SENİ ALMADAN
Adını Demet Akalın'la yaptığı düet ve kazandığı "Altın Plak"la duyuran başarılı müzisyen Ömer Topçu, "Seni Almadan" şarkısını müzikseverlerle buluşturdu. İlk albümü "Gidenlerden"in habercisi niteliğindeki şarkısında uluslar arası alanda başarılı işlere imza atan prodüktör Tamer Şengül'le çalıştı.

YAZ YENİDEN YÜKLENİYOR

Müzisyen bir ailede dünyaya gelen ve birçok hit şarkıya sözü ve bestesiyle imza atan Yalçın Topyanak, yeni şarkısı İçimde Bir Yerlerde'yi müzikseverlerle buluşturdu. Sözü ve müziği genç sanatçının kendisine ait olan şarkının yaz esintilerini geri getiren düzenlemesi ise Berk Kirtiş imzası taşıyor.

HURDACILIK’TAN ŞARKICILIĞA

Geçimini hurdacılık yaparak kazanan genç yetenek Hazar, hayranı olduğu sanatçı Cansever ile tanışarak en büyük hayalini gerçekleştirmiş tanışmakla kalmayıp sanatçı ile 2 güzel şarkıda bir araya geldi. Barış plak etiketi ile tüm dijital platformlarda yerini alan “İsyanım Var” dinleyenler tarafından büyük beğeni topluyor. Sözü ve müziğin Cansever’e ait olan şarkının klibini ünlü yönetmen Erkan Nas çekti.

İDDİALI BİR MERHABA

Geçtiğimiz aylarda yayınlamış olduğu ''Aşk Adam Seçer Mi'' nin ardından çok ara vermeden müzikseverlerle buluşan başarılı sanatçı ''Gülşah Tanrıöver'' yeni şarkısı ''Ağrılarım Var'' ile tüm müzik platformlarında yerini alarak sonbahara iddialı bir giriş yaptı.Sözü ve müziği ''Gülşah Tanrıöver''e, düzenlemesi ise Mustafa Ceceli'ye ait olan şarkının vokallerinde ise “Gülşah Tanrıöver”e, Mustafa Ceceli'nin eşsiz sesi eşlik ediyor.

İRİN

Farklı tarzlar ve disiplinlerden beslenen müzikal yolculuğundan içsel hikayeler seslendiren Begüm Tarako, yepyeni şarkısı İrin'i müzikseverlerle buluşturdu. Kendine has müzisyen Burak Irmak düzenlemesi ve prodüktörlüğünde kaydedilen İrin, Ferman Akgül'ün güçlü vokalleriyle desteklendi. Miks ve Masteringi Feryin Kaya’ya ait olan parçanın kapak çalışması ise ressam Ömer İlksen Akçıl’ın eseri.

KOMİK TEKLİF

Önümüzdeki günlerde birde kitap çıkaracak olan Yelda Başaran, mesleğini sahneden yapmaya hazırlanıyor. Usta mizah yazarı Barbaros Uzunöner, uzman psikoloğa geri çeviremeyeceği bir teklif ile geldi. Yazdığı stan-up gösterilerle ve tiyatro oyunlarıyla “Bu tiyatro” çatısı altında başarıdan başarıya koşan Barbaros Uzunöner, Yelda Başaran’a özel, psikolojik komedi yazdı. Komedi dünyasına farklı bir gülmecenin geleceğini ifade eden Barbaros Uzunöner “Yelda Başaran tanıdığım en güzel, komik kadın, doğaçlama yeteneği çok yüksek sahnede tiyatro izleyicisine çok keyifli bir oyuncu ve oyun geliyor” dedi.

JÜRİ BAŞKANI ASLANTUĞ

Ülkemizin doğu illerinde gerçekleştirilen film festivalleri bölgede kültür - sanat rüzgârının esmesine neden oluyor. Siirt Uluslararası Kısa Film Festivali ile Bingöl Uluslararası Kısa Film Festivali, o festivallerden ikisi. Ana jüri başkanlığını Mehmet Aslantuğ'un yapacağı Bingöl Uluslararası Kısa Film Festivali, bir kez daha Bingöl'e nefes olacak.

