BODRUM AŞKI

Azerbaycan’da başladığı müzik kariyeriyle dünya çapında tanınan ve son günlerde yönünü Türkiye’ye çeviren Cinare Melikzade, kazandığı parayı da Türkiye’ye yatırıyor. ‘İhtiyacı var’ şarkısıyla büyük bir hayran kitlesine ulaşan ve Haluk Levent’in desteğiyle Türk müzik sektörüne hızlı bir giriş yapan genç şarkıcı, 40 konserlik anlaşma yaptıktan sonra Bodrum’dan ev almaya karar verdi

-----------

SÜPER BAŞLADI

Ajda Pekkan, Yalın ve Sertab Erener’in vokalistliğini yapan, Attila Özdemiroğlu’nun önderliğindeki İstanbul Gelişim Orkestrası’nda solist olarak yetişen, kusursuz yorumu ve performansıyla kendine hayran bırakan Zeynep Doruk, ilk albümü “Unutmasınlar”ı müzikseverlerin beğenisine sundu.

---------------

SAR BAŞA 

Üniversite sınavına bir gün kala hafızasını kaybeden bir gencin yaşadıklarını konu alan “Sar Başa’’ filmi, oyuncuların da katılımıyla gerçekleşen özel gösterimiyle sinemaseverlerle İstanbul Marina AVM’de buluştu.Filmde Üniversite sınavına bir gün kala hafızasını kaybeden bir gencin yaşadıkları beyaz perdeye yansıtlıyor.

----------------

ÖZÜMÜZE DÖNME VAKTİ GELDİ

 Müzik dünyasında son günlerde adeta savaşa dönen Rap müzik sanatçılarının ekranlarda sergilediği kavgacı tavırları, asıl özümüz, sözümüz olan Türkülerimize özlemi hatırlattı. Müzik Piyasası senelerdir tek albümlük zamanları yaşadığı bu dönemde; Mahir Başkan Müzik Piyasasına 9 parçalık albümü ile bu özleme son verdi.Sanatçı aynı zamanda; Belçika’da yaşayan bir gurbetçi.

----------------

ŞAHİN'İN TEKLİSİNE LEVNİ YORUMU

Melike Şahin, “Kimin Izdırabı” teklisinin Levni remix’i ile tekrar sizlerle. Şubat ayında yayımladığı “Kimin Izdırabı” şarkısı ile hayranlarının beğenisini toplayan Melike Şahin, yepyeni bir remix ile dinleyicileriyle buluşuyor. Sözleri Melike Şahin’e, müziği Can Kandaz’ a ait olan şarkıya prodüktör Levni kendi imzasını atıyor. Melike Şahin’in güçlü yorumuna elektronik altyapı kazandırarak hüzün dolu şarkıyı hareketlendiren Levni, dinleyiciyi farklı bir müzikal yolculuğa çıkarıyor.

DOSTLAR BULUŞTU

Türk Sineması’nın gamzeli güzeli Bahar Öztan,bir döneme damga vuran havalı spiker lakaplı güzel sunucu  Hülya Uğur ile Bodrum’da bir araya geldi. Sevilen ikili bol bol sohbet edip hasret giderdi. Fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaşan ikili, fotoğraflarının altına ise, ‘Eski dostlar gecemiz Bodrum’notuyla paylaştılar.

YEŞİLÇAM UNUTULDU

Bugüne kadar 2002’ü aşkın sinema filminde rol alan emektar oyuncu Ökkeş Avgın,Yeşilçam oyuncularının kaderine terk edildiğini söyledi. Birçok dizi ve sinema filminin çekildiğini bu projelerde Yeşilçam oyuncularına doğru düzgün yer verilmediğini  dile getiren Avgın, ‘Sinemanın temel taşlarının unutulması  içler acısı bir durum’dedi.

EBRU’NUN DENİZ KEYFİ

Oyunculuğu ile bir döneme damga vuran  Ebru Gümüş, tatil için Karadeniz’i tercih etti. Sinemayı bıraktıktan sonra tiyatro oyunculuğuna başlayan Gümüş,gittiği Ordu’da  bol bol denize girdi ve Ordu’nun eşsiz manzarasını fotoğrafladı.

EKRANLARIN FENOMENİ

Woman TV’de sunduğu ‘Hayalden Gerçeğe’isimli programıyla büyük çıkış yakalayan Meltem Kurtulan,ekranların fenomeni haline geldi. Haftada bir yayınlanan programda bir birinden önemli koukları ağırlayan Kurtulan,özellikle ev hanımlarının gönlünde taht kurdu.

ESTİRECEK

Ünlü sinema oyuncusu Deniz Akbulut’un şarkıcı kız kardeşi Sema Akbulut,yeni projeleriyle müzik dünyasında fırtınalar estirmeye hazırlanıyor. Kendine has yorumuyla dinleyenleri mest eden Akbulut,hayranlarının yeni çalışmalarına bayılacağını iddia etti.

İZMİR’DE COŞTURACAK

Glykeria, 8 Eylül akşamı İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri kapsamında müzikseverlerle buluşacak.Rebetiko’yu Avrupa’nın yanı sıra Amerika, Kanada, Avustralya gibi ülkelerde de kitlelere sevdiren sanatçı, 40 yıllık kariyerinin en güzel şarkılarını İzmirli hayranları için seslendirecek.

SIRA DIŞI BİR KLİP

Aylin Yeşilova’nın seslendirdiği şarkı daha şimdiden internet ortamında büyük ilgi görüyor.Zeynep Dizdar’ın seslendirdiği ‘’Zehir Gibi’’ şarkısı özünden çok uzaklaşmadan günümüz sound ile Catwork yepyeni arenjesi ile yeniden düzenlendi. Aylin Yeşilova’nın seslendirdiği şarkı daha şimdiden internet ortamında büyük ilgi görüyor.Aylin Yeşilova’nın güzelliği ve muhteşem ses performansı ile yeniden hayat bulan şarkının klibide bir hayli iddialı. Çekimleri 19 saat süren ve içerisinde farklı mesajlarıda bulunduran sıra dışı klibin yönetmen koltuğunda Alexone oturdu.