YENİ NEFES

Geçtiğimiz dönemlerde yayınladığı “Sonbahar”, “Cennetim Olsan”, “Ederin Olsun”, “Deli Rüzgar”, “Kalbim Yaralı” şarkılarıyla hem YouTube’da hem de sosyal medyada adından sıklıkla söz ettiren başarılı sanatçı “Ardıç” yeni şarkısı “Nefes''i müzikseverlerin beğenisine sundu.Sözü ve müziği Kerem Araz'a ait olan şarkının iddialı düzenlemesinde ise başarılı aranjör Barış Engürlü'nün imzası yer alıyor.

----------------

YENİ STARINI BULDU

Yaşamını Almanya'da sürdüren Ayşenur İnam'ın başına talih kuşu kondu. Yönetmenliğini İbrahim Bülbül'ün yapacağı ve Eslem yapım adına Yalçın Çobanın yapımcılığını gerçekleştireceği sinema filmi için arayışa giren usta yapımcı aradığını gurbetçi güzelde buldu. Yeni yüzlerle büyük başarılara imza atmak en büyük hedefim diyen ünlü yapımcı Yalçın Çoban, yeni filmi için yurt içi ve yurt dışında 300 kız arasından yaptığı elemede Ayşenur İnamda karar kıldı.

ATEŞE YÜRÜYEN EFSANE

Ajda Pekkan ve Nihat Odabaşı gibi alanlarında ilklere imza atmalarıyla ünlü iki isim bir araya gelirse ne olur? Bu sefer olabileceklerin en süprizlisi oldu ve ikili Türk müzik tarihinin en yenilikçi klipleri arasına girecek bir videoya imza attı. Ajda Pekkan’ın “Ajda” albümünün çıkış şarkısı “Bi Tık”a izleyenleri şaşkınlığa uğratacak bir klip çekildi.  Türkiye’nin ilk virtual production klibi olan klipde Ajda Pekkan adeta zaman makinesini bulmuş gibi. İlk çağlara gidiyor, paralel zamanlar arasında dolaşıyor, gökyüzünden iniyor, hatta uzaya ışınlanıyor. 

MAKARA YAPTI

Sosyal medyanın fenomen kızı Dilşah Gülşah Çelik beklenen single çalışmasını yayınladı. Esprili videolarıyla sosyal medyada "Makara kız" olarak tanınan Dilşah Gülşah Çelik ilk çalışması "Makara"da sosyal medya akımlarına ve geyiklerine göndermeler yaptı."Makara" adlı çalışmasında rap yapan Dilşah Gülşah Çelik çalışmasının şarkı sözlerinde sosyal medya akımlarına göndermeler yaptı

--------------------

İTİRAF GECESİ

Esra Sönmezer’in  hazırlayıp sunduğu “Pembe Pijama” isimli talk show programının bu haftaki konuğu ünlü oyuncu Çetin Altay oldu. Altay, yaptığı evlilik açıklamasıyla ekranları başındaki herkesi şaşırttı. Evlilik üzerine sohpet açan Esra Sönmezer'e “Çocuk olmasaydı eğer evliliğim devam etmeyebilirdi” ve Bu durum birçok insan içinde geçerli ” açıklamasını itiraf etti. Sivri dilli sunucu Esra Sönmezer 'in muzip soruları karşısında ter döken Çetin Altay,“Ünlü olmanın avantajını yaşadığın oluyor mu?” sorusuna “Gittiğin yerlerde normal birisine göre başka ilgiyle karşılıyorlar. Bazense dezavantaj, yani sanatçı tarifesi olabiliyor. Bir su alacağınıza 3 su alıyorsunuz” diye yanıt verdi.

-----------------

ALLAH YAZDIYSA BOZSUN

Ünlü sanatçı Güllü 17 yıllık bir aranın ardından "Allah Yazdıysa Bozsun" adlı şarkısıyla müzikseverlerle buluştu.İlker Karaman'ın söz ve bestesini yazmış olduğu "Allah Yazdıysa Bozsun" isimli şarkı; Güllü'nün sesiyle hayat buldu ve hayranları tarafından çok beğenildi.

--------------------

AZERİ YAZARA ÖDÜL

Sosyal Medya İle Değişen Hayatlar Kitabının Yazarı Araştırmacı Gazeteci Ulkar Gulmammadzada “Azerbaycan’ın En İyi Gazetecisi” Ödülüne layık görüldü.“İki Devlet Tek Millet” şuuruyla BHS Group Medya ve Türkiye Azerbaycan Strateji ve Ekonomi Kulübü’nün organize ettiği 4.Türkiye-Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri Cvk Park Bosphorus İstanbul otelde sahiplerini buldu.

--------------

BARIŞMAM GAYRİ

Müzikseverler tarafından Ankaralı Ayşe olarak tanınan başarılı sanatçı Ayşe Dinçer', en son yayınladığı ''Ölem Ben'' şarkısının ardından çok ara vermeden yeni şarkısı ''Barışmam Gayri'' ile tüm müzik platformlarında yerini aldı.''Koçum Benim''  isimli albüm ile birlikte İstanbul serüveni başlayan sanatçı,  2008 yılından itibaren, Türkiye dışında, Amerika, Avrupa ve Avustralya gibi dünyanın birçok ülkesinde sayısız konserlere imza attı.

