İKİ DOST

Son çalışması “İhtiyacım Yok” ile büyük beğeni toplayan rap müziğin  güçlü ismi  Norm Ender  ve Global pazarda başarılı işlere imza atmış ünlü DJ Faruk Sabancı'nın  iş birliği ile ortaya çıkan “Bulamazdım” isimli şarkı müzik severlerin beğenisine sunuldu.

   

İKİ KADINLA ORTAKLIK AVANTAJIM

Uluslararası film yapımcıları Trevor Doyle, Alexa Khan, Nadira Akhonova ortak kurdukları Three Flames Pictures isimli yapım firmasıyla, yollarında emin adımlarla ilerliyorlar. Yaptığı birçok yapımla ödül alan ve yapımcılık dünyasında adını altın harflerle yazdırmayı başaran Trevor Doyle, en rahat ve huzurlu çalıştığım yapımlara ortaklarımla imza atacağız ifadesinde bulundu. Daha önce çalıştığı erkek yapımcılarla birçok başarı elde etmesine rağmen erkeksi hükümdar olma egolarının ön plana çıkması nedeniyle rahatsız olduğunu vurgularken hanım ortaklarıyla bu duygulardan arınmış rahat bir çalışma sergiledikleri vurgusunu yaptı.

SEN GELMEZ OLDUN

Azeri şarkıcı AltunAy ‘ın önceki gün piyasaya çıkan Azeri Türküsü olan  “Sen Gelmez Oldun” şarkısının hem Türkçe hem de Azerice seslendirdi.  Paylaşılan dil, ortak geçmiş, kültür ve medeniyetle birbirine her fırsatta kucak açan Türkiye ve Azerbaycan dostluğu için Azeri Türküsü olan “Sen Gelmez Oldun” şarkısının hem Türkçe hem de Azerice seslendiren AltunAy, “Doğduğum topraklar Azerbaycan yaşadığım toprak Türkiye. Her iki ülke de en sevilen şarkı yorumlamaktan mutluluk duyuyorum” dedi. 

KAYBOLAN YILLAR

Sezen Aksu’nun “Kaybolan Yıllar” şarkısına hazırladığı club versiyonla iddialı bir çıkış yakalayan Uriel, yeni projesiyle de ses getirecek. Uriel bu kez Gülben Ergen’in yorumuyla hafızalara kazınan “Masum” şarkısının club versiyonuyla dinleyicilerinin karşısına çıkacak.

KAPADOKYA’YA GİDİYOR

Dosso Dossi Fashion Show'un 2021 sonbahar-kış sezonu dijital platform defilesi, Kapadokya’nın muhteşem doğasında gerçekleştirilecek. Çekimlerde Tülin Şahin, Özge Ulusoy, Jessica May, Deren Talu, Ecem Çırpan ve Pınar Tartan’ın da aralarında olduğu 30 manken görev alacak. Kapadokya’nın doğal güzellikleri arasında 21 Mayıs’ta yapılacak çekimlerde görsel bir şölene imza atacak.

BİR ÖMÜR DAHA

Birbirinden hit şarkıları ile adından söz ettiren Melis Fis Etl Records& DMC etiketiyle yeni teklisi "Bir Ömür Daha" yı müzik severlerin beğenisine sundu. Sözü Müziği Melis Fis & Mert Çalışkan'a Düzenlemesi Sezer Dinç'e ait olan şarkının video klipi ise Can Özen tarafindan cekildi. Melis Fis, yeni tarzı ile dinleyecilerine yeni stili ve duruşuyla güçlü kadın tavrını gösteren genç Sanatcı , yeni şarkısının klibinde ise sevgi dolu sevecen bir  ilişkiyi kendi dili ve kendi acısından anlatıyor.

OYUN BİTSİN

2007 yılında Türk Sanat Müziği’nin sevilen eserleri ve fantezi müziklerden oluşan ilk albümü İstanbul’u yayınlayan Esra İçöz; uzun bir aradan sonra yepyeni şarkısı ’Oyun Bitsin ile müzikseverlerle buluşarak sektöre yeniden iddialı bir merhaba dedi.

   

BÜYÜK DEĞİŞİM

80’li yılların unutulmaz çocuk sanatçılarından ’Küçük Ceylan’ olarak adını duyuran Ceylan Avcı tanınmaz halde. 46 yaşındaki türkücü Ceylan son paylaşımıyla takipçilerini şaşırttı. Geçirdiği estetik operasyonlarla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Ceylan son paylaşımına; "Biz nasip deriz hayırlısı deriz. Tevekkül ederiz tebessüm ederiz. Her şeyi Allah’a bırakırız. Mutlu olmasını biliriz." notunu düştü.

