30 YIL ARADAN SONRA SETLERE DÖNDÜ

Türk Sineması’nın efsane isimlerinden Nalan Çöl, tam 30 yıl aradan sonra komedi sinema filmiyle sinemaya geri döndü. Müge MGY Yapım tarafından çekilen  Banu Kaptanoğulları ve Ferhat Bahadır’ın yönetmenliğini yaptığı filmde başrol oynayan ve bir yıl içinde SESAM başta olmak üzere üç ayrı ödül alan ünlü oyuncu Nalan Çöl,yeniden setlere dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Çöl,bundan böyle ara vermeden oyunculuğa devam edeceğini söylüyor.



REKLAM YÜZÜ OLDU

Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken başarılı model Günay Musayeva, Nişantaşı'nda ünlü bir güzellik merkezinin reklam yüzü oldu.Geçtiğimiz aylarda Koşuyolu şubesini iş, sanat ve cemiyet dünyasından birçok değerli ismin katılımıyla misafirlerine açan ''Minalya Güzellik By Demoo''nun Nişantaşı şubesinin yeni yüzü her projesiyle adından sıklıkla söz ettiren başarılı model Günay Musayeva oldu.


BOL SALLAMALI ŞARKI

Geçtiğimiz aylarda yayınladığı “Sen Hiç Korma” şarkısıyla müzik sektörünün kapısını aralayan ve Maluma'ya benzerliğiyle sosyal medyanın diline düşen genç sanatçı Özay, yeni projesi “Salla” ile müzikseverlere iddialı bir merhaba dedi. Sözü ve müziği Özay'a ait olan şarkının özgün ve yenilikçi düzenlenmesini başarılı aranjör Yenal Yıldız üstlendi.



GÜNAHSIZ YATILMAZ

Geçtiğimiz dönemlerde yayınlamış olduğu 'İstanbul'un Havası ve Adam Olamadık' projeleriyle sektöre iddialı bir merhaba diyen Nilsu, yeni şarkısı “Günahsız Yatılmaz”ı müzikseverlere sunmanın heyecanını yaşıyor. Sözü ve müziği genç sanatçının kendisine ait olan “Günahsız Yatılmaz”ın güçlü ve özgün düzenlemesinde ise Eflatun Basri Hayran'ın imzası yer alıyor.




İYİ MİSİN BARİ

Dikkat çeken güzelliğinin yanı sıra geçtiğimiz aylarda yayınladığı “Arasam da Açma” şarkısıyla sektöre iddialı bir giriş yapan Nur Oruç, çok ara vermeden yeni şarkısı “İyi misin Bari” ile dinleyicisiyle buluştu.Üniversite eğitimini matematik bölümünden mezun olarak tamamlayan, küçük yaşlardan beri müziğe ilgi duyan ve aynı zamanda kendi bestelerini yazan güzel sanatçı; bir yandan kendi giyim markasının yönetimini de sürdürüyor.



KARIŞIK İŞLERDE

Televizyon ekranlarında bazen mafya babası, bazen de yüzümüzü gülümseten, bazen de dertli aşık karakterleriyle izlediğimiz Mehmet Bulut, başrolünde oynadığı “Karışık İşler” isimli sinema filminin çekimlerini tamamladı. Didim de çekimleri yapılan “Karışık İşler” isimli komedi tarzındaki sinema filminin yapımcılığını Nujen Fılm Yapım adına Mehmet Bulut ve Mehmet Bozan Kerpiç üstlendi. Yönetmen koltuğunda Tolga Savu’nun oturduğu “Karışık İşler” isimli sinema filminin 2022 yılında Mart ayı içerisinde vizyonda olması planlanıyor.



BABA YADİGARINI AĞIRLADI

Flash TV değişen yüzüyle yayın hayatına yeniden başlamasıyla birlikte uzman psikolog ve ekranların sevilen sunucusu Yelda Başaran kendi programıyla ekranlara döndü. Başaran, bir dönem sahnelerde, sahne doktoru çift baget Halil olarak ünlenen babasının da orkestrasında çaldığı Okay Temiz’i programında konuk etti. Avrupa’da birçok ülkede orkestrasıyla konser serisine devam eden Okay Temiz, 83 yaşında olmasına rağmen performansına müziğe yeni başlamış gibi devam ediyor.



İLK DEFA

Genç şarkıcı Hasibe’nin “İlk Defa” adını verdiği yeni albümü müzikseverlere merhaba dedi. Albümün çıkış şarkısı ise ‘Ne Zaman’ oldu.  Birbirinden özel 10 şarkının yer aldığı “ İlk Defa” albümün yapımcılığını AYE Gmbh, aranjörlüğünü ise Umut Timur ve Joost Jellema üstlendi. Albümde “Ne Zaman” şarkısının sözleri Umut Timur, müzikleri Umut Timur, Brooklean’a ait. Albümün fotoğrafları için Cansu Boğuşlu’nun karşısına geçen Hasibe’ye özel styling yapıldı.


BU KIYAFET 25 BİN 500 TL

Kariyerinde yaşadığı performansla sık sık gündeme gelen Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşk ile de magazin kulislerini süslüyor. Giydiği kıyafetlere sıklıkça özen gösteren Demet Özdemir, siyah elbisesinin fiyatıyla bonkörlüğünü bir kez daha gözler önüne serdi. Markanın internet sitesinde yer alan bilgiye göre Demet Özdemir’in siyah elbisesinin fiyatı yaklaşık olarak 25 bin 500 TL.



GÖZ DOLDURDU

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Anıl Alan,Ulusal Radyo’da Uğur Atis’in sunuculuğunu yaptığı ‘Hayatın İçinden’programına katıldı. ‘Ciran’ isimli şarkısıyla milyonların gönlünde taht kuran başarılı şarkıcı radyo programındaki muhteşem performansıyla göz doldurdu.


 


BİR TANGO ESERİ

Haluk Levent ile yaptığı düetle tanıdığımız "Şirin" ilk teklisini, billur sesli Tango solistimiz Seyyan Hanım’dan dinlediğimiz "Hasret"i yeniden yorumlayarak, Garaj Müzik etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sundu. Şirin’in güçlü yorumu ve muhteşem sesiyle yeniden hayat bulan, söz ve müziği Ahmet Şefik Gürmeriç’e ait “Hasret”in aranjesi Yaren Karahasan, mastering’i ise Selim Topsakal tarafından yapıldı.


YEŞİLÇAM SOKAĞI’NDA BULUŞTULAR

Türk Sineması’nın ünlü isimlerinden İlyas Salman, Nalan Çöl başta olmak üzere birçok oyuncu Yeşilçamîn emektarı Şükrü Tekin’in doğum gününde bir araya geldi. Taksim Yeşilçam sokağında bir cafe’de düzenlenen doğum gününde eski günler yad edildi.



HASRET SONA ERİYOR

Fantezi ve arabesk müziğin genç yorumcusu Erkan Emir, "Hasret" adlı ilk single albümüyle müzikseverlerle buluşuyor. Aranjörlüğünü Doğu Kılıç'ın yaptığı"Hasret" adlı şarkısının 2022 yılına damgasını vuracağını iddia eden Erkan Emir, son günlerde hayli heyecanlı görünüyor.Genç sanatçı bu arada "Hasret" adlı şarkısını kliple taçlandırdı.