İLK FİLM EKİM’DE

M yapım logosu ile TV ve sinema yapımcısı Murat Yontan, Mert Yontan kardeşler, Hollanda'da bir film dağıtıcısına teslim etmek üzere çekecekleri 100 film anlaşması için start verdiler. İşlerini şansa bırakmadıklarını ifade eden yontan kardeşler, usta yönetmen Kartal Çidamlı ile yola çıktılar. TV dizi ve sinema filmlerinde bir çok yapıma hem senaryo aşamasında hem de yönetmen olarak imza atan, unutulmazlar arasına giren Kartal Çidamlı, Ekim ayı içinde ilk film için start verecek.

MARKA YÜZÜ OLDU

Ünlü model, sunucu ve oyuncu Özge Ulusoy geçtiğimiz günlerde katıldığı Uraw Plaza’nın açılışında yaptığı konuşmada reklam yüzü olması için yerli ve yabancı birçok markadan teklif aldığını fakat kendisinin Türk kozmetik markası Uraw Kozmetik ile anlaştığını söyledi.

KKTC’NİN YÜKSELEN YILDIZI

Lefkoşa’da doğup Gazimağusa’da büyüyen, eğitimini, hayatını adadığı müzik üzerine yapan genç ve başarılı solist İpek Amber, söz ve müziği Mustafa Kemal Çelik’e, düzenlemesi Ziya Başkal’a ait olan ‘Sen Mi Yarattın?’ adlı şarkıyla müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Arpej Müzik etiketiyle dijital platformlarda yerini alan single çalışmasının klibini, eserin sahibi yönetmen Mustafa Kemal Çelik çekti.

MATT DİLLON'LA BELGESEL ÇEKTİ

Demet Öger’in prodüktörlüğünü yaptığı, Matt Dillon’in ikinci kez yönetmen koltuğuna oturduğu ve sunumunu yaptığı, “The Great Fellove” katıldığı festivallerde büyük ilgi görmeye devam ediyor. Belgesel, Kübalı müzisyen Fellove’nin Küba’da verdiği mücadeleyi, Meksika’da sürgündeki başarısını ve müziğe olan büyük sevgisini anlatıyor.

TURNER’DEN BÜYÜK ÖVGÜ

Türkiye Aşığı olan ABD’li ünlü şarkıcı Joe Lynn Turner,10 günlük tatil için yine İstanbul’u tercih etti. Sultanahmet’te bulunan Grand Balyan Hotel Resteurant’tın teras katında  dostlarıyla bir araya gelen  Joe Lynn Turner, bir süre önce ‘Ciran’isimli şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Anıl Alan ile tanıştı. Yemekte zirve yapan türküsüne okuyan Alan, ünlü Rock sanatçısı Turner’den büyük övgü aldı. Başarılı Türkücünün yorumunu çok beğendiğini dile getiren Turner, ‘Saz çalmayı çok sevdiğini söyleyerek Türkülerimizi de beğendiğini söyledi.

MODERN KADIN

Güzel oyuncu İrem Sak’ın başrolünde ve senaryo ekibinde  olduğu; yapımcılığını Tims&B’nin, yönetmenliğini Ayberk Sak’ın yaptığı dijital dizi   “Modern Kadın” dizisinin çekimleri başladı. Başarılı oyuncu yeni projesi için çok heyecanlı olduğunu belirterek setten ilk fotoğrafını paylaştı.

KARAVANDA

Geçtiğimiz sezon ‘Afili Aşk’ dizisinde ‘Ayşe’ karakterine hayat veren Burcu Özberk, özel hayatından çok kariyerindeki yükselişle gündeme geliyor. Geçtiğimiz gün katıldığı ödül töreninden cesur kareler paylaşan Burcu Özberk, şimdi ise karavan paylaşımıyla dikkat çekti.