyorlar.


POP MÜZİĞE TAZE KAN
Türk Pop Müzik kulvarının gelecek vadeden isimleri arasında yer alan Melisa yeni şarkısı ‘Dizgin’ ile müzikseverlere merhaba dedi. Müzik eğitimine üç yaşındayken, Türkmenistan'da piyano dersi alarak başlayan ve ilerleyen yıllarda Royal Music Schools of Music için sınavlara giren Melisa Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu. Mezun olduğu üniversitenin halen Müzikal Tiyatro Sertifika programında eğitim almaya devam eden Melisa, yeni çalışması ‘Dizgin’ ile pop müziğe taze kan olacak.