HAYATI FİLM OLUYOR

Geçtiğimiz günlerde ‘Türk Sineması’nı Geçmişten Günümüze ,Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar’ ödül gecesine katılan Dünyaca ünlü iş insanı Basri Bajrami (Tosca)’nın hayatı film oluyor. De:François Troukens’in yapımcılığını yapacağı filmde Tosca’yı Taksi filminin kahramanı  oyuncu Samy Naceri canlandıracak. Belçika, Fransa ve Türkiye’de çekilmesi planlanan filmde birçok dünya starı da yer alacak.

YENİ PROJE YOLDA

Bir süre önce piyasaya çıkardığı 5 şarkılık singlesiyle büyük çıkış yakalayan Canko,yeni projesiyle müzik dünyasında fırtınalar estirmeye hazırlanıyor. Radyoların en çok istek alan şarkıcıları kervanına katılan Canko, ‘Müziğin her daim içindeydim. Şerif Kayran Prodüksiyon ile yollarımız kesişti.Şerif abi her konuda yardımcı oldu bilgilerinden faydalandım bilmediğimi öğretti gerçek bir abi kardeş ilişkisi oldu aramızda ve müzik dünyasında başarıyı yakaladım’ dedi.

ŞİDDET GÖREN KADINLAR DEFİLE

Moda tasarımcısı Deniz Albayrak, “Güçlü Kadın” düşüncesiyle yola çıkarak “Kadın ve Kadın” adlı haute couture defilesini beğeniye sunmaya hazırlanıyor. 19 Ekim’de İstanbul Sheraton Otel’de gerçekleşecek olan defilede Tuğba Altıntop baş manken olarak podyuma çıkacak. Defilede ayrıca Serhat Kayapınar, Seda Canbolat, Sevcihan Tunca gibi ünlü 15 kadın ve 15 erkek model yer alacak. Geceden elde edilen gelir şiddet gören kadınlara destek olmak için kullanılacak.

SÜRPRİZ YAPTI

Geçtiğimiz günlerde yayınlamış olduğu sürpriz türkü projesiyle dikkat çeken “Günseli Deniz”, türkü projesinin ikinci ayağında bu kez yeni bir anonim türkü “Suya Gider Allı Gelin” ile tüm müzik platformlarında yerini aldı.  Sözleri anonim olan türküyü;  house müziğin alt tarzlarından birisi olan deep house tarzıyla birleştiren “Günseli Deniz'', kült olmuş türkülerimizi seslendirmeye devam ediyor.


NİSAN İLE GELEN BAŞROL

Almanya’da yaşamını sürdüren Canan Nezirova, oyunculuk adına yakaladığı fırsatı iyi değerlendirdi. Almanya’da TV ekranlarında yayınlanan skeçlerde rol alan ve Alman izleyicinin yakından tanıdığı Canan Nezirova, Eslem yapım logosuyla Yalçın Çoban ve Metin Yücel ortaklığıyla çekilen “Nisan” isimli sinema filminde başrol oynadı. Azerbaycan, Bakü’de çekilen “Nisan” isimli sinema filminin yönetmen koltuğunda İbrahim Bülbül otururken, başarılı oyuncu Canan Nezirova, anladım ki oyunculuk sette ve yönetmen ve tecrübeli oyuncu arkadaşlardan öğreniliyor bu konuda çok şanslıyım vurgusunu yaptı.

HALAYLI AÇILIŞ

Özgün müziğin usta ve renkli yorumcusu Ekin, ticaret dünyasına yoğunlaşmaya başladı. Müzik yaşantısı yanında başarılı iş adamı kimliğiyle de takdir gören Ekin, son yatırımını Beylikdüzü, Beykent mevkiinde Çapan şarküteri ve et etiketiyle yaptı.Ekin severlerinde katıldığı açılış bir şölen havasında geçti. Birçok sanatçının şarkılarını söylediği açılışta ekin dostlarıyla halay çekti. 20 kişilik çalışan ekibiyle Çapan Şarküteri ve et çalışanları da zaman zaman halaya katıldı.


