STÜDYODA
Orta Asya müziğinin ülkemizdeki en önemli temsilcisi Şahsenem, kendisine şöhret kapılarını aralayan “Göz Yaşlarım Anlatır” isimli eseri tekrardan yorumladı. Sözü Vural Şahin, müziği Uluğbey Hekimoğlu imzası taşıyan “Göz Yaşlarım Anlatır” isimli eseri bestecisinin yeni düzenlemeleriyle tekrardan yorumlamak için stüdyoya giren Şahsenem “Uluğbey ile birlikte uluslararası birçok yarışmada ödüller aldık ve büyük başarılara imza attık, birbirimize uğurlu geliyoruz, şarkımın yeni düzenlemesiyle müzik severlere muhteşem bir sürpriz yapacağız’dedi.


HASRET BİTTİ
Arabeskin kraliçesi Güllü 17 yıl ara verdiği albüm çalışmasına, günümüz modasına uyarak tek şarkı ile dönüş yaptı. Sözü ve bestesi İlker Karaman'a ait Allah Yazdıysa Bozsun adlı şarkısı; Güllü severler tarafından büyük beğeni topluyor.  


ABD’YE UÇTULAR
Ünlü fenomen Ezgizem yakında dünyaya gelecek erkek çocuğu için bir baby shower partisi düzenledi. Baby Shower partisinin hemen ardından ise Ezgizem ve Yakari çifti ABD'ye uçtu. Çocuğunu ABD'de dünyaya getireceğini açıklayan Ezgizem İstanbul'da düzenlediği Baby Shower partisinde yakın fenomen arkadaşları katıldı.

ARADIĞI AŞKI BULDU
Gülden İnstagram hesabından sevgilisiyle olan bir kareyi takipçileriyle paylaştı. Sevgilisinin doğum gününü, “Kısacık yaşama nasıl sığdırayım bu güzel sevgiyi bilmiyorum, bitanecik ömrüm var keşke bitanecik daha olsaydı dedim İzzet” gibi duygusal bir yazıyla kutladı.


HARİKA ÇOCUK
Ülkemizi uluslararası yarışmalarda kazandığı birçok ödülle gururlandıran ‘Harika Çocuk’ İlyun Bürkev, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası ile vereceği ikinci konserine hazırlanıyor. Pandemi öncesi 11 yaşındayken ilk kez Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası ile aynı sahneyi paylaşan piyanist Bürkev, 2 yıl sonra Adana’da sanatseverlerle buluşacak.


HALAYBAŞI
Radyo televizyon takip sistemi (RTV) ve Telif metre verilerine göre Tuğba Özerk “Halaybaşı” isimli şarkısı ile 1 numara oldu Tuğba Özerk’in “Halaybaşı" isimli şarkısı insanın içini kıpır kıpır yapan tavrı ile yeni girdiğimiz sonbahar mevsimini ilkbahar gibi hissettirecek hayli eğlenceli bir şarkıyı müzik severleriyle buluşturmuştu.


DELİ GİBİ KISKANCIM
Güzel oyuncu Hayal Köseoğlu, ikili ilişkilerinde kıskanç biri olduğunu söyledi. Hayaloğlu “Aşk olmazsa olmazlarım arasında. Hem mutlu eder hem de perişan. Bütün zıtlıkları içinde barındırır. Ben deli gibi kıskancımdır. Ama kısıtlamak, kısıtlanmak asla bana göre değil” dedi.

2022’YE YENİ PROJE
Muhteşem güzelliği ve kendine has yorumuyla  dinleyenlerini mest eden Deniz Gençay,yeni projeleriyle 2022’ye damga vurmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar yapmış olduğu  şarkılarıyla büyük çıkış yakalayan Gençay, yeni çalışmasıyla başarılarına başarı katacağa benziyor.

ÜNLÜLER AKIN ETTİ
Gayrettepe Masquerade clup’de gerçekleşen ‘Rm’C rmu Maste’r ödül töreni Rüya Masal Coşkuntuna organizasyon da  Ufak kaplan, Uğur Bozağaç sunumuyla İdil Naz Kaluç röportajıyla  hayli renkli geçti.  Birçok ünlü simalara ev sahipliği yapan, Seçkin davetlilerin katıldığı geceye güzellik salonları oda başkanları ve kuaförler oda başkanları da katıldı.

YOL VERDİM GİTTİ O
Azerbaycan'da doğan, Norveçli bir iş insanıyla evlenerek Norveç'e yerleşen Sevinç Sultan Thunold'un ‘Yol Verdim Gitti O’ adlı yeni tekli çalışması Özdemir Plak etiketiyle yayınlandı. Sözleri Ayşe Birgül Yılmaz'a, müziği Perviz Mahmudov'a ait şarkının klibi, Estonyalı Zhovnytska Renata'nın yönetmenliğinde İspanya'da çekildi. Azerbaycan'da ilkokul öğretmenliği yapan ardından Norveç'e yerleşen Sevinç Sultan, Türkiye'de Kültür Üniversitesi’nde Sinema ve Televizyon okudu.

KUNCU AVRUPA’YA AÇILIYOR
Bir süre önce Akademi Müzik Prodüksiyon etiketiyle piyasaya sürdüğü ‘Gecenin Üçü’şarkısıyla büyük çıkış yakalayan bşarılı şarkıcı Kunco,yeni şerkısı için ABD’ye gitmeye karar verdi. Yakışıklı şarkıcı New York’ta hem şarkısını seslendirecek, hem de klibini çekecek.


SAKIN YAPMA
Alternatif sahneden birçok farklı ismin prodüktörü olarak tanıdığımız Yaşar Görkem Arslan’ın, vokallerine alternatif müziğin yükselen isimlerinden şarkıcı ve söz yazarı Melis Karaduman ve New Jersey çıkışlı Türk asıllı rap müzik sanatçısı Metehan'ın eşlik ettiği "Sakın Yapma" isimli teklisi yayınlandı.


TÜRKİYE’DE
Türkiye’de de ilgiyle izlenen Lost, Prison Break, Criminal Minds gibi dünya çapında dizilere imza atan Amerikalı ünlü yönetmen Bobby Roth, Türkiye’nin ilk süper kahraman evreni için İstanbul’a geldi. Son olarak Marvel’ın Agents of Shıeld dizisini çeken Roth, yakında çekimleri başlayacak olan iddialı projenin yönetmen koltuğuna oturdu. Yoğun hazırlıkları süren projenin yapımcıları Bülent Turgut, Raif İnan ve Erdal Bozkuş.

YEŞİLÇAY’DAN POZ


DasDas dijital sanatlar adına yaptığı çalışmalara bir yeni projeyi daha ekliyor. Başarılı oyuncu kimliğiyle tanıdığımız Nurgül Yeşilçay, ’Poz’ isimli dijiromanını ilk kez DasDas’ta sergiledi.Yeni bir projeyle sanatseverlerin karşısına çıkan Yeşilçay, ‘Poz’ adını verdiği NFT dijiromanını ilk kez DasDas’ın katkılarıyla ziyaretçilerle buluşturdu.Yeşilçay yönetmenliğindeki 7 bölümlük mini dizi tadındaki dijiroman projesi ‘Poz’ kara komedi türünde bir foto-dizi olma özelliği taşıyor.