İSRAİL’İ BÖYLE PROTESTO ETTİLER

Sanat dünyasının renkli ismi İsrail’e tepki için arabasını yaktı. 2020 model araba konsolosluğun önünde cayır cayır yandıİsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto eden sosyetenin önde gelen isimlerinden Dora Ercan ve eşi Ahmet Altınbaşak çifti Levent’teki İsrail Başkonsolosluğu önünde lüks araçlarını yaktı. İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına tepkiler sürüyor. Beşiktaş Levent'teki İsrail Başkonsolosluğu önüne gelen bir çift, 2020 model 500 kilometre yaklaşık değeri 400 bin TL olan Peugeot 2008 aracını yakarak gösterdi.

BABASI AZARLADI

Güzel şarkıcı Aynur Aydın, gazetecilere verdiği "Bana kalsa her yerimi estetik yaptırırım" demecinin ardından babasından gelen mesajları takipçileriyle paylaştı. Aydın, babasının kendisine espri yapmayı yasakladığını belirterek, "Kaç yaşında olursan ol baba azarı diye bir şey var"dedi.

USTA İŞİ

Müzik çalışmalarına ara vermeden devam eden Seran Bilgi bu sefer İlhan Şeşen’le yaptığı usta işi bir düet "Temenni" ile karşımızda. Sanatçı, Türk Pop Müziği'nin duayen ismi İlhan Şeşen'in yıllar önce Grup Gündoğarken ile birlikteyken Vasiliki Papageorgiou ile Yunanca ve Türkçe olarak düet yaptığı ve büyük beğeni toplayan "Temenni" şarkısının yeni versiyonunu için bir araya geldiler. Yeni versiyonun usta işi olmasının asıl nedeni ise bu sefer düzenlemesinin de İlhan Şeşen'e ait olması.

BOZKIRIN KIZI

Tik Tok videolarıyla tanınan müzisyen söz yazarı ve oyuncu Begüm Polat, iki yıl üzerinde özenle çalıştığı Trabesk albümüyle sevenlerini kendine özgü renkli müzik yolculuğuna davet ediyor.Ürettiği ve söylediklerinde doğduğu topraklar Kırşehir’in zenginliğinden ilham alan Bozkırın kızı lakaplı genç şarkıcı, DMC ve Dark'n Dark Music etiketiyle yayınlanan albümde Neşet Ertaş türküsü Doyulur mu? ya yaptığı cover ile büyük beğeni topladı.

PETROL SEVDASI

Tuğba Melis Türk, yıllardır hayalini kurduğu rolü, bir TV  filminde oynadı. Ünlü oyuncu, Petrol Sevdası adlı filmde Siverekli köylü kızı Emine karakterini canlandırdı. 14 yıllık oyunculuk kariyeri boyuncu hep şehirli, zengin ve güzel kadın olarak seyircisinin karşısına çıktığını söyleyen Türk, “Bir oyuncu için en önemli şey farklı rollere bürünmektir. Çünkü farklı ve uç roller, oyuncuyu besler, geliştirir. Ben de kariyerim açısından farklı bir rol istiyordum. Bu amacıma Petrol Sevdası isimli film sayesinde ulaştım. Ben aslen Malatyalıyım, filmi de Siverek Takaron Vadisi’nde çektik. Filmde başrolü Halil İbrahim Kurum ile paylaştık. Birbirine aşık iki gencin hikayesini anlatan filmde canlandırdığım Emine, 14 yıldır beklediğim, hayalini kurduğum ters köşe bir karakter” dedi. 

VAY BABAM VAY

 Onur Yaprakçı, hem yapımcılığını hem de başrolünü üstlendiği “Vay Babam Vay” filminin hemen ardından yeni projesinin hazırlıkları için kolları sıvadı. Yaprakçı, “Civan Cengaver” adlı yeni filminin cast çalışmalarına başladıklarını duyurdu. Yaprakçı, pandemi döneminde de üretmeye devam ediyor. Daha önce “Koyver Gitsin”, “Araf 4: Meryem”, “Hannas 2” adlı filmlere imzasını atan ve son olarak “Vay Babam Vay” filminin çekimlerini tamamlayan Yaprakçı, hiç ara vermeden yeni projesi için kolları sıvadı. Başarılı isim bu kez “Civan Cengaver” adında bir polisiye komedi çekecek.