----------------

HER KASIMDA

Sonbaharın melankolik tavrını taşıyan, aşkın dört mevsimini içinde barındıran, dinamik yapısı ile dikkat çeken yeni Hande Ateş şarkısı ‘Her Kasımda 3 Adım Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında. Sözü ve müziği Hande Ateş’e aranjesi, mix ve mastering’i Serdar Seçme’ye ait ‘Her Kasımda’ki gitarlar canlı olarak kaydedildi.

----------------------

BEN DÜNYAYI DOLAŞIYORUM

 Müzik sektörüne kısa sürede birçok değerli şarkı bırakan “Gülşah Tanrıöver”; üretenlerin değil tüketenlerin yüzyılı olmasını dileyerek samimi duygularını dile getirdi. Tanrıöver”; ‘İyi müzisyenlerle, iyi aranjörlerle değerli sanatçılarla çalıştım. Bütün çalışmalarım bana büyük değer kattı bu kısa zamanda. Ben üretmeye devam ettim ve ediyorum. Müzik kariyerim boyunca hep başarı aşığı bir insan oldum. Benim için kariyerim boyunca birinci planda müzikalite geldi. Yaptığım  bütün çalışmalar beni hep yukarıya taşıdı’dedi.

-------------------

SIRA OYUNCULUKTA

Miss FashionTv 2021 kraliçesi olduktan sonra en çok aranan isimler arasına giren Dilara Kırmıt, her geçen gün işinde hızla yükselmeye devam ediyor. Yapım firmalarının dikkatini de üzerine çekmeyi başaran başarılı güzel Dilara Kırmıt, M yapımın adına Murat Yontanın yapımcılığını üstlendiği, Avrupalı bir dağıtım firmasına teslim edilmek üzere çekilecek 100 film projesine dahil oldu.

BURAYA KADAR

"Buraya kadar" adlı ilk single çalışmasıyla müzik dünyasına merhaba diyen sinema ve dizi oyuncusu Jale Ak, son günlerde hayli keyifli. Birçok TV dizisinde ve sinema filminde rol alan güzel sanatçı "Sonunda bir hayalime daha kavuştum. Oyunculuğum yanısıra müzik dersleri alarak ilk single çalışmamı gerçekleştirdim. Kısa sürede ilgi görmek, alkışlanmak bambaşka bir duygu. Oyunculuk taki başarımı müzik dünyasında da sürdürmek istiyorum" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

---------------

OLDU OLACAK

Duygu Soylu geçtiğimiz sene yayınlanan ilk albümü Kara Elmas’taki şarkıların canlı çalındığı ve Kara Elmas (Live) adını taşıyan performans albümüyle tüm dijital platformlar, TV ve radyo kanallarında yayına girmişti. Birbirinden yetenekli müzisyenlerle İstanbul'un en yeni caz kulübü The Badau'da kaydedilen performansların video yönetmenliğini Erdal Kaş yaparken şarkıların kayıt ve miks mastering süreci ise Göksel Elbüken imzasını taşıyor.

---------------------

3 AYRI ÜLKEDE 3 AYRI REKLAM FİLMİ

Bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla isminden sıkça söz ettiren Fustat life (Belemir Halıları) yönetim kurulu Başkanı Kadir Elmalı, yine çok konuşulacak bir projeye imza atıyor. Dünyaca ünlü Fransız aktör TAXİ serisi kahramanı Samy Naceri başta olmak üzere Wilma Elles ve ünlü Rus model Alisa Tarasenk ile reklam filmi için görüşme halinde olduklarını dile getiren Elmalı,’Biz halıfuryası halılarımıza 3 ayrı reklam filmi çekeceğiz. 2022 yılına muhteşem bir reklam ile gireceğiz’dedi.

MAŞALLAH

Pop müziğin parlayan yıldızı şarkıcı Begüm Polat, yayınladığı son şarkısıyla dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. Ses yarışmalarında gösterdiği üstün performansı ile başarıdan başarıya koşan şarkıcı Begüm Polat’ın yayınladığı son şarkı “Maşallah” kısa süre geçmesine rağmen on binlerce kez izlendi ve binlerce de beğeni alarak trendlere girmeyi başardı.

HEM ŞARKICI, HEM SPORCU

Bursa’da amatör şarkıcıların keşfedilmesi için gerçekleştirilen “Bilinmeyen Sesler” yarışmasında birinci olan 17 yaşındaki Nisan Dolu, muhteşem yorumuyla dinleyenlerini büyülüyor.Lise son sınıf öğrencisi olan genç şarkıcı, piyano ve gitar çalıyor. Aynı zamanda lisanslı bir voleybol oyuncusu olan Dolu,’Benim müziğe büyük ilgim var. Ve tek hedefim bu alanda başarılar elde etmek’diyor.