BENİM SESİM SİNEMA

15 yıldır sesi ve görüntüsüyle birlikte olduğumuz Belkıs Özener, yeni bir albümle yeniden sevenleriyle buluşuyor. Artvizyon Müzik yetkilileri,Belkıs Özener’in özlenen sesinden yeni şarkılarla sevenlerini buluşturmak arzusuyla uzun bir çalışma süreci yaşadıklarını belirterek’ Türk sinemasının emektar isimlerinden Lale Film Stüdyosu sahibi değerli büyüğümüz Necip Sarıcıoğlu’nun geniş ses kayıt koleksiyonundan birbirinden güzel şarkılar derledik’.dediler. “Benim Sesim Sinema” unutulmaz Belkıs Özener şarkılarıyla tüm müzik marketlerde yerini alırken, digital müzik platformlarda ise 22 Ekim 2021de sevenleriyle buluşacak. Plak’ta 19, CD’de ise tam 20 şarkı yer alacak.

YİNE İDDAİLI

Söylediği şarkılarla dinleyenlerinin büyük beğenisini kazanan Mustafa Akay, yeni albümü ''Çınar'' ile bir kez daha müzik severlerle buluştu. Çeyrek asırdır sahnelerde olan, Türkçe ve yabancı şarkıları başarıyla yorumlayan Mustafa Akay, çıkardığı "Çınar" isimli iki şarkılık albümünü taçlandırdı. Albümün ilk çıkış şarkısı, Türk Pop müziğinin kraliçesi Sezen Aksu'nun en sevilen şarkılarından biri olan "Biliyorsun" oldu.

12’LİK ARA

Dünyaca ünlü model Ara Vukovic,sosyal medya hesabından 12 yaşındaki fotoğrafını paylaştı. Güzel modelin fotoğrafı hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.Vukovic, fotoğraf altına,’Sizi küçük Ara ile tanıştırayım’notunu düştü.

GAZETECİDEN DUYGUSAL ŞİİR

Birçok ulusal gazetede çalışan ve TV programı sunuculuğunu yapan Selhan Özdemir,bir süre önce piyasaya sürdüğü şarkının hemen ardından bir de şiir için stüdyoya girdi. Şiiri için kamera karşısına geçen Özdemir, okuduğu duygusal şiiriyle set çalışanlarına duygu dolu dakikalar yaşattı.


HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

ABD’de yaşayan Türk Sinemasının efsane isimlerinden Ahu Tuğba kızı Anjelik’in fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Tuğba fotoğraf altına ise, ‘Çocukluk hayalini gerçekleştirdin. Saçlarını kızl yaptun benim yeşil gözlü güzel kızım’norunu düştü. Fotoğraf ünlü oyuncunun takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.


TAKSİ İSTANBUL’DA

Başrolünü paylaştığı Taksi film serisiyle gönüllerde taht kuran dünyaca ünlü oyuncu Samy Naceri, İstanbul’a gelerek Türk Sineması’nı Geçmişten Günümüze ,Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar’ ödül gecesine katıldı.Ünlü oyuncunun 5 film hazırlığında olduğunu belirten menejeri Don Keryy, ‘Türk yapımcılardan gelecek olan sağlam bir projeye açığız. Tek amacım ülkemin ismini dünyaca ünlü starlarla dünyanın dört bir yanına yaymak’dedi.


SÜPER PERFORMANS

Muhteşem güzelliği, kendine has yorumu ile dinleyenlerini mest eden Başak Akıncı,muhteşem sahne performansı ile de göz dolduruyor.Bugüne kadar başarılı çalışmalarıyla isminden sıkça söz ettiren Akıncı,yeni projeleriyle müzik dünyasına damga vurmaya hazırlanıyor. Hayranlarına sürprizini önümüzdeki günlerde açıklayacağını dile getiren Başak Akıncı, ‘Hayranlarım yeni projelerime hayran kalacak’